15

Анонимен

преди 1 година

От 2 седмици съм разделена с мъж Скорпион.Такъв тормоз, тестчета,игрички, дразнене, дребни лъжи...През цялото време дори отричаше, че имаме връзка.Разкарвах го, той се връщаше, а накрая се оказа, че не сме си пасвали, не ме харесвал кой знае колко и знаел , че нямало да се получи.Даже каза, че аз съм го връщала обратно.Все имаше някакви трагедии, все беше сърдит и саможив, все аз не бях както трябва и все трябваше да си променям поведението..

14

не сме зодии

преди 6 години

не сме животни

13

Анонимен

преди 6 години

Това със зодиите не е вярно. Всеки човек си е отделен. Имах бивш приятел Скорпион. Не стига, че беше непохватен, но и сещаше да прави любов веднъж в месеца. Виж за сметка на това непрекъснато държеше сметка за всичко и след раздялата ни се държа отвратително. Нищо мъжко нямаше в поведението му.

12

Анонимен

преди 6 години

Защо илюстрирате с Леонардо ди Каприо? Никой не може да ме убеди, че човек, който непрекъснато се нуждае от нов съешник за секс е удовлетворен в секса. Нито че е особено способен на партньорство.Една- две песни могат да изпеят мнозина, да пеят дълго време на ниво - малцина. Качеството се проявява в страничните действия. А и хората имат различни потребности и преценка .

11

Анонимен

преди 6 години

Мадона не е любовница. Тя е ***. Мъжка играчка. Тя сама си го избра това. По - точно беше. Вече за нищо не става.

10

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименКозирог, Овен, телец, рогата работа, може би да са добри любовници, обаче такива рога ще ви сложат, че цял живот, нема си ги махнете, хахаххахахахахахаа

9

Гробокопач

преди 6 години

Аз към зодия Скорпион, нямам никакви забележки в любовта, другите, явно не го можете;))) Не сте подходящи. Сменете си партньора от жилещ с рогат, хахахахахаххахахаа

8

Анонимен

преди 6 години

Скорпионите единствено са специалисти по извъртането и правенето на бялото на черно и толкоз!

7

до Анонимен 4

преди 6 години

Плюем ги- за ваша информация, защото съм бил предаван, лъган, манипулиран, държали са се лицемерно и са разправяли чисти клевети за мен- "хора" от зодия скорпион! И винаги ще го казвам! Като не ви харесва истината- не можем да ви помогнем!

6

Анонимен

преди 6 години

До Овен-Хвани си козирог и ще видиш какво значи любовник.

5

Овен

преди 6 години

И аз не харесвам Скорпион освен за приятел. Има нещо тъмно в тях, което ме подтиска. Силови любовници с претенции, верни приятели са обаче.

4

Анонимен

преди 6 години

До имате грешкаДа - към такива като този коментар - определено. Като плюете да ви галят ли - ужас. Голяма грешка

3

Прецакан

преди 6 години

Явно не важи за всички скорпиони.Жена ми е скорпион и съжалявам да го кажа но е гола-вода в леглото - по всички параграфи. Надявах се с времето да се пооправи, но уви - по зле става.Само фалшива слава и много думи.Не съм застрелян профан и не ми е била единствената, но по-зле .... здраве му кажи! :)

2

имате грешка

преди 6 години

НАЙ-ЯРКИТЕ ЗЛОБАРИ И ГАДНЯРИ СА ОТ ЗОДИЯ СКОРПИОН!

1

Анонимен

преди 6 години

Не харесвам Скорпион! За приятели и купони Да! Но за гадже, любовник абсолютно Не! Козирога независимо че е долен само влюбен и използвач и нищо хубаво не може да се каже за него освен че е интерес чия и гледа собствения си кеф.Любовник си е! Астрално погледнато. Стрелеца и той за нищо не става по отношение любов от него. Ревнив като Скорпион на един кантар са 1:1но са приятели когато искат.