10

;

преди 6 години

Не на всеки работата му е свързана с физическа дейност. Има хора по цял ден са седнали на стол, зад волан, зад гише и какво ли не. Чистия въздух също не се среща на всякъде.

9

До анонимен 5

преди 6 години

Тя, понеже, Канада никак не е в Северна Америка.Ти по същество чети и взимай отношение, не се занимавай с глупости....Най-добрият тренинг е ежедневното ходене по няколко километра на чист въздух. Всички напъни за мускули и прекомерно потене са против природата. Който е заритал против нея, добро не е видял. Всяко прекаляване е точно това - и заседяване, и прекомерните упражнения, и затлъстяването и кльощавата фигура. Природата има основен закон - баланс. който го нарушава си страда.

8

До 4

преди 6 години

Всъщност формулата е -110

7

80%+

преди 6 години

В статията не е отбелязано, че тренировките за издръжливост са точно обратното на помпането на мускули. А трябва.

6

До 4

преди 6 години

Няма как да си 100% мускули. Всеки има някакъв % мазнини, дори и някакви сухи йоги, които а кожа и кости. Ако пък бухаш яко във фитнеса и трупаш мускулна маса, задължително имаш сериозен % тлъстина, освен ако не се набарбацаш яко с химии. Тялото не е фабрика за мускули, няма 100% превръщане по естествен път на поетата храна в мускули, дори да пердашиш само протеин, което пък не е полезно. По-слаб с добре поддържана мускулатура и редовни тренирвки, без изсилване - по-дълго време здрав.

5

ГАДОРЯН

преди 6 години

Всеки ден карам 20 км колело. А лятото по 40. Това е. Хем е кеф хем полезно.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Понеже пращиш от акъл даже не си прочел че учения е канадски. Ама ти си писател не читател.

3

???

преди 6 години

До Анонимен 2 Това с килата не съм съгласен има една проста теория от ръста вадиш 100 и това е идеалното ти тегло демек ти ако си 180 и си 100 кг мускули едва ли не си закластял,ако си 1.50-50кг.,1.40-40 кг.,1.30-30 кг.,1.20-20 кг.,1.10-10 кг, 100 метър трябва да си 0 килограма!!??

2

До 1

преди 6 години

Според мен говориш с някакви тълкувания...

1

Анонимен

преди 6 години

Големи мускули е лошо, защото количеството на мускулни клетки се повишава трябва да се правят тренировки за сила и издръжливост и всяко наднормено тегло да се избягва. По-малко клетки, но качествени отколкото големи мускули с некачествена структура. От американски учени акъл не щем да си видят хората, че са по 300 кила първо