28

Мен

преди 6 години

До ВЪПРОСТо и без пари да ги направят за какво ти е да ходиш на нашето море? Освен ако разбира се не изпитваш огромно удоволствие от това да се къпеш в отпадни води и да ядеш развалена храна поднесена от вечно вкисната сервитиорка и да пълниш гушите на доказани престъпници.

27

ВЪПРОС

преди 6 години

АНГЕЛКОВАааааа... КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИЕТО ТИ, ЧЕ ПО СКЪПИ ЧАДЪРИ И ШЕЗЛОНГИ ОТ 4.00 лв. няма да има ??? НАЛИ ТОВА ОБЕЩАВАШЕ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ПРЕДИ ГОДИНА, ГОДИНА И ПОЛОВИНА! ИЛИ ОБЕЩАНИЯТА ТИ СА ЛЪЖЕ И ПОЛОВИНА!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Кой да ти ходи на море в България вече. Аз ходя лятото до Бургас, че да хвана летището :)

25

Анонимен

преди 6 години

Много е дразнещо това с цените за чадърите. Хората като отиват на море значи имат и пари, но да гледаш как половината чадъри са празни е глупаво. Затова в Гърция не се плаща за чадър, а се пие едно кафе и готово.

24

Абсурдистан

преди 6 години

Докато има балъци, ще има и тарикати! Важи не само за плажа а и за мошеническите цени в магазините ни, неща които съм виждал в Европа са понякога в пъти по евтини от тук, говоря за напълно еднакви продукти!

23

"-"

преди 6 години

В Гърция, в началото на септември, на малко тихо островче, когато температурите са поносими, а жегата не е изцеждаща, тълпите туристи ги няма и цените са достъпни, а морето е кристално чисто!!!!!!Привечер в някоя тиха кръчма с гръцка музика, прясна риба и бира или узо!Семейството се зарежда с много енергия и положителни емоции!-)))))))

22

Анонимен

преди 6 години

И замириса на море а ? А като отидеш на морето ???? мирише на друго .

21

Анонимен

преди 6 години

Балъци винаги е имало и ще има! За това печелят и тия с чадърите и шезлонгите!*** нали бай *** требе да се похвали, че плаща по по 10 лева за сянка на плажа, иначе кой ще го оцени, че е "на ниво"...

20

Мистър Сенко

преди 6 години

На море за сянка ли да ходя? Сянка имам и пред вкъщи.

19

Анонимен

преди 6 години

И замириса на БАЛЪЦИ.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11За кое "гроздИ" питаш бе провинциалистче??За това на Вълчо от пловдивските села или за някое друго на поредният селски бек??Това "гроздИ" не го ядат и прасетата, само плякани провинциалисти като теб ла/пат тоя пик/оч.....

17

Виц

преди 6 години

Седят сърби в кръчма пият и си говорят ,Кога ли ще стигнем ние гърците ,а от съседната маса един румънец вика -по тихо момчета моля ви , да не събудите българите... !)

16

Анонимен

преди 6 години

Е затова отивам Гърция , ще им плащам за плажа.

15

Хахаха

преди 6 години

Аз няма да плащам! Ще ги да за билет за някъде другаде!

14

Гръка

преди 6 години

Ех кога ще ги стигнем гърците? Ако не ги стигнем поне можем да ходим там :)

13

11

преди 6 години

И защо плажовете трябва да се дават на концесия? Излиза, че нашето море не е наше, следователно гръцкото море е наше - там няма мутри, а като си поръчаш питие за 3 евро получаваш два шезлонга, чадър и масичка. Тука нашите са ***. Да не говорим за отходните тръби и на третия ден сереш и повръщаш.

12

Бойко Борисов

преди 6 години

И да си нямаме проблеми с паркоместа, че от Ивропата са тука... да не ви шамаря

11

Много кока и бело

преди 6 години

Дано дилърите на слънчака да са заредили, че се очертава силен сезон в силна икономика. СЛАГАЙ БРУНЕЖИЛЕТКИТИ, МИТИ ГИ НЕМА

10

Анонимен

преди 6 години

кисело ли е гроздето бе гладни мишленца ХАХАХАХААААААААААААААААААААА

9

Dobre be

преди 6 години

Dobre de plaja shte struva 20 leva minimum za chadar i dva shezlonga a cenata na godona za koncesiq 60 000 e te za 5 dena shte gi izkarat