28

Анонимен

преди 6 години

до коментар 16 браво на теб индоевропеецо! Но не всички сме такива. Има и наследници на рода Дуло. Но най-важно е като какъв се припознаваш самия ти.A Глобализациата е чиста форма на заробване. В момента, в който постигнат определени цели ще променят правилата и няма да е за добро

27

Анонимен

преди 6 години

Да и .. на глобализацията! Неофеодализъм му е майката! И това вече е факт, но финансов. Който знае за какво говоря - разбира:)

26

JAS

преди 6 години

По-глупава статия не съм чел отдавна, пак ни промивате мозъците. От кога глобализация и имиграция са едно и също? И друго: мигранти от Източна Европа и от близкия изток или Африка не са едно и също!

25

Анонимен

преди 6 години

Глобализацията означава,да се опустошат всички държави и изобщо всичко свързано с властови позиции и наука,които може да застанат на страната на населението и да защитят интереса на населението или държавите.Прави се чипизация на хората,част от населението се избива,на местата където е пренаселено и са повече,а един господар ще управлява,коли и беси.Който не е съгласен,изключват чипа и без чип,не може да си купи нищо,не може да пътува,нищо не може.Малцинствата се използват като инструмент,за да

24

Анонимен

преди 6 години

Глобализацията ще бъде напълно спряна и дори преобърната, в момента в който щедрите парични потоци вливани в нея секнат. А те са щедри, защото носят на първоизточниците си океани от пари и власт.Но всеки келепир е до време. На хората им писна да бъдат ограбвани.

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГлупости,османците са били една шепа хора с монголоидни черти - *** кожа,дръпнати очи.А белите от Византия и Балканите преобладаващо население,затова днес турците са бели.Еничари,роби,жени,работници,майстори са взимали,които са били европеиди - славяни,българи и византийци.

22

Анонимен

преди 6 години

Защото на големите риби така им е изгодно !Банки, корпорации.. и тн. Хората не съществуват за тях.

21

HawkTheOttoman

преди 6 години

Турция приветства всички араби и африканци на своя територия! Бежанци, добре сте дошли да обогатите гените ни, както го правят кюрдите!

20

Анонимен

преди 6 години

"Победата на комунизма" също беше необратима! Панимаете троцкистите!

19

Анонимен

преди 6 години

"Глобализацията е необратим процес! Защо?"Защото на управляващата върхушка така им е изгодно в момента и налагат повсемесно такава политика. Ако не им беше изгодно щеше да е обратното. А плебеите никой не ги пита и само им се спуска какво да мислят.

18

Анонимен

преди 6 години

Толкова високопарни фрази изречени от уж умни хора за нищо.Всички знаем,че могрантите идват за да цицат социални помощи.Спрете им помощите и парите и ще престанат да идват.

17

Анонимен

преди 6 години

Справка в Библията.Вавилонското стълпотворение.Когато хората си помислили че са по-големи от Господа

16

Анонимен

преди 6 години

Тия наистина не са на тоя свят.Глобализацията става с еднаквост.Милиарди хора на тоя свят живеят в колиби.Хайде глобализирайте се с тях.В копторите без течаща вода без канализация облечени в парцали,смърдящи с по 10-15 деца в една колиба.Как ще ги глобализирате такива хора?Ще ги облечете в костюми и ще им дадете работа в офиси?Та те още ядат хора защото шаманът им е казал така.

15

АНТИ

преди 6 години

До Burzum19, будализацията на българите, води до погребализация.

14

Студио "Х"

преди 6 години

Глобализацията ще премахне националноста и няма да има значение какъв си ,а какво можеш!

13

Анонимен

преди 6 години

Мийте си краката и си лягайте!

12

Анонимен

преди 6 години

На какви се правим ?!?!Българите сме ***, носещи гените на половин Ориента.Пет века османците са имали метод за генетично претопяване на местното население: събират всички моми и невести на селото, изнасилват ги, за да родят турчета. И те раждат.Но османлия е сборно понятие, те са били: турци, цгани, арнаути, черкези, татари, араби... всякаква азиятска сгаaн.Така че, ясно е какви гени носим - на половин Ориента.Интегрираме бежанците И СЕ СПАСЯВАМЕ, иначе този мрсен народ ИЗЧЕЗВА.

11

Анонимен

преди 6 години

Глобализацията ще унищожи светът. Власста и парите също се глобализират и централизират в няколко човека

10

Анонимен

преди 6 години

Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.Елате, заселвайте се, женете се за нашите моми, правяте много деца и големи семейства.МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ.И КРАКА (КОИТО МАЙ НЕ СА СЕ ЗАТВАРЯЛИ ДЕ....)

9

Циник

преди 6 години

Европа богата на ресурси?????Пълни измишльотини!!!Като ще си говорим за глобализъм - СВЕТОВНИТЕ РЕСУРСИ нито са достатъчни...нито са неизчерпаеми! Точно обратното! Идват времена, когато водата и хляба - няма да стигат за всички! Африканските шебеци - неспособни да мислят по-далеч от "ДНЕС" получиха независимоста си , и си избърсаха зaдниците с нея! Върнаха племенните вождове, които продават диаманти и злато - за да купуват калашници!И се множат като скакалци! Чакат някой да ги храни и обгрижв