6

Анонимен

преди 6 години

Типичният коментар на съвременен българин, колко са добри сърбите всичко му платили. Ама той щал да простестира в друга държава. Вервай.Трайте си и ще ви мачкат. Бъдете винаги доволни от всичко и ще живеете зле.И без това никой не разбира българите в чужбина (от чужденците). Ти го мачкаш, то доволно.

5

просто минаващ

преди 6 години

и за двете банкови такси, с благодарствено писмо за това, че сме отседнали при тях.Та вместо да вдигаш на място скандали и да се правиш на баш балкан бабаит, пусни си едно добре оформено оплакване към посредника и те ще се погрижат добре да го сложат на хотела.Естествено ако съм в Гърция при 40 градуса на сянка и климатикът не ми работи, не скандал ами във въздуха ще ги вдигна византийците ( + след това ще си пусна официалното оплакване ).

4

просто минаващ

преди 6 години

Когато алтернативата ти е да спиш на улицате, не ще си трайкаш ами и ще се усмихваш!Превеждам капаро за резервация в.. Сърбия. По банков път понеже там картите са някаква черна магия. Платих си капарото + таксата за превода, а на място ме сурпризираха, че трябва да платя и тяхната банкова такса (около 20EU).След като алтернативата беше да спим на улицата, платихме си като попчета. След като се прибрах пратих всички документи на букинга и след месец сърбите ми върнаха парите и за двете банкови т

3

Анонимен

преди 6 години

Българите в чужбина обикновено са трагедия и затова всеки се гаври с тях. Не си трайте, това е основното за чужбина. А българинът си трае, докато си траете ще ви правят на балъци. Разбира се дейстава се според ситуацията, но да покажете, че имате достоинство, нещо което българите в чужбина не показват.В България са много бурни, в чужбина кротки, страх ги е да кажат нещо на някой.Ами докато си траете, така ще е.Тази статия не е писана за сегашните българи живяли затворени в клетка 45 г.

2

вятър

преди 6 години

Отивай на изток към Москва.

1

Бай Ганьо

преди 6 години

Значи и западняците са същите шмекери като нас, защо ни е да се пънем толкова да ходим там