12

Анонимен

преди 6 години

Трябва да има резон. Като ще си продавате душата, поне да не е на дявола. Купете си жилище на морето. По евтино, ще си намалите разходите. В големия град е безсмислено. Големи сметки ниски заплати. Не можете да изплувате напълно. И да се задържите. В много градове е по устроен живота от София.

11

БрокерБрат

преди 6 години

жилището се нуждае от освежителен ремонт - покрива се е срутил а основите са поддалитихо и спокоино място - автобус има на 30 мин пеша в калта, веднъж на високоснакомуникативно място - трамвай под прозорцитев близост има парк - шубраци в дерето до блокапредпочитан нов квартал - няма канализацияизгоден за инвестиция - даже и да го купите, пак няма да искате да живеете в него защото е супер мизерен.нов панел - как нов? не ги правят от 30 години...

10

Анонимен

преди 6 години

надувате..? издиша..? не става вече, май се пукна, ама ако си нямате работа напъвайте. Ако мислите, че има смисъл - вижте съседната статия как се топим и ще разберете, че няма смисъл.

9

Реалист

преди 6 години

Да им имам и съветите - да си купуваме възможно най-малкото жилище според броя на членовете на семейството. Първата стъпка са парите - с колко пари разполагаш, какви са ти доходите, на каква възраст си и колко време ще имаш тези доходи. После би трябвало да избереш нещо с подходящо местонахождение (локация не е българска дума) и съответна големина според доходите и плановете ти. То така е на теория, но на практика с мизерните доходи при демокрацията в България, никакви съвети не помагат.

8

Докер брокер

преди 6 години

Бе тия гадове, що не теглят кредити и да почнат да купуват апартаменти. Много се забатачи работата последно време. Никой не купува, страшен глад настана.

7

Най-важните въпроси

преди 6 години

1. Достатъчно голяма заплата, за да може човек под 30-годишна възраст да си позволи да купи поне тристаен апартамент, без да се заробва с дългове или поне да може да изплати кредит в обозримо бъдеще без да мизерства. Само при това условие ще може спокойно да мисли за създаване на семейство и деца.2. Настаняване с предимство в общински жилища на млади семейства под 30-35 г.,ако и двамата имат поне средно образование и възможност да купят това жилище на преференциални цени, ако родят поне 2 деца

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Съгласна със с Вас.На запад хората не са по -прости от нас-живееят в къщи,на спокойствие.Ние сме се наблъскали като сърдели в апартаменти,оплакваме се че съседите тропат,наводняват ни,плащаме входни разноски за асансьори и подръжка и др.,ама сме в града,а в града е по-голяма селения от село.

5

Анонимен

преди 6 години

Искат да продадат една мухлясала панелка и да станат милионери за 1 нощ, ама не става така

4

Анонимен

преди 6 години

На тези високи цени имот не купувам . Няма да хрантутя алчните собственици и брокери

3

Р/S

преди 6 години

Ако се въведе еврото есента или пролета 2019 ,то % по ипотеките ще са малки ,така че не купувайте имоти докато не се въведе еврото.

2

Митьо

преди 6 години

Баща ми ми прехвърли апартамент 120 кв. и 40 кв. гараж. Банките ДГД, особено ония мазник Хъмпърцунян!!!

1

Злобюл

преди 6 години

Пук!