67

Анонимен

преди 6 години

Не ми харесва идеята му за автомобилите му.7000 акумулатора в една кутия задвижват електромотор.Зареждат се за часове след което колата минава 400 или 500 км.И след 3-4 години под 100!Виж идеята за горивните клетки е по добра-за 5 минути се пълни резервоара с водород и караш 500 км.И след 10 години пак така.

66

Анонимен

преди 6 години

Такива изпълнения вредящи на цялото човечество трябва да се забранят. Мъск е един престъпник и измамник лъжещ хиляди хора по света и нанасящ финансови вреди за милиони.

65

Анонимен

преди 6 години

Тоя е много ***. Какви марсове какви пет лева то велики държави десетилетия са опитвали и не са успявали пък някакъв си там ще го направи догодина. А да спре Русия износа на ракетни двигатели и да видим дали въобще ще мръдне от площатката...

64

Анонимен

преди 6 години

На Мъск Маккейн му даде старта в употребата на правителствени американски пари. А Маккейн си заминава... Сега кой ще го потдържа? С кого ще влезе в комбиба за изсмукване на американския бюджет?

63

Анонимен

преди 6 години

Хиперлупа вече лупи здраво и сега е ред на Марс да се залупи...

62

Марс брато, Марс

преди 6 години

Става въпрос да се турят три файтона народ в една ламаринена барака на Марс с малко ранъ, водъ и хардискове, та ако Пръмп, Тутин и останалите мегамозъци ни изтрепят като кучета, да остане нещо от циливилизацията. Ей затуй става въпрос. И технически е възможно. Иска се политическа воля и кеш, *** не много.

61

Анонимен

преди 6 години

По добре, отколкото да произвежда оръжие!!!

60

Анонимен

преди 6 години

Ами да си колонизира Марс като иска, само че пак ще е с нашите пари. Тесла, Пауър Уол, соларните му покриви, всичко е направено с адски много пари....нашите пари! Крайно време е тоя абсурд да спре.

59

Добърден

преди 6 години

Вервайте ми. Дрън дрън ярини.

58

Анонимен

преди 6 години

Много трябва да се внимава с милиардери, които не правят разлика между бейзболна шапка и огнехвъргачка.

57

Osmanli Deliorman

преди 6 години

Първо да нахраним бедните,децата от Африка,да намерим лек за всички болести,да улесним живота на хората с физически увреждания и тогава да мислим за Марс дали картофи ще садем или домати ...

56

Поручик Ржевски

преди 6 години

Мъск иска да събере едни пари и да прати едни ба-лъци в открития космос в ролята на тестови зайчета.Това е, той защо не се качи пръв на кораба за Марс?Не иска ли да се спаси от Путин и от Ким Чен Ун, не го ли е страх от тях?Масата хора не мислят особено.Гледат те летящия москвич и се подмокрят от вълнение. И си мислят, че гледат технологии горките....

55

Поручик Ржевски

преди 6 години

Начи трябва да идем на Марс за да може да го унищожим и него с ядрена война. Явно за толкова ни стига интелектчето.Прав беше агент Смит от матрицата - ние хората сме като микроби и планите просто се заразяват с нас и умират.Засега нищо друго не съм видял от Мъск и неговите мега технологии освен един москвич дето го засили в атмосферата.А вселенския разум си е подпрял главата и се чуди защо създаде такива кре тени на най-хубавата планета.

54

Физик

преди 6 години

Стига глупости де. Колонизиране на Марс няма да има през следващите 500 години и точка. Може там да се изпрати по някой самоубиец. Това не е колония. Принципно, пътуващите до Марс е вероятно да пукнат от рак още по време на пътуването.

53

Анонимен

преди 6 години

инетесно защо не колонизират Ганимед, където е доказано че има Кислород.

52

Боби

преди 6 години

До Анонимен 53Това че не знаеш какво става в Русия не значи че нищо не става.1. Руснаците направиха огневи тестове на напечатан на 3Д принтер двигател - похвалиха се че двигателя има 20% по-малко части и 15% по-малко заварки - Като тук се казва че това е КОПИЕ на стар двигател тоест не е разработвана конструкцията специално за 3Д печат - очакванията са ако се разработи такъв за 3Д печат да е с 50% по-малко части2. Двигателя работи на МЕТАН не на алкохол и Русия вече 2 години разработва такава

51

Тралала

преди 6 години

Мъск строи кораби за Марс, ако беше построил няколко комуналки в Африка и да колонизира и цивилизова Африка, като хората вместо да се чудят краварите накъде да избягат със откраднатите трилиони, Мъск щяха да го наричат комунист и престъпник.

50

Анонимен

преди 6 години

За съжаление на русофилчетата, Мъск развива в момента няколко проекта които братушките ви няма да постигнат и след 100 години. Неговият ракетен двигател Merlin вече работи и с алкохол което е невъзможно да се направи в Русия, защото колхозниците веднага изпиват алкохола и ракетното гориво свършва преди да е постъпило в двигателя. За съжаление и на Роскосмос който през 2010 владееше 70% от пазара днес той спадна на 10%, останалото отиде при Мъск.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47Мислиш се за много умен, ама откак Украйна спря да продава двигатели за Протон, тези ракети дават 90% брак. Украйна има сключен договор и с НАСА за работа по ускорителни блокове за 2-ра и 3-та степен на ракетни двигатели.

48

Мишо

преди 6 години

Този е човека пералня.