63

Dd

преди 6 години

Жалко...толкова обречени живота с такива родители и институции в Бг...и не са само те за жалост...

62

Деси

преди 6 години

Не съжалявайте това Куче ,явно е че го обича повече от топлия хляб ,хората които я познават и се смеят ,кигата и даваха пари от фирмите длъжници и беше добре вечно на черешата и позата на краката два без десет айде такива като нея да се кастрират

61

DiesIrae

преди 6 години

Защо още след второто не са я кастрирали?И познайте от първия път защо бащата не е признал нито едно от децата.За да взимат помощи. Факта, че не са внесли 1ст. в държавния бюджет хич не пречи на държавата да и плаща за да изцвъква още биоформи (не са живи организми, а биоформи). Жалко разхищение на биомаса. Проста промяна в закона - не си плащал данъци - не съществуваш за държавата (нямаш право на помощи и тн.) и по този начин сами тази биомаса ще спре да се множи (защото няма да взима пари)!

60

Карловец

преди 6 години

Вескее ще те намеря, че имам една задлъжняла фирмица да ти я прехвърля и ще ти дам 1000 лв да си нахраниш децата .Още Стотина бона дълг няма да ти навредят !

59

nina

преди 6 години

#61Аз смешно в това да родиш 12 деца и да ги обречеш на глад и мизерия не виждам.Както съм писала ,на тези години родих едно дете,за което да имам средства,време и внимание да бъде обгрижвано и да расте здраво и щастливо.Няма нищо "кокетно"в думите ми,както и няма смисъл в това да създаваш нещастни и гладни деца,такива има в изобилие в домовете за деца.

58

Тра-ла-ла

преди 6 години

Само не виждам какво обидно има в думата *ц*и*г*а*н*и*н?Обидно е, че му е родила деца!

57

saki

преди 6 години

Количество много ,но качеството е ниско. Тези деца нито ще бъдат образовани ,нито възпитани, нито материално осигурени. На тези деца нито им се четат приказки,нито им се купуват занимателни играчки,за да развият интелекта си, нито им се пеят детски песни. Здравословно са оставени да оцеляват, без медикаменти . Жалка история.

56

ВЪПРОС

преди 6 години

И КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ПРАВОИМАЩИТЕ ОРГАНИ В СКАПАНАТА НИ ДЪРЖАВА ДА УТОЧНЯТ КОЙ ТОЧНО Е "ПРОДАЛ" НА ВЕСКА ФИРМИТЕ С ОГРОМНИТЕ ДДС БОРЧОВЕ И КОИТО ДА ПОНЕСАТ ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ЗАКОНОНАРУШЕНИЯТА СИ ???

55

До Nina # 55

преди 6 години

Ами, прочетете отново инициативния си пост и вие ми кажете кое е смешното в историята на тази нещастна женица, което успя да предизвика кокетното ви изявление.

54

Анонимен

преди 6 години

До Никакво съчувствие 57Ето точно за това сме кофти племе и чезнем бързо! Защото нямаме съчувствие към една излъгана нещасна женица! Ако тя живееше в истинска държава властите веднага щяха да установят измама/издевателство и щяха да отменят присъдата! Но в Милиционерия властта е в ръцете на простаците с претенций и за това сме в белия епок на развитие! Вместо да се целиш в умрял вземи се прицели в тези които са я излъгали! Или за там не ти стиска българино прости!

53

Анонимен

преди 6 години

с българските соц. закони може и майка на труда да я обявят.

52

Никакво съчувствие

преди 6 години

Никакво съчувствие не може да има към тази, която отдавна се е циганизирала и чрез многото деца е намерила начин да се изхранва, та макар и мизерно.

51

nina

преди 6 години

#51И къде е смешката по-точно?В България се раждат деца както от 12 годишни деца ,така и от 60 годишни кукувици с инвитро.Аз срещнах правилния човек на другия край на света на 39.Да раждам просто ей така никога не ми е бил приоритет.Единствено мога да съжалявам,че нямаме време за повече деца,но света така или иначе е пренаселен.Така че всеки с късмета си.Моят е бил такъв. :)

50

капки вода

преди 6 години

Не знам защо тази снимка е като огледална на долната в ляво.

49

Анонимен

преди 6 години

това с 10-15 деца и преди 100 години вече не е било на мода, и двете ми прабаби са имали по 3 деца ...

48

До Nina # 45

преди 6 години

Първо раждане на 40? Трябваше да го отложите. Нищо не налага такова бързане!

47

Алов

преди 6 години

С една думи платена статия и трябва да кажем _рома е по-добър от българина. Жалко за децата,че няма да имат достовен живот.

46

Анонимен

преди 6 години

Малко ми беше трудно да разбера заглавието, ама се справих...

45

Анонимен

преди 6 години

Дайте й да купи ЧЕЗ! :)))) хахахахахаха

44

Анонимен

преди 6 години

а защо сте качили снимката на неква бабичка, дайте да я видиме тая убавица Веска