73

Анонимен

преди 6 години

Интересно мие само едно как се пише акт за прехвърлен колан само ми ко сега го е закочал а умнико

72

Анонимен

преди 6 години

Сивата да другата не откакто зеха да затова хич *** не грее

71

ха сега

преди 6 години

За икономиката не знам,но знам за една тиква в парламента дето расте.

70

Терминал 2

преди 6 години

Инфлацията расте....С 20 лева за половин ден ядене не можеш да си купиш.Ква Икономика кви 5 лева....Бягайте докато е време защото нито пари,нито живот и нито пенсия ще видите в тая Държава където се оправлява от мафиоти и бивши ДС агенти.

69

Рейгъномика братя

преди 6 години

Икономиката расте, народецът измирга. Това го пише във всеки учебник по Хиксономикс.

68

дедо Ташунко

преди 6 години

"Икономиката - икономична, дело на всеки!" Лозунг от Живково време.

67

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

когато расте икономиката и расте жизненото равнище .заплпти от 600 лв.всяка година младите специалисти напускат страната и пак има недостатък без работни.това означава че няма растеж в икономиката няма нови работни места ако ние това го заслужихме викахме крещяхме скачахме с двата пръста сега да живейм в недостатък сами си насърбихме попарата и сами ще си го ядем моля ви много стига стези лъжи че ни омръзнахте

66

Анонимен

преди 6 години

Ръстът е че строят ненужни магистрали и стадиони и един апартамент в София се купува и продава 10 пъти от един и същи адвокат.

65

Анонимен

преди 6 години

какво сте ми ревнали как се обезлюдява провинцията? Ами идете на село и правете деца. Аз отидох и не съжалявам... по принцип... иначе в частност днес съжалявам че пропадна организацията за скара и бира на близкия язовир

64

гладен и горд

преди 6 години

НИщо не расте,около Пловдив се напълни със заводи и фабрики и цехове на чужди инвеститори. Заплатките са 600 лв ,пей сърце робско!

63

стефчо

преди 6 години

И каква е икономиката ни...в колцентрове в София ли?

62

Анонимен

преди 6 години

Отчитат кух ръст главно в образованието и здравеопазването но там има хиперинфлация и се източва най-много от държавата.

61

Perry

преди 6 години

Тези вече не ни броят за хора! на какво викате икономика бе! Без селско стопанство, без проишленост.

60

Анонимен

преди 6 години

Провинцията се обезбългарява все по-жестоко и косовски вариант с разпокъсана държава и войни. Без държава няма икономика.

59

Анонимен

преди 6 години

Ние нямаме никаква икономика за да расте.Всичко е в сферата на обслужването, нямаме никакво производство за да движи икономиката.Със данъци и обслужване икономика не се прави.

58

Shokokrem

преди 6 години

Bg visshistite na monsterite sa nai-tapite v eu....s visshe obrazovanie i mesechen dohod 350 euro...:-)...godishen dohod ...350 euro po 12 mes....4 200 euro...:-)...i iskat da se dvijat na ednakva skorost i s ednakvo kachestvo s horata ot eu darjavite....nema da stane...:-)...pravilnata politika v eu e kontrolirana migracia na obrazovani umni silni zdravi mladi hora s deca ot afrika i asia...:-)

57

реално

преди 6 години

Бедността расте много повече!

56

napet

преди 6 години

Da stoiat i da prikazvat pravi...hem po-malko laji da kazvat...:-)

55

ЕВО

преди 6 години

Икономиката ни расте.Расте ама таратанци.С данъци,лицензи,разрешителни,акцизи,нови касови апарати,регистрации,вписвания и т.н. и т.н. икономика неможе да расте.

54

Kalki

преди 6 години

Visok, visok, kolko visok e?!....naprimer v proizvodstvoto na bg shafran, bg morkov i bg magdanoz?!