70

Край

преди 6 години

Бореца срещу комунизма - Орбан да бъде поучаван от комсомолката Меркел на демокрация е нелепо.

69

Анонимен

преди 6 години

Унгария е на светлинни години пред България. Основната причина за това е родолюбецът Орбан, който за разлика от българските корумпирани и васални правителства отстоява националните интереси на Унгария и не баламосва народа си, че те съвпадат с тези на ЕС и НАТО.

68

Анонимен

преди 6 години

Вече популисти ли викат на борците срещу престъпника Сорос?

67

Анонимен

преди 6 години

Лоши и популисти са джендърите на Со рос... Орбан е п и ч!

66

Анонимен

преди 6 години

Всеки който си защити държавата и населението си го наричат популист,комунист,и не знам си още какъв .....ист,само за да сплашват хората и ги отказват от намеренията им да защитят държавите и населението си! И ако и това не мине,почват компромати и насилие,хора в какъв век живеем?В робски.

65

Idealist

преди 6 години

Орбан го знаем, не популист. Той е реалист. Нещо не се пише за Италия. И там ли десните партии са популистки. Какви са брюкселските политици - мързеливци, използвачи и лицемери. Лика прилика с Бойко и Цветанов.

64

мазепа

преди 6 години

Орбан не е лошо момче, на всеки шест месеца подписва санкции срещу руските и украински граждани и фирми съдействали за анексията на Крим, подписа без проблем преизбирането на Доналд Туск и въобще всичко каквото там в ЕС трябва да се подписва. Лош е само на приказки.

63

БГ

преди 6 години

Шапка му свалям !!Какъв НАЦИОНАЛЕН ПОЛИТИК !!Огромна завист изпитвам към унгарците щом имат ТАКЪВ ПОЛИТИК като ВИКТОР ОРБАН...ГОЛЯМ ЧОВЕК, ГОЛЯМ ПОЛИТИК , СЕ ПИШАТ САМО С ГОЛЕМИ БУКВИ !!!!.А нашите политици , даже кирилица не трябва да се използва като се пишат техните имена , най-добре шльокавица - plevneliev i dr.

62

Анонимен

преди 6 години

децата на сорос - обявен за персона нонграта в израел и унгарияи май и в русия не спират с мръснишките си номара и са готови веднага да очернят някой истински патриотза нашите джендерчета някой до е писал че са пополистии батето им от банкя оттегля конвенцията за по-добри временав очакване да прекарат българина по друг начин

61

Факт!

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Я заминавам за Камчатка вие се оправяйте!

60

Анонимен

преди 6 години

Tova s populizma idva otatyk okeana koito ne e snas e populist ai grymni se

59

Анонимен

преди 6 години

По-Голям враг от популизма на човечеството НЯМА. Ако до сега, не сте го разбрали ...ви чакат още много мъка.

58

Анонимен

преди 6 години

До голем смех ...Европейски ценности ? Разбрахме !Пи.ди.растия ,третополови ,еднополове бракове ,со..домия ,наркомания . Европейски и демократични ценности . ГЕРБ мисли за нас

57

Анонимен

преди 6 години

MAMO, MAMO, AZ ISKAM DA PAPKAM, SLUSCHKAM, DA ME GALQT PO GLAVICATA I DA IMAM DUPE GOLQMO KATO NA TIKVUN

56

м..да

преди 6 години

Платена статия, лъжливи факти,изсмукани изводи...

55

Анонимен

преди 6 години

орбан свали от власт бившите комунистизащото държавата затъваше под управлението им командвано от соросзатова сорос го мрази и всячески го очерная и тази статийка е от соропитецитебил популист- ами какъв да е нашите блюдолици са популисти а той е патриот - зза това му прикачват всякакви грозни именакраварите недолюбват патриотите няма значение дали са в латинска амершика или европа на тях им трябват такива като нашата гербава *** начело с банкянското ме.ке.ре

54

....

преди 6 години

Орбан....Шибай Сорос и слугите му тук и в Унгария...стенат от содомистки оргазъм.

53

Анонимен

преди 6 години

Левски е бил истински Комунист.

52

Анонимен

преди 6 години

Браво Обране.Държиш на народа и държавата си,за разлика от Обрания бостан България.

51

Анонимен

преди 6 години

До 57 Левски ,ако беше жив и видеше ,каква пропаднала държава е България,щеше сам ,да се обеси!