16

Отврат

преди 6 години

Родната Полиция,Пожарна,Надзирателите,Адвокатите,Прокуратурата и разни канцеларски ПЛЪХОВЕЕЕЕЕ,КАЛИНКИИИИ,СУДЖУЦИИИ са СРАМ и ПОЗОР за майка БЪЛГАРИЯ .....това са все връзката,камини синчета,търтеи,бандюги.....е нема такава държава

15

Анонимен

преди 6 години

в бг няма нищо европейско

14

Доктор

преди 6 години

А бе що не учих те когато трябваше.

13

Анонимен

преди 6 години

Така ще е докато държавата е най-големият работодател ! Печелим избори , другото не ни засяга ! Всичко има начало и край !

12

Анонимен

преди 6 години

Писна ми да слушам оплаквания от държавни служители и искания . Само полиция и чиновници остана в тази държава . Ами ако вземат да излязат всички безработни на протест ?! Нищо , Цветанов каза безработицата е 6%,дали е вярно ?!

11

Анонимен

преди 6 години

Щом няма напускащи системата, значи условията ся добри. Има и достатъчно кандидати, ако някой не е доволен да напусне.

10

Анонимен

преди 6 години

Нема пари за заплати на пазачите, нема за лекарите, нема и за разни други служители в случай че искат. Всичко отива за европредседателството, за да може Лилянка - партизанка дакупува свежи домати, краставици и сирене за шопската салата на еврохрантутниците и за да се пълнят джобовете на нашите фирми

9

Анонимен

преди 6 години

Преди време искаха да им намалят смените на 12 часа и да им намалят почивката между смените. Не пожелаха и започнаха да протестират.

8

Анонимен

преди 6 години

Тези хитреци работели един ден, почивали три дни. Наспиват се на смени на работа 8 часа, 16 часа почивка в затвора на топло, после 3 дни още почивка. Работа мечта. Затова не напускат, а протестират. За два дена работна почивка в седмицата парите им са даже много.

7

Анонимен

преди 6 години

Европа за полицаи, пожарникари, надзиратели, служители в администрациите и всички останали в бюджетната сфера, а кога ще има Европа за хората които изкарват парите в тази държава, ако няма за тях не трябва да има и за останалите

6

Една добра идея

преди 6 години

Работата на надзирателите съществено може да се облекчи,ако се промени законът в частта за неизбежната отбрана!При това без никакви държавни разходи.Едно 1000-2000 рецидивисти годишно да поемат към отвъдното и затворите няма да са толкоз препълнени.На кого ще липсват тия "хора"????

5

Анонимен

преди 6 години

Намерете си истинска работа нещастници некадърни

4

Анонимен

преди 6 години

Айде поредните необразовани некадърници ревнаха за пари,явно парите които вземат от затворниците, за да им осигуряват дрога, алкохол, наркотици и какви ли не забранени неща са им малко.

3

Анонимен

преди 6 години

Напълни се държавата с търтеи

2

Анонимен

преди 6 години

Не искам аз да им плащам увеличението на заплатата. Те са на държавен пансион.

1

Евро-олигарх

преди 6 години

Европа не се измерва само във заплащане за да получиш трябва да дадеш. Комунизма свърши отдавна и без работа никой пари не раздава. Oтивайте да работите, че трябва да си купуваме яхти и скъпи коли ние богатите. Ако искате пари и европейски начин на живот теглете заеми и инвестирайте във собствен бизнес.