58

Анонимен

преди 6 години

До фактите говорятНе говори от мое име и от името на поне още 4 000 000 нормални българи, *** неуко, чакащо на зелена парса, готово да каже дори, че Хитлер е бил обикновен харшлак, който с прашка е разрушил две трети от Европа... Откъде се взехте такива без съвест, без очи и род, наркомани нещастни.

57

Анонимен

преди 6 години

Добре, Каракачанов, защо обаче, при абсолютно несъвместими по мащаб факти, ТИ ГЛАСУВА ЗА СНЕМАНЕТО НА ЖАБЛЯНОВ, А, ПИШМАН ПАТРИОТЕ? Толкова сте жалки, заплатогонци, облаготърсачи, родоизменници, отцепродавци ...

56

браво

преди 6 години

Поздравления СИМЕОНОВ !!!!! С такива , като теб България не е в опасност ,,, А лицето Сидеров - бързо в Русия ......

55

фактите говорят

преди 6 години

русофилите сега ще изкарат че В Симеонов е обидил руския поп менте а не че попа ченге обиди цяла България и още куп държави с жертви от тази имперска война

54

Анонимен

преди 6 години

квазар групп

53

Анонимен

преди 6 години

Валерката се самообеси, ще му гледаме агонията.Патриарха каквото бе пратен, направи. И Радев лъсна, чий агент е.Народа пак, подведен.Елита се чуди, как да се завърти, че на два стола да седне.

52

Анонимен

преди 6 години

Да благодарим на руския патриарх че Русия след 1944г направи българите атеисти.

51

Анонимен

преди 6 години

Другата пролет предсрочни избори,и ГЕРБ отново на власт с помоща на Марешки,ДОСТ и ДПС!Най-антибългарското правителство!

50

гост

преди 6 години

Какво да правим с Валери Стоянов, ако Руският патриарх Кирил съвсем неволно и непреднамерено призове руснаците да не ходят по български Черноморски курорти. Е, ще го бесим ли или на кол?

49

ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ

преди 6 години

КЛЕВЕТИ СИМЕОНОВ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ЗАЩОТО НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО ИЗБЪЛВА СЪС НАСМЕШКА И ХИТЪР ПОГЛЕД НЕМОЖЕ ДА ДОКАЖЕ.ДА ГО ВИДИМ ТОГАВА ТАКА ЛИ НАГЛО ЩЕ СЕ ХИЛИ И БИЕ ВЪВ ГЪРДИТЕ ЗАРАДИ ГЛУПОСТТА КОЯТО СЪТВОРИ!

48

До 50

преди 6 години

Ами то е хубаво да има мнение патриарха, но да се държи наставнически и ароганто, като гост идва малко в повчече. Не е подходящо чужденец да казва на българският президент и народ, кого и как ние трябва да почитаме.

47

Анонимен

преди 6 години

До 43 Ти вярно си много ограничен!!!Путин е твой приятел ,защото води Русия към пропаста,а Патриарх Кирил има за какво ,да бъде критикуван ,но не и за правото ,да има мнение!Нали сте уж демократи,защо не приемате правото хората ,да имат различно мнение,а ведннага обиждате и лепите етикети!Комунист,на руска служба и т.н.!Вие по нищо не се различавате от комунистите!

46

КОАЛИЦИЯТА НЕ БИЛА

преди 6 години

във РИСК. ОООООО ВЪВ РИСК Е И ОЩЕ КАК. НА Следващите избори ще гледате парламента през КРИВ МАКАРОН! РАЗПАСАНА КОМАНДА. НАКАЖЕТЕ СИМЕОНОВ ЕДНО РАЗГРАНИЧАВАНЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ТАКЪВ МЕЖДУНАРОДЕН ГАФ!

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47Може би имаш основание, офшорките са руско-български на братските партии Единна Русия и БСП.

44

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименТова е безспорно. Неслучайно ЧЕЗститихме на Гинка, 8 март! Направихме го с добро чувство. Невероятна жена, наша спасителка;)))

43

Анонимен

преди 6 години

коалицията ще бъде съборена от офшорките които се крият зад Гинка.

42

Анонимен

преди 6 години

С една дума Валерката "мирише лошо", но щом сме заедно във властта, ще се прегръщаме до края.Като осъзнаете, че тази прегръдка ще ви коства следващия парламент, друга песен ще запеете.

41

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименНикой не е вечен. Ние, затова пишем, защото се документира;))) Нека, знаят бъдещите поколения, как са стояли нещата в България и какви позиции са имали хората, как са мислили и з акакво са се борили и как. Но позорна черта в нашият характер е липсата на позиция, вследствие лицемерието и страха. Да не "плюем", защото палачинката може да с еобърне. Палачинката, т.е. Времето ни обръща, ако ние му позволим. ако ние го обръщаме, това, дето говориш, никога няма да стане.

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Единственото което забелязвам е че ти си на руска служба и затова нямаш никакво мнение. Нямаш и право на мнение защото си доброволен слуга на Русия. Заради теб мислят Путин и попа на КГБ и твоето задължение е да им повтаряш тъпoтиите като мегафон.

39

ЧЕРВЕН АГЕНТ ОТ ДС

преди 6 години

ОТ кога агентите на ДС са се загрижили за вярата ?