205

До "съветника&q

преди 6 години

Недей да философстваш кой трябва да си повишава квалификацията, защото тя в случая е с "нулево" значение, щом си без нечии протекции.

204

Овцата доли

преди 6 години

Дали ще му "мине номера" на доли в неговата държава, ако ги наприказва там тези глупости, на които сам трудно си вярва! Да пробва у тях, пък и ние да пигледаме сеира на пенсионера!

203

съвет

преди 6 години

Този дето работи за 500 лева, първо да си повиши квалификацията. Демек да учи.И да не ходи да работи на социалистически изедници.

202

благодарим

преди 6 години

Абе след 3 Март 2018 БСП си подписа присъдата.Сега одтава да видим пРезидента дали е мъж.Хората виждат и говорят. Няма го вече страха. Хората започнаха да научават истината.България не е вече същата!

201

Анонимен

преди 6 години

Искам този *** да остане да живее в държавата на Бойко.Да работи за 500 лева и да я взима с3 месеца закъснение.

200

Анонимен

преди 6 години

Добре че влязохме в ЕU сьюз инак щяхме да си останем в мутренските русофилските гладните години, демек в каменната ера.Какво му е лошото на европейския сьюз, хайде да ми обесни някой *** че аз се мьча от години да го разбера?

199

Анонимен

преди 6 години

Това могат комунистите - да плюят Бойко, че да ги дават по ТВ.Иначе съвсем ще ги забравят.

198

Ха-ха

преди 6 години

Тоя само като го видя и падам от смях-отде изкопаха в ЕНП това похотливо старче?Помните ли когато беше пак на посещение(преди няколко години) как сегиз-тогиз си слагаше ръката на Фандъчкиното колянце,а тя се хилеше като *****?Голям смях!Като го гледам,същия си е.

197

КУРнелия

преди 6 години

Какво беше това БСП и кой баща *** ще си кръсти детето ***...ами тя си си върви с името.

196

Вангу

преди 6 години

Прав е човека-всички се занимават с Бойко по всякакъв начин.Като зомбирани са от него.опозиция отдавна няма.дпс са хитри и чакат в засада а патриотите са клоуни....Добре сме.Не е скучно в БългарияКато включим и хейтърите по форумите,които незнаят къде се намират въобще и само злобеят към всичко и всички ей тъй заради спорта.България е весоело да се живее....

195

АНОНИМНА

преди 6 години

Този ДООЛ го хвърлете в някой ГЬОООЛ. Какви са тия експерти дето идват в България да дават акъл? Първи сме по: Корупция, Бедност, Ранна бременност, Напускане на училище и Смъртност. До премиера - Слънце: Бат Бойко НЕ им вярвай на тия ШАРЛАТАНИ от ЕС. Искат да те набутат с нов кредит, кат те галят по главата.Помисли за народа си, защото докато ти свърши мандата цяла България ще се е изнесла и ще ти останат само пенсионери. И да ми изтриете този коментар, пак ще пиша,защото всеки си има мнение.

194

Гого

преди 6 години

Защо такава злоба господи....?

193

Ха?

преди 6 години

Дъртия пиргиш коя ли булка е опипал този път да сипе такива 'хвалебствия' за най бедната и най корумпирана държава в Европейския съюз? Или то е добро да си беден и корумпиран?

192

отговор

преди 6 години

Жозе Дол винаги е бил мръсен болшевик, безпардонен троцкист и *** като цяло. Да се извини! Габриел е *** пръчка от клоаката на доловците т.е. долна, Цветанов е лъжец и *** с апетит към кражби, а останалите са алчни ***. Това ли ти харесва о Дол-ний?!

191

Dobre kazano

преди 6 години

Edinsyltvenia nachin da gi zabelejat e kato govoriat za Boiko. Haha bati zatapkata no e viarno

190

Анонимен

преди 6 години

Е па няма ли да се се цалунат в устата както на времето бай Тошо и Брежнев?

189

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** чува ли се изобщо какви глупости дрънка?

188

Нестор

преди 6 години

Предполагам Великобритания се къса от яд какво "прекрасно" бъдеще пропуска в ЕС! Олигофренията на Евроидиотите започва да граничи с шизофрения!

187

Анонимен

преди 6 години

Там е работата че Борисов нищо не е направил ама нищо ! Тея пътища дето ги построи се рушат тотално вече ги кърпим ама парата не стига и режат парите пък фирмите режат в качеството и кръгът се затваря .

186

Анонимен

преди 6 години

Този пенсионер тотално е изпращял.