273

Анонимен

преди 6 години

Духнал е заглавие за гетото !

272

123 комби

преди 6 години

доктора и да остане требва да се пази собствения живот и този на семейството си от останлите плъхове се пак докато го погребваха мишока преди неколко дена с мерцедес 123 бенз комби брат му си правеше селфи пред катафалката сторита и заплашваше както и *** които го подкрепяха обиждаха и ругаха в социалната мрежа ...плъхове на панахида

271

Kiki

преди 6 години

С теб сме докторе !!!

270

Анонимен

преди 6 години

Какво се оказа сега? Докторът също се оказа закоравял рецидивист. Значи ако плъхът го беше убил щяхме да излезем в негова защита.

269

Анонимен

преди 6 години

Законите от 1968 година са идеални и за 2018. Комунизма изобщо не е пуснал България. Само се е мутризирал малко.

268

Анонимен

преди 6 години

с толкова кражби на глава от населепието, все някой крадец ще си намери майстора

267

поговорки

преди 6 години

"който нож вади .."" да би мирно седяло, не би чудо видяло"

266

Анонимен

преди 6 години

Търсете доктора при Слави Трифон'зарезанов !Той каза, че ще го защити с живота си.

265

Анонимен

преди 6 години

Абе всички ли забравиха едно убииство на Чакъра, после хвалби пред тогавашния вестник 24 часа. че пак щял да заповяда стрелбата. Самопризнание със самохвалство и над десет свидетели на деянието.След Страсбургското решение по делото Същият се отметна. Ццров вече пета година не изпълнява Стрсбургското решение да поднови делото за убииство. И това не е при самоотбрана, освен ако не сметнем, че Чакъра можеше.да застраши с показанията си Убиеца.

264

Анонимен

преди 6 години

До "КогатоТи сигурно вярваш и на вечерните новини.

263

Анонимен

преди 6 години

България се превърна в престъпен рай. "Протестите намаляват, защото хората чуха истината", коментират в УМБАЛ "Пловдив"Доктора е на свобода. Справедливост в тази държава няма да получи. Хората трябва да работят и неможе по цели дни и нощи да протестират освен ако не са платени.

262

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Напълно съм съгласен с тебе.Бягство му е майката. Ще го направят на пестил за едното нищо. Прокуратурата раздава присъди, в ареста може да лежи доживот, правораздаването ни е бавно и несправедливо, виновният е над закона - в случая - крадеца ( *** тоя път си го е намерил).Бягай и не се връщай. Само Галеви ли могат. И ти можеш. Айде един честен човек да се отърве от тия бандити - управниците.Докторе , успех!

261

Анонимен

преди 6 години

"Протестите намаляват, защото хората чуха истината".Точка

260

Анонимен

преди 6 години

Дали доктора е убиецът ще каже съдът на основание на доказателствата. Всеки друг който го нарича убиец без това да е потвърдено клевети. За клевета се носи отговорност!

259

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е, че докторът с основания няма доверие на полиция и "право"раздаване, и е принуден да се саомотбранява, и да се крие.А, най-голямото му провинение, заради, което ще го обесят, че е тренирал бокс, пак принуден, от беззаконието, което цари в България, поради същата тази полиция и "право"раздаване.

258

Я, па Я

преди 6 години

До "КогатоТвърденията на прокуратурата не са факти, а твърдения което е различно от факти. Факт е само това, че имаме обирджия и нападател както и човек който се е защитил. Обирджията е избягал от мястото. Доктора не е знаел, че е убил нападателя, разбрал е после и се е паникьосал. И как няма като знае, че в БГ закона не е на страната на обикновените хора а на мафията, крадците, обирджиите и престъпниците. Спомнете си мароканския терорист как искаше да го съдят в БГ. Защо ли?

257

Я, па Я

преди 6 години

Защо за прокуратурата е важно да изкара доктора виновен? Защо за МВР е важно да изкара доктора виновен? Защо политиците не им стигна 30 г. да направят НК по ЕС образец? Защо като решиш да се жалваш в МВР и жалбата не се приема с абсурдни обяснения? Защо в България си виновен до доказване на противното? Защо хора с по 9 и нагоре присъди се разхождат на свобода и дерибействат. Защо след втората присъда не се прилага доживотен затвор?

256

"Когато

преди 6 години

фактите говорят,тогава и боговете мълчат!".Чест прави на прокуратурата,че не се поддаде на уличният натиск!По-скоро вярвам на истината казана от прокурорите,отколкото на лъжите на доктора и неговата съпруга!?Защо тогава неговите колеги са разколебани в подкрепата си?Нали всички искаме законност в условията на демокрация?!Другото е, да не ти влиза в дома престъпник,като Плъха,но и да не се налага да те лекува медик,като Доктора!?!?!?Изводите си направете сами!

255

Анонимен

преди 6 години

Доктора каза, че е чакал оня да влезе в гаража и да го заключи там, след това да повика полиция!Но докато успее, онова усеща и започва да го замеря с ножове и стругове! Какво не ви е ясно и прокурорски стъкмявания!?

254

Анонимен

преди 6 години

До АмерикаА, стига с тая Америка!Кое ни е като в Америка, че се мерите с Америка?Всичко в Америка е шест, затова престъпността там има такива размери.Под всяка статия за престъпление първата опорна точка- "Ако беше в Америка...".Ако беше в Америка, МРЗ нямаше да е 250 евро.