194

Жени

преди 6 години

На първо време да замълчи и устно и писмено. А "лордеенето" е намек, че и липсва финес, за сметка на напористата жажда за показност.Ако е по-дискретна, по-консервативна в облеклото, ако по-често замълчава, вместо да се поддава на гневни обяснения, сама ще забележи, че никой няма да я хапе.

193

Евгенифен

преди 6 години

Думи като "оценя" и "дето" са част от регионалните диалекти и изобщо не подхождат на публични личности. Използват се глаголите "ценя" или "оценявам". Нека да си разгледа сама снимките и да се види отстрани. И да не беше първа дама, щеше да изглежда непремерено, старомодно и кичьозно като някои по-закръглени абитуриентки през периода 1992-1994. По-добре да си смени модния дизайнер, че изглежда е решила да и отмъсти с този тип рокля. Има много какво да научи от Евгени Минчев.

192

Сага

преди 6 години

Много ограничена жена, с отявлено желание да се конкурира с мъжа си, с непремерен стил на обличане, нито съобразен с възраст и телосложение, нито с повода. Изказванията и са плоски, елементарни и излагат мъжа до нея. Без нея бил "незавършен", бил или "не красив или не умен", не само че го излага, но и го унижава. Тежко на мъж, чиято жена не си знае мястото. Време е, да я постави на място.

191

Наблюдател

преди 6 години

По повод отговорите на Радева :"Мозъчните гънки не се виждат, но обикновено липсата им си личи".

190

Анонимен

преди 6 години

Изключително симпатична статия. :)

189

Румяна

преди 6 години

И защо всички сте анонимни в критикарските коментари коментари към госпожа Радева? Но ние сме си такива! Издигне ли се някой да злобеем, а не да се гордеем и да сме единни! И кой е Евгени Минчев? Мъж ли е, жена ли е? В перфектни тоалети, та тръгнал съвети да дава!

188

Анонимен

преди 6 години

Точно начина по който е хванала чашата е привичен и нормален на запад,за да.... не цапат чашите,хахахаааааа,падам от смях!И го приемат за стандартно.А такава чаша не се държи по този начин,тънката дръжка се вкарва между безименния и средния пръсти,а показалеца и палеца са около горната част на чашата,защото по този начин е по-стабилно,по-удобно и може да си въртиш чашата без проблем и без опасност да я изпуснеш или наклониш прекалено.И чаша не се пълни до ръба горе,както правят в Азия наприме

187

Анонимен

преди 6 години

Лорд - обикновен пазарджишки ***.

186

Анонимен

преди 6 години

Е как българският пРезидент да е безличен. Според мен е безсловесен. Генерал-лейтенат Гундяев 6 минути пред камера/и неизвестно колко зад кадър/ му набива канчето , а пРезидента не гъкна. Ни дума, ни вопъл, ни стон.Корав човек ша знайте. а можеше и да се пльосне по корем пред милиционера-поп, като вицеРезидентката, *** не щея ..

185

Тита

преди 6 години

До кога образовани, информирани и владеещи перото ще ползват словосъчетанието "първа дама"? Такова понятие в държавата ни няма!

184

Чичо бляд

преди 6 години

Тази дрънкалка няма ли да си седи в къщи да готви борш на Руменчо

183

Анонимен

преди 6 години

Кич , кич , кич. Отляво надясно и отдясно наляво. Селска парвенющина.

182

demograph

преди 6 години

Тоалетът с дантелите на пЪрвата дама и на виц-пРезидентката издават пълното отсуствие на вкус. Кичозна натруфеност, парвенюшка слепота за красивото... Не съм виждал абитуриентка така кичозно навлечена от 40 години... Това издава пустотата на душевния и свят.

181

Кой точно е Минчев

преди 6 години

Господин Минчев, върнете се там откъдето сте дошъл и не се връщайте никога! Кое точно Ви прави специалист и Ви дава право да оценявате? Произход, образование, потекло..... Нещо ми се губи какво точно притежавате, че да се изказвате по каквито и да е въпроси, касаещи стил, красота и мода. Гади ми се от Вас, антуража Ви и самочувствието Ви, което очевидно е без покритие.

180

Ed

преди 6 години

Бре, толкова много стилист на едно място. Дали ако Радева не беше коментирала "София Прайд" щяха толкова да обръщат внимание на стила и ? Макар и безсмислено. На всички е ясно коя е злобната групичка дето се появява ежедневно и плюе по Рдева. Просто джендърска злоба. Иначе хубава и стилна жена. Всичко друго е много, ама много злоба

179

Читател

преди 6 години

Много критици, много стилисти за малка България! Та чак известният ватман взел отношение! И какво от това? С какво се подобрява живота? Защо постоянно се отклонява вниманието към роклите и думите на Д. Радева? Някой пита ли се дали там трябва да е насочено общественото внимание и енергия или към безскрупулното ограбване на последните останки на държавата и задкулисното присъствие на мафията във всичко!

178

Анонимен

преди 6 години

На такава дантела и по такъв повод,не се слага цветна подплата,колие и колан.Може би,само стилни обеци и нищо друго.Подплатата трябваше да е черна.И двете с Йотова изглеждат,като кичосани лелки.Все пак,са обществени личности,а не само "съпруги",нали?

177

Анонимен

преди 6 години

Гина е секси парче.Особено с деколте и манто, засенчва Мелания...Малко е глупава, но настойниците и не са по умни.Особено това е адски секси...ще прехвърли част от акциите на България.За първи път чувам бизнесмен да дарява на държава част от активите:)))

176

Анонимен

преди 6 години

"Не народ, а ....."Отклоняване на вниманието от простотията на Бойко.Разбрахме че си харесвате Гинка;)Тя е най,най....

175

Анонимен

преди 6 години

Голяма злоба в коментари писани от няколко трола на Цветанов.Що никой не пита колко министърки имаше на Оскарите...една и то от най бедната държава в Европа.Гинка говорител на ГЕРБ ли е?! Едно и също повтаря като тях.Министър председателя заплаши че ще гони някакви гадове...как!В Европа която всеки *** мълви тук, за такива неща се ходи на топло...Тук се обсъждат дрехи;)И то от *** и обратни.Доживяхме герб да си купува ЕРП...а вие обсъждайте дантелите.Преди да ви надупят за пореден път