80

То е близко до акъл

преди 6 години

До АнонименГеоложки, Черноморието е по-добър регион за строеж на подобно съоръжение...........Може и да е по-добре ,но заради балканските хайдути се предпочита другото място.

79

Gst

преди 6 години

ЗИстината е една, 1. Боко е велик императот на Тиквария и магаре да сложи в избирателните списъци ше го изберат. 2 За всичко са виновни комунистите и той не е масажирал ушите на тато едно време. 3. Деси радева всъщност е генерал и се облича лошо като злепоставя проруския ни подкупен президент. 4 В тиквария няма корупция и това потвърждава ноеоназначения шеф на антикорупционния орган, назначен от герп, който също така никога не е чувал за мишо бирата.

78

Анонимен

преди 6 години

Драги сънародници някой ден ще купуваме ток от Турция. Това е и целта де.

77

Учителя

преди 6 години

Таратанци! Пари има ли РОСАТОМ? Бойко им даде 2 милиарда, но те вече са ги изхарчили...откъде други пари, няма балами да дават (Ердоган каза - Йок)

76

Анонимен

преди 6 години

Те тоя АЕЦ започват вече щести или седми път да го строят и досега все още нищо. Само празни приказки.

75

Анонимен

преди 6 години

Турция е велика энергийна держава!

74

Анонимен

преди 6 години

Как э АЕЦ Белене? А Южен поток? Няма проблеми, ще купквате газ и ток от Турция

73

Анонимен

преди 6 години

Само безкомпромисното затваряне на всички гербави в затвора може да даде някакъв минимален шанс на съсипаната и ограбена държава да оцелее!

72

Анонимен

преди 6 години

българският енергиен шлем стана турски ятаган буквално! всички знаем кой е виновен, идват избори да нем позволяваме повече да ни унижава

71

Анонимен

преди 6 години

АЕЦ Белене е два пъти по-евтина, а нашите главчовци продължават да умуват, колко цяла да струва. Вече внасяме газ от Турция, ще внасяме и ток от Турция. АЕЦ Белене вече щеше да работи и да изнася за Турция, Гърция, Албания, Македония, Сърбия.

70

Нова АЕЦ не е нужна

преди 6 години

По време на комунизма когато работеха и 6-те реактора на АЕЦ Козлодуй в България постоянно не достигаше тока и постоянно го спираха, сега само с 2 реактора въобще нямаме проблеми с тока и даже изнасяме ток. Нова руска АЕЦ въобще не ни е нужна поради липса на недостиг на ток. Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

69

Анонимен

преди 6 години

Турците прилапаха газовият коридор, Строя си и АЕЦ-а. Ние правим вятър на болшевиките неолиберали напъплили САЩ и Европа. Политиците ни защитават всякакви чужди интереси, но не и българският. Едните се мазнят на западняците, другите на Русия. Никои не защитават интереса на хората, които са ги избрали. Гнусно е.

68

Герберастът

преди 6 години

ще си затрие държавата, само да не са `комунистите`. А че в неговата партия е пълно с комунисти, до там акълът не стига.

67

Кой кой е!

преди 6 години

Белене го спряха американските по това време ел. централи. Чак сега се вижда ясно!

66

ognyanz

преди 6 години

До далаверата Белене: Много избирателно ги търсиш виновните за това, че досега АЕЦ в Белене няма (а вече трябваше да работи и да се изплаща). Нещо да кажеш за правителството, което спря строежа на АЕЦ "Белене"? БСП са ти виновни, а? Кой се хвалеше на американците че е спрял всички руски проекти?Това е истината. При толкова продажници сред нашите политици няма как да се завърши такъв проект. Ще купуваме ток от Турция.

65

Анонимен

преди 6 години

след няколко години ще купуваме руски газ от Турция, а както е тръгнало в недалечно бъдеще и ток от там. Ама така е, племе което няма мозък за 5 ст. трябва да му е гадно цял живот

64

Анонимен

преди 6 години

До (-_-)*** ***,сега като продаваме ток да не би да се подпомага българската икономика?Подпомагат се продавачите на ток,които купуват от АЕЦ евтино и продават скъпо на ..на който си купи.А продавачите са партийните другари от БСП.АЕЦ е спечелил за миналата година 100....да 100 млн. лева.Значи за 50 години печалбата е 5 млр. лева.А нова централа ще струва ..10 млр. ..евро.Има , няма за 200 години и ще я изплатим.Що не го духате с цялата си атомна енергетика .Две къщи,трафопост и АЕЦ.ПФУ....

63

Анонимен

преди 6 години

Защо всички му клякат на султана? Ей ся Путин ще му построи и нуклеарка без Султанът да даде и една лира. С какво ги държи всички на колене?

62

Анонимен

преди 6 години

Геоложки, Черноморието е по-добър регион за строеж на подобно съоръжение. И при авария, ще има да се плацикаме всички.

61

Анонимен

преди 6 години

От пет години я почват тая централа...