49

стойков

преди 6 години

малкото човече сигурно знае какво се е случвало с държави които са повярвали на сащ и европа а те не са малко почвайки от южна америка и напред по всички континенти и затова копчето малко или голямо е винаги готово

48

Анонимен

преди 6 години

Ядреното оръжие съществува вече близо 70г. Харесва ли ни или не, логично е все повече държави да го притежават. А другите - да се съобразяват. Това не е никак на добро. Вината е на САЩ и Русия, които не намериха сили след студената война да приключат с тази тема. Най-вече САЩ - парадоксално, но по човешки разбираемо, страната на свободата, някога, не съумя да отстъпи благородно от позицията си на хегемон и до ден днешен продължава със сила да налага свобода.

47

Грамотен

преди 6 години

До Анонимен"децка"? Хо хо хо, кой не е завършил трето отделение?

46

Анонимен

преди 6 години

"Не зная защо, но ми се струва че големия губещ е Русия."Първите две думи от коментарът ти те характеризират отлично. Не се напъвай да умуваш като не знаеш.

45

Game Over You Lost

преди 6 години

Не зная защо, но ми се струва че големия губещ е Русия.Защото през 1989 - 1993 Запада имаше симпатии към Русия.Даже 2002 - 2003 се радваха на Путин.Сега вече нямат илюзии.

44

много важно

преди 6 години

Това се нарича Пирова победа. Пак ще са бедни и гладни. Само дето сега Тръмп няма да има оправдание известно време да натиска копчето.Пък китайците тъкмо живнаха, сега им остава да се изсипят тълпи гладни корейци.Те между другото ходят да работят в залива и от там Чосон имат валутни постъпления.

43

Анонимен

преди 6 години

И двамата или са побъркани или си играят игрички на обидени като влюбените преди секс! Шофьорска книжка и президентски мандат не трябва да се дават след 70. Светът е на младите хора и те трябва да решават. А сега вижте - Тръмп, Путин, Тереза Мей, Ердоган, Меркел и др. - всички са дърти и не им пука да избият млади хора в една нова война.

42

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Статията е указание към онези които решат да се опълчат на САЩ и "цивилизованият свят" и да запазят своя суверинитет. Реално, САЩ и Запада са беззъби клоуни и всеки които действат малко по-твърдо могат да се похвалят с успех. Доказателство за това е Северна Корея и Сирия. А нсеки който играе по правилата на Запада - губи задължително. Ирак, Египед, Украйна и Либия са пример.

41

Голата истина

преди 6 години

За пореден път запъдните медии представят на читателите си едни полу истини и захаросана пропагандица.Севернокорейците са бедни и гладни с промити мозъци,следователно нямат какво много да губят в ядрения апокалипсис.Но за САЩ и една термоядрена глава избухнала в Сан Франциско би означавала край на лидерската и позиция и рухване на икономиката и.Готови ли са американците-тези които оцелеят,да станат гастербайтери в ЕС? Труден избор!За това Ким е победител,знае си противника колко е беззащитен.

40

Анонимен

преди 6 години

КИМ НАПРАВИ КРАВАРИТЕ ЗА СМЯХ, СРИНА ИМ АВТОРИТЕТА, ИЗГЛЕЖДАТ ЖАЛКИ И БЕЗПОМОЩНИ, ЗАЩОТО НЕ МОГАТ НИЩО ДА МУ НАПРАВЯТ.

39

СатаНАТО™

преди 6 години

Ким уверено върви към победа.Ше спечели от трите пръста най-дългия.

38

пълни тъпотии

преди 6 години

Само дето си загубих времето да чета статията !Та какво спечели Ким ?! Страната му по-силна ли стана от САЩ , по-богати ли станаха северно корейците ,по-свободни или по-демократични ?! Какво спечели Ким не може да обясни дори и журналистът написал тази статия !

37

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата демокрация сее най-голямата диктатура. Явно със Мащ може да се говори само когато имаш ядрено оръжие. И какъв беше ефекта от арабската пролет? Тотална разруха. Хайде ще ги вифим и тях банкерите като вземат да си искат заемите. Ще има 2 гори зелени листа за бира.

36

Анонимен

преди 6 години

Да не е децка игра как си позволявсте да се е.те с свеъовни лидери каквито и да са а тъпите янки го вземат за игра те не плащат нищо дторено от тях за това

35

Анонимен

преди 6 години

Как може да има толкова дълга и в същото време толкова празна статия някъде, не мога да разбера.

34

Енгелс

преди 6 години

До ДаолаБългарите гладуват в името на капитализма :)

33

Анонимен

преди 6 години

Америанската политика ще отвори бум на ядрени държави. Не е особено трудно да се направи ядрена бомба. Ако пък някой ти даде и стари ракети и влекачи за тях.

32

deva maria

преди 6 години

niama dumi -v sobstvenia ti dom da nemojech da se zachitich.....

31

Анонимен

преди 6 години

АМАН ОТ *** НЕНОРМАЛНИЦИ!!!СЕВЕРНА КОРЕЯ Е В ИЗОЛАЦИЯ БИЛИ НАДИГРАЛИ ТРЪМП ХА ХА ХА! :D

30

Как да им вярваш

преди 6 години

"До есента на 1952 г. нямаше останали ефективни цели за американските самолети. Всеки значителен град и индустриална зона в Северна Корея вече беше бомбардиран. През пролетта на 1953 г. Военновъздушните сили се насочват към наводнителни язовири по река Ялу, за да унищожат севернокорейската оризова култура и да окажат натиск върху китайците, които ще трябва да доставят повече хранителна помощ на север. Пет язовира бяха засегнати, наводниха хиляди акра земеделска земя, наводниха цели градове