19

До 11

преди 6 години

И как ще е забранен в Испания.Бях по работа наскоро в Мадрид и точно с Юбер се придвижвах.Като ми направи впечатление,че е пълно с черни коли със стикери.

18

Анонимен

преди 6 години

От 17 - 10 лв. Не 101 лева. Извинете !

17

Анонимен

преди 6 години

До 55 - Хвани такси от улицата в събота вечер в Копенхаген 101 лева такса качване, 9 лева на км. и по 3-4 лева на минута престой. За 3 километра чаедцат по 40 лева.

16

Анонимен

преди 6 години

До 11 - В Скандинавските го спряха, преди година и нещо, защото масово не плащаха данъци.

15

Анонимен

преди 6 години

КРАВАРСКО МОМЧЕ, ПАДА МУ СЕ.

14

Анонимен

преди 6 години

Като видят ***, що да не го оскубят?

13

хаха

преди 6 години

До Анонимен Чукча писател , но не читател. Има максимални и минимални(и максимални) тарифи в България, максимум 15г на автомобилите. Както и контрол два пъти годишно на автомобилите. Ходил в Испания веднъж и решил,че там е откеил Америка. Там поне качи ли се на такси? Или само тук на 80 стотинки на километър можеш да си пзволиш??????? Аман от гастарбаитери, хахахах

12

Анонимен

преди 6 години

До БакшииПоследния път като си взех такси от летището ми взе 20лв за доста кратко пътуване. И 4-5 пъти ме пита дали ще имам нещо против да вземе още 1 пътник че ни е по път. Отказах му и нямаше бакшиш :)

11

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПричината Убер да е забранен в България е корупция и си прав че неможе да просъществъва в мафиотска държава. Единствената причина да е забранен в някои държави е защото е по-лесно за шофьорите да не плащат данъци. В Европа е разрешен навсякъде без Испания. Причината е, че в Испания всички таксита са силно регулирани от държавата, което в не е така в България (не само таван на цените, но и постоянен контрол на състоянието на колите и обслужването от шофьорите.

10

Бакшии

преди 6 години

Аууу,къде ги тия клиенти веее??????Аз ги дебна по летището,ама само се изплъзват.

9

Анонимен

преди 6 години

"Типичен коментар на вмирисан бакшиш, който дъни чалга и миризливи цигари, и си мисли, че като разкараха Юбер, някой ще се навие да се качи в трижди пребоядисваният му, 25 годишен Голф!"Не съм бакшиш, обаче е крайно изкушаващо да попитам как върви бизнесът на юбер в България? :DИ преди да почнеш да ми обясняваш как юбер не можел да просъществува в мафиотска държава, не забравяй, че е забранен и в други държави по света, включителни и в някои щати в САЩ. :D

8

maiivan

преди 6 години

До Анонименshtoto si prost

7

Анонимен

преди 6 години

Имал - дал. Аз що не давам?

6

До 1

преди 6 години

4.80 не на километър а на миляТой не е поръчал обикновен убер X а кола с 6 места което е по скъпо ..

5

Хейтър Тролев до 4

преди 6 години

Прав си, оня ден пристигнах със самолет в 3ч, предпочетох да изгледам два филма на летището и да се кача на първото влакче в 7 , но не и на такси.

4

До анонимен 3

преди 6 години

Типичен коментар на вмирисан бакшиш, който дъни чалга и миризливи цигари, и си мисли, че като разкараха Юбер, някой ще се навие да се качи в трижди пребоядисваният му, 25 годишен Голф!

3

Анонимен

преди 6 години

Типичен клиент на юбер- битов аклохолик/наркоман, без нищо между ушите, обаче с претенции, че юбер е "прогрес" и е най-великото нещо създавано някога.

2

Щерю

преди 6 години

Довечера отивам в кръчмата с адрес на визитката Марс, Уалес Маринерис 5...

1

55

преди 6 години

4.80 лв на километър?