440

РАД

преди 6 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯВолга 5000 ГЛ е концептуален прототип. Нито се произвежда. Да не говорим за масово производство.Хайде да започне първо масово производство и да влезе в дилърската мрежа, пък тогава да се захласваме, ОК?

439

смях

преди 6 години

Има една приказка за царят дето бил гол.Сигурно след речта, Путин се е скрил и си е поплакал.Той затова изпрати попа в България защото го беше страх да не го освиркат.

438

Анонимен

преди 6 години

Невидимата ракета на Путин е толкова невидима, че никой още не я е видял и в бъдеще също няма дабъде видяна.

437

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

преди 6 години

ДО АНОНИМЕН 517 ГОСПОГИНЧО, Я ПОГЛЕДНИ ВОЛГА 5000 GL ИПОСЛЕ ДРАСКАИ ГЛУПОСТИ

436

Анонимен

преди 6 години

До АТАКИСТТака е едни правят мерцедеси и бмв-та други правят оръжия. Всяка страна си е добра в нещо, ние сме добри в суджуцитеНие хем правим части(даже ги и проектираме) за Мерцедеси и БМВ-та, хем правим по-добри стрелкови оръжия от руснаците.Каквото и да е го правим по-добре от пияндетата.

435

Анонимен

преди 6 години

"Адмирал Кузнецов" вече е със СТЕЛТ технология - вижда се само пушека , кораба не.

434

Анонимен

преди 6 години

До ПампДнес Руснаците са изстреляли пробна ракета с ядрен двигател!РИАТова значи ,че са поне 20-30 години пред другите в ракето-строенето което е страшно за запада!Ядрени двигатели са правени още преди 50 години и от САЩ и от СЕСЕСЕРЕ.Сега руснаците тресящи се от страх съживяват стари отхврълени проекти.

433

Анонимен

преди 6 години

До БобиАбе Троби ми като танкиста пуснал ръчната защо не я освободил та трябва да идва инженер от завода да му каже?Пък и видяхме как Арматата я теглиха по паветата.За какъв собствен ход говориш?

432

Анонимен

преди 6 години

Взимате една китайска въздушна пушка БАМ-19 и една руска въздушна пушка Байкал Мп 512М разглеждате ги хубаво, тествате ги и после обяснявате как руснаците били направили някакви невероятно напредничави оръжия.Може да сравните една руска ловна пушка и една турска та хептен да ви стане ясно колко велико е руското оръжие.

431

Анонимен

преди 6 години

Освен ,,нови" ракети *** има и нов танк!Какво се случи с невероятната Армата никой не знае.

430

Анонимен

преди 6 години

откъм краварията вони все по силно.към вонята от обора се прибави вонята от памперсите.яко се о-акаха от страх.само че руснакът едва сега ги почва аууууу какво ги чака краварите,жална им майка

429

Защо ???

преди 6 години

Защо обръщате внимание на Жужето. Изглежда само в България и Русия го вземат на сериозно. Жужето прави изявление за да си подобри рейтинга за изборите -- от 94 % да станат 97 %.Не знам какви ракети има, но знам че НАТО ако иска с голяма точност моментално може да му загрее задните части на Жужето

428

Gost 69

преди 6 години

Както написаха англичаните за новиат си самолетоносач който струва над 3 милиарда евро че една руска или китйска ракета за 150-160000 е може да го потопи

427

Анонимен

преди 6 години

До хаха"... Хора които не могат да направят една нормална кола ще правят фантастики..."---Не им трябва да правят коли, има кой да им ги прави. Те правят това, което други не могат. А, ако за теб една кола е върха на технологията, значи акълът ти е колкото за един "Гоуф-3".

426

Боби

преди 6 години

До rzeЗапитай се защо Кузя има трамплин а не Парни катпулти?Защото в Мурманск където се базира 9 месеца в годината температурата е отрицателна и Самолетоносач с парен катапулт ще му замръзне палубатаПоследния Американски самолетоносач е с ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ КАТАПУЛТИ за да може да оперира на север - вече 2 години не могат да ги освестят катапултите а и самия кораб се потроши два пъти още преди да влезе на въоръжениеСнимката когато Кузя го "теглят" откъм Кърмата е метод за Зареждане с гориво

425

rze

преди 6 години

До Боби"Кузя може да се движи със всичко течно и горящо от Мазут до Ракия" И това е гордост ли бе *** ? И за какво им е на западняците да сипват такива помии в двигателите си ? Досега не сме виждали американски или какъвто и да е Западен самолетоносач да бъде теглен до дока ,защото Кузя обиколи водите на теглич ,че даже ги и опуши ,ама се движел с мазут ХАХАХА.Това е разликата между качествената западна техника и руските плаващи сергии.А бе бягай ,вие рубладжийте сте ,абослютни демагози.

424

Боби

преди 6 години

До хаха 503Ами парадокс но фактНе могат да направят един икономичен двигател за автомобил но правят Ядрени реактори и ракетни двигатели които и ХАмериканците ползват.

423

Боби

преди 6 години

До Анонимен 499Поредния ОПОРНО КЛЕЧКОВ ЛОЗУНГОВКузя може да се движи със всичко течно и горящо от Мазут до Ракия - сипи на западен кораб нещо различно от качествен дизел и гледай сеир как на авариен ход крета към ремонтния док.Армата запецна защото шофера пусна ръчната спирачка - 2 мин след като представител на завода влезе в танка - напусна на собствен ходРусия и Израел имат договорка 60 км зона около Лактакия и Таурус Там Евреите не летят останалата Сирия е зона на АСАДСирия свали Ф-16

422

Кан Крум

преди 6 години

До 481"Икономиката на сащ е два пъти по-мощна от тази на Китай"Ти нормален ли си бре, ***?! И ти в *** си *** от глад нямаш, ама на гол тумбак - чифте пищови си окичил! америка и икономика - ахахахахаха, майтапчия! Хахахахаха! Ей, голям смях с кутрета бе!

421

Хел

преди 6 години

Русия номер едно