43

смехурко:))))))

преди 6 години

До ГРАЖДАНИН И ПОДОБНИ Тролчета като него ЗА ПРЕЗИДЕНТА И БСП.Малко почетете и не ги хвалете те крадци лъжци са си големи в борбата закалени.той пилот е бил и лъжа скроил повечко пари за Деси нищо че закона нарушил.Аз независим се явявам за президент заявка давам Е БСП след време те разкриха че в екип били в борбата.Но лъжата си остана

42

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-голяма степен на Децентрализация , толкова по - голяма възможност за злоупотреби . Би следвало Народът да се намеси и да обяви тази тема за тема - табу . Никой не се нуждае от предварително обещание за добро бъдеще Знаем го какво ще е това бъдеще .

41

Dna

преди 6 години

Armeiskiat teater da si chisti snega i posle ulichnite predstavlenia... :-) starcheskiat club toje... :-)

40

Анонимен

преди 6 години

Пратили един лист по факса без подписи и печати, хвърчащо и5 неофициално

39

Анонимен

преди 6 години

До 40. Казва се Бабиш, а не Бабич, и просто не са изпратени ЛИЧНО от Бабиш, а от зам, финансовия му министър, който е в Надзорния съвет на ЧЕЗ. Така че, преди да драскате малко поне се поинтересувайте.

38

ognyanz

преди 6 години

Документите, изпратени от Бабич за сделката с ЧЕЗ са в Народното събрание, но Бабич казва, че не ги е изпращал. Е, това е за предаването "Абсурди" на Румен Бахов. Шоуто продължава. Чакайте следваща серия.

37

o

преди 6 години

До Анонимен 35: И какво общо имат документите за сделката с ЧЕЗ с членството ни в НАТО? А начина ти на изразяване те определя точно като такъв "пундьо", за каквито считаш другите, а не себе си.

36

Анонимен

преди 6 години

Абе мунчооо *** нали ще останат 15 големи градски общини и ти селското момче ще се наречеш най-накрая гражданин, а малките общини ще изчезнат от лицето на земята...

35

Коментар

преди 6 години

До АнонименКакто се подразбира, обобщенията не са мой специалитет. Както и премиера, президентът има добри и не толкова добри ходове. В Европа го приемат също добре, в НАТО и заради биографията му.

34

Анонимен

преди 6 години

До Към Коментар 31ОКОЛО РАДЕВ СА САМО ДОКАЗАНО НЕКАДЪРНИ КОМУНИСТИ

33

Анонимен

преди 6 години

Ама някой си червен пундьо не вярвал че документите за ЧЕЗ са в Народното събрание? АМИ ТОЙ МОЖЕ ДА НЕ ВЯРВА ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е В НАТО, ОБАЧЕ НАТО МОЖЕ ДА МУ ДОКАЖЕ ТОВА МНОГО УБЕДИТЕЛНО.

32

Към Коментар 31

преди 6 години

До тези, които се чувстват задължени да ме оценяват - не се нуждая от вашите оценки. Зная, че не приемате тезата ми, но това съм аз, такова е възпитанието ми. Вярвам, че така е добре за страната. Нещата не са само черно-бели, когато нещо не ми харесва в поведението им, критикувам.

31

за 28

преди 6 години

До АнонименДОКУМЕНТИТЕ СА В ДЕЛОВОДСТВОТО НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ ПРОЧЕТЕ. ВСЕКИ ДЕПУТАТ РАЗБИРА СЕ.

30

Анонимен

преди 6 години

До Коментаррадев няма добри ходове, той е кукла без една своя мисъл в главата си, опитва се да провали ЕВРОПЕДСЕДАТЕЛСТВОТО по най-тъпия дрът ченгесарски начин

29

Коментар

преди 6 години

Вярвате или не, без да съм от БСП истински се радвам на добрите ходове на президента. Без да съм от ГЕРБ, радвам се и се гордея с успешните ходове на премиера. Намирам го за нормално, така съм устроена. Аз съм просто либерал и патриот.

28

Анонимен

преди 6 години

Всичко е много добре. Какво да правят младите безработни с висше образование? Ако не знаете, има ги, нищо, че статистиката не ги отчита. И не са лоши деца. Просто са повече скромни, отколкото трябва и малко функционално неграмотни-плод на родното образование.

27

гражданин

преди 6 години

Истински българин, достоен президент!!! Бог да го благослови.

26

Анонимен

преди 6 години

"ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ЧЕЗ СА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ."Пуснаха те в секретното деловодство да ги прочетеш ли?

25

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДОКУМЕНТИТЕ ЗА ЧЕЗ СА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. БАБИЧ, ДЕДИЧ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.

24

Анонимен

преди 6 години

ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ НА СТРАНАТА - РУСКАТА РЕЦЕПТА ЗА УКРАЙНА, КОЯТО СЕ ПРОВАЛИ. ЗНАЧИ РАДЕВ СКОРО ЩЕ БЯГА ПРИ ЯНУКОВИЧ. АКО УСПЕЕ.