43

Ризван

преди 6 години

България е в момента Трашария! А Германия си остава Германия!

42

Стамат

преди 6 години

Нали много го искахте то зи запад. Сега си го ползвайте със здраве.

41

Анонимен

преди 6 години

Омръзна ми да чета изпълнени с бълвоч коментари на политолози, които само хвърлят пясък в очите на хората. Българите не имигрираха на запад, защото в Холандия може да има политически лидер хомосексуалист, а в България - не. Те имигрираха на запад, защото там има повече пари, по-достойно заплащане на труда. Стига с тези спекулации. Причините на 99% са финансови.

40

лицемери

преди 6 години

А защо не пише че бягаме,заради липсата на върховенство на закона...това довежда корупция,ниски доходи,ненаказуемост за власт имащите...чувство на несправедливост у народа.затова бягаме от БГ

39

дедо Ташунко

преди 6 години

Не вярвам на "бивш" комнист, умряла змия и на Иван Кръстев, защото винаги се кръсти пред финикийските знаци. Който му плати повече - за него работи!

38

Оня с коня

преди 6 години

Тази мантра, че "щом не мислим като западняците, значи сме изостанали варвари" грантаджиите трябва да си я приберат и да ходят да я пробутват в Саудитска Арабия, примерно. Никога не сме били като западняците и никога няма да бъдем. И това не е нарочно, или защото сме лоши. Просто сме различни хора.

37

Бай Оня

преди 6 години

До ДавидНародите никога не са лидери, те са разнолика тълпа, сива маса, стадо, което винаги се управлява, манипулира и води от някой лидер, запомни това!

36

Бай Оня

преди 6 години

А дали Западът е нормален! Там е отговора, оказа се че Западът съвсем не е нормален, а деградиращ и разлагащ се, Източна Европа е нормалната Европа, все още носеща традиционните европейски ценности. Надаждата е в държавници като Орбан, Фицо, а не в западните ***, *** и пенделгейзери! Иван Кръстев е типичен бивш полит-работник, на БКП, сега лижещ дир-ни-ка, (haarige arsch und ***) на фрау Лесби Меркел!

35

Пипи

преди 6 години

Подкрепям ТмТ,статията не е обективна. Бежанският поток към Европа бе в резултат на това, че бяха поканени. И не е съвсем вярно да сравняват източноевропейците и азиатците. Живея в Германия и комуникирам ежедневно със сирийци, авганистанци , иракчани и тн. Абсолютно коренно различни са от европейците като вяра, обичаи, традиции, мислене, бит и каквото се сетиш. И те нямат никакви трудови навици , за разлика от източноевропейците. Категорично не подкрепям, че трябва да сме под един знаменател .

34

shrek

преди 6 години

Кривата мацуна и чарвена морда да отива да рови яслата на Сорос и да не ни мъти главите с чарвена плява.

33

тнт

преди 6 години

Иван Кръстев тотално се е объркал в усилията си да се подложи на своите спонсори. Той хвали Меркел,че когато Италия и Гърция са се задъхвали от прииждащите нашественици,тя/ Меркел/, видите ли,благородно е помогнала,като е приела част от тях. Всъщност това нашествие беше в следствие на призивите на Меркел всички да дойдат в Европа. "Елате тук,има място за всички ви!". Тъй като Иван Кръстев хич не е глупав /де да беше!/, то очевидно неговите разсъждения изпълняват мисията на Троянския кон. Срамно!

32

Анонимен

преди 6 години

Аз заминавам за Русия .. да направя оръжие да унищожа окупатора САЩ..

31

?

преди 6 години

Нещо интересно в Днес , за разлика от криминалните новнини всеки час .

30

Анонимен

преди 6 години

... ценности, в които голяма част от българите сме възпитани, но и това ще стане... Не ти ща да чуя за Англия, Германия, Дания.... Швеция... Мога само да ходя на екскурзии или на "работеща" такава за макс. 3 месеца.

29

Анонимен

преди 6 години

Като ги видях как живеят германците - не благодаря не е за мен! И къде ще сравнявате, климат, природа, начин на живот. Тук е толкова по-пъстро, има от всичко за всеки... безплатно! Ето - зимата ни е зима, лятото също, дъжд, сняг, пек... зеленчуците и плодовете ни - най-добрите (ама не от западните вериги, ами от българска градина - ако ти си ги гледаш - несравнимо), планината, морето (дори и с недостатъците си пак е супер... И всичко ти е на максимално 5 часа. Ако се спазваха и християнските...

28

маке

преди 6 години

как ми се кръка навън вали снег приказка вие с тапа политика ме занимавате

27

Анонимен

преди 6 години

Това не е лидер . Лидера е от народа.Да ама като преброим гласовете на народа той излиза. Няма как да броим само гласовете на Чипровци.

26

Анонимен

преди 6 години

От Карлуково да си прибират пациента и там да му приложат лечение със електрошок време е комунизма да се връща и подобни политолози гейове и други извратеняци да увиснат по стълбовете.

25

Давид

преди 6 години

Това не е лидер . Лидера е от народа . От малко населено място . Лидерите , които търсите са от Чипровци и региона , там е старата карма . Но вие решете . Роби или деца на Бъдещето .

24

Анонимен

преди 6 години

Добра статия. Интересни разсъждения. Дано допренесе, макар и малко, за разбирателство в Европа.