488

Имате ли ток?

преди 6 години

Еееее Гинче Гинчеееее,имаш ли пари...Имаш ли париииии ,евро, долари?

487

Анонимен

преди 6 години

100Анонименпреди 1 денСещам се за Николае Чаушеску. 1989-та в края.Кадрите на Владо Береану по Канал 1 (тогава).Натан върви работата ...------------------------------------------------------------------------------------Прав е човека, отдавна трябваше да ги опънем комунистите.

486

Глас народен...

преди 6 години

Този път трябва да сме на жълтите павета и да дадем направление към кофите за *** на националните предателите които са 3-ти последен път на власт.Румънците пратиха в историята Чаушеско и вече са европейска държава...а ние на нашата ориенталска територия какво още чакаме?

485

Zam zam zam

преди 6 години

Malaka, po-spokoino, ve....dai vreme na slugite da si prikazvat...fantastichnite prikazki...da useti Junker sladko predsedatelstvo bez tok i parno v shengen... :-)

484

Гинка

преди 6 години

Подавай си оставката крадец .

483

Професор

преди 6 години

Бойко, не се предавай. Народа е стеб. Няма да позволим отново комунистите да дойдат на власт. Само ГЕРБ ! Да градим България!

482

ГЕРБ

преди 6 години

Колкото и да плюете няма да ви минат червените номера тоя път.Борисов е Премиер на България.Свиквайте ;)

481

Анонимен

преди 6 години

На зла тиква - зъл кол!

480

Анонимен

преди 6 години

КОЙ ве бойче?КОЙ ве тик*вун?КОЙ?Къде са сега "ранобудните студенти" организирани от герберастите...

479

селчо

преди 6 години

На най-високото,най-простия сложихме

478

П.Петров

преди 6 години

Няма, няма, ама ЧЕЗ и EVN вече са подготвили новите цени на тока и са ги дали на КЕВР.Влизат сила от 1-ви юли.

477

Васил

преди 6 години

До АнонименТя Гинка каза в 24 часа, че *** няма да участва в сделката, а става дума за международна банка

476

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах кои са "ГАДОВЕТЕ", но разбрах ,че токът ще се вдига и собственичката е една проста мухла,която не знае какво е оФШорка ,а казва оШфорка,облича се и има визия на чистачка в офис!И друг път като търсите подставени лица за бизнеса си ,намирайте фирми и лица с по-подходяща визия!

475

Анонимен

преди 6 години

ЦИРКЪТ "БОРИСОВ" представя клоунадата.

474

СКАНДАЛ

преди 6 години

ТЕЗИ, КОИТО РАЗКРИХА ГОЛЯМАТА ДАЛАВЕРА НА ГЕРБ, СЕГА ЩЕ ГИ РАЗНИЩВАТ.ВМЕСТО ДА РАЗНИЩЯТ САМАТА ДАЛАВЕРА.

473

НАционализация Бърза

преди 6 години

Всеки един лев инвестиран от фирмите е ограбен от БЪлгарския народ и вкаран в цената на тока.НА практика БЪлгарския народ е платил всичко на ЧЕЗ Плюс огромни печалби..

472

Крадат Bilioni $

преди 6 години

ДА се помолят фирмите ограбващи БЪлгарския народ чрез енергото след нагло престъпната тн "приватизация" да го върнат на БЪлгария веднага.Ограбиха милиарди живи леВове от народа и българските фирми СТИГА ТОЛКОВА са КРАЛИ С НАГЛО ВИСОКИ ЦЕНИ>.Имаме страхова невроза от ползването на ТОК.НЕК ИЗНАСЯ ток без пари навън, а народа плаща по 11 евроцента на киловат час.СРАМ И ПОЗОР ЗА БОРИСОВ И КОМПАНИЯ

471

До Бойко Борисов

преди 6 години

Господин премиер,Кого ще разнищвате и кого заплашвате. Подобни смехотворни изрази вече не вървят. За три мандата вие е.....хте майката на цялата държава. ГЕРБ се превърна държава в държавата,а ние сме роби. Вие нас разнищихте. Ако съм на Ваше място няма да имам очи да гледам.Но Вашите и на Вашите съратници очите са ситуирани на друго място - в ***.Вървете си.

470

джаферска

преди 6 години

Мутро Мутро все друг е виновен

469

Анонимен

преди 6 години

До Анонименхах, развесели ме, надявам се си ироничен, защото още от римско време законите гласят, че тъпотата и незнанието не те оправдават!