46

Помнещ!

преди 6 години

Много добре си спомням митинга пред БНБ за който говори Станишев. Митинга се проведе под лозунга "За гласност и преустроиство!". Всички оратори ползваха обръщението "Другари и другарки". Един младеж от Националната телевизия разказа :"Когато окачвах покана за участие в митинга видях другаря Боков и се смутих. Той ми каза:"Браво момче! Продължавай да действаш". Това по "революционната" дейност на песоглавеца Станишев.

45

Стоян

преди 6 години

Станишев първо не трябва да е на свобода ако имаше правосъдна система в България, и второ като е толкова загрижен за БСП, да накара червените милионери да отделят само по процент от богатствата си и БСП ще литне. Самият Станишев може да продаде вилата си в Швейцария строена с народни пари и да дари за БСП.

44

Българин

преди 6 години

Какво правиш в България бре мишок! *** защитавай родината си Украйна в която си роден от руските нашественици, предател мръсен и болшевик!Защо си избягал от Украйна и сега се правиш на храстче и смучеш българска кръв, кърлеж тлъст.С Моника смукахте от заделеното за българските пенсионери и избягахте в Брюксел да смукате от ЕС Придатък гаден на КГБ, ФСБ и руското ГРУ.Не си руснак,не си украинец нито си българин.Ти си просто един *** който използва носталгията и глупостта на пенсионери

43

Анонимен

преди 6 години

Дойчовците пак ни пробутват баба Гуси Челвената Прашка. Милионите балами измряха Дойче зЕЛЕ, ВЗЕМАЙТЕ СИ ПЛЪШОКА И БЕГОМ. Тоз *** лъга пенсионерите, че е комунист и въртеше далаверите със западналите отвсякъде олигарси. И Путин не може ви спаси.

42

Анонимен

преди 6 години

Да се покрие дълбоко и да не се показва в България тази партийна мишка! Този съсипа БСП, превърна я в една обикновена дребнобуржоазна партийка, която може да бъде само беззъба опозиция, но никога алтернатива на статуквото!

41

Чочо и баба Гуси

преди 6 години

А вие помните ли как ви растяха заплатите през 2005-2009 г. когато управляваше Станишев? А помните ли как ви намаляват заплатите от 2009 г. насам, откакто управлява Бочко от Банкя? Май нищо не помните.

40

Тежка конструкция

преди 6 години

А народа и в началото и в края на демокрацията чакате някой друг да ви оправя наготово, а вие само да папкате и да получавате "хубави заплати", "като на Запад". Тия дни гледам, че ви мързи да си изчистите собствените коли от снега и карате само по памет, ама сте отворили големи усти да ревете- общината това, общината онова... нито общината, нито даържават са виновни, че сте прости, безотговорни готованци. Търкайте си билетчетата и не се обаждайте.

39

Анонимен

преди 6 години

Тоя пък от къде изпълзя пак ??

38

Анонимен

преди 6 години

До ОбективенЗатова ли беше изритан от народа с камъни?

37

ДО

преди 6 години

До АнонименДЖЕНДЪРЧЕ 36--САМО ПРОСТОТИИ РЪСИШ--ПО КОЛКО ЗАРАБОТВАШ НА --НА ЧАС ЛИ СИ ...Я СПОДЕЛИ

36

Анонимен

преди 6 години

Лично Лъжева е можела да се обади в ПЕС на събранието им там и да си каже мотивите против, но тя е мълчала, т.е. няма против. И ПЕС приема с единодушие, че е "за" конвенциата.Отвори си някоя българска медия и прочети.Сега че Лъжева си ви лъже както си иска, това вече е проблем на нейната съвест (комунистите имат съвест, но никога не я слушат) и на вашата глупост като техни избиратели.

35

до 30

преди 6 години

Пълни глупости говориш. Корнелия Нинова и съответно ръководството на БСП са категорично против истанбулската конвенция.

34

Анонимен

преди 6 години

С откраднатото от България серГЕЙ си купи лидерското място в ПЕС.Други кандидати нямаше.

33

ognyanz

преди 6 години

Защо ни занимавате със Станишев. Добре е, че рядко се показва в България.

32

Обективен

преди 6 години

Станишев е много по-стойностен политик от недодялания Борисов.

31

Анонимен

преди 6 години

В зората на демокрацията не беше опасно да лепиш на БКП полит плакатите, а да лепиш на СДС плакати, защото всичко беше все още на БКП и властта и армията и милицията.Късах плакатите на БКП където ги видех.

30

Анонимен

преди 6 години

Е каква война, те БКП в ПЕС не казаха да имат нещо против конвенцията. Гласуваха "за" тази конвенция. За пред народа в България вече играта е друга, едва ли не БКП се била запънала и е против конвенцията. Поредните лъжи на тази секта.

29

Така беше

преди 6 години

Станишко нахлузи набързо червените прашки, грабна кофата с кафява маса и рулцата бяла хартия. "Ставай, Станишко, право към мериканското пусолство" загрижената мачица го напъти. "Там ще ти дадат указания! Само внимавай, да не те изпържат! Ми щот си гоуем ***. "

28

Сержант

преди 6 години

Тоя защитава третия, четвртия и т.н. Та нали е от тях.

27

Трепач е плъшокът!

преди 6 години

Кофътъ с кафяви и рула тоалетна хартия...Е, и с няколко долара в джобеца.