38

....

преди 6 години

Нито ме провокира, нито ме смущава нито ме трогва.Безразличен ми е.

37

Симо

преди 6 години

това спина е бизнес, няма спин а я някаква форма на хепатит и ги заразяват с ваксините. основното лекарство за спин е препарат ползват на лечение на рак преди, но отхвърлен като прекалено токсичен и унищожаващ имунната система! Сега схващате ли? Дават им "лекарства" които унищожават имунитета мисля че беше АТВ или нещо такова. От много секс често тялото се изтощава и тестовете показват нисък имунитет т.е. спин, който след малка почивка се възтановява, а вируса досега не е хванат или изолиран!!!

36

емии

преди 6 години

на талант като Иво може да се прости всичко дори и това!желая му още по-големи успехи...

35

емии

преди 6 години

на талант и красота като Иво може да се прости всичко,дори и това...

34

Кривондел

преди 6 години

Добре де - човекът е талантлив, просто пoказността е в повече.Плюс това - омръзна ми постоянно да изкарват на предна линия хора, които твърдят колко е ън-куул да не приемаме с отворени обятия (и не само сигурно) хората с различна сексуална ориентация. Стига де - това не е ли тормоз и насилие над другите?

33

пепи

преди 6 години

И сега този за готин ли ще го имаме? Питам ,че ако е готин да му се кефя де.....

32

Горан

преди 6 години

Ами, че можеше и да живееш нормален живот без ХИВ, ако беше нормален! Хиляди хора са правили секс пияни, ама не със своя си пол! Е, това не ти е наред, и колкото и да се опитваш да се изкараш, че терапията те прави безвреден, едва ли е така... Явно е, че са напреднали в контролирането на СПИН, щом вече трудно се умира от него, ама това не е шега работа! По-добре да го нямаш, отколкото после да се правиш на безвреден с терапия.

31

Анонимен

преди 6 години

Единственото положително от прочетеното, е извода, че този няма да има потомство.

30

Анонимен

преди 6 години

Какво научихме от тази статия? Правете секс без презерватив със същия пол и хванете болести - ще се прочуете. Ще пишат за вас в днес.бг.

29

Анонимен

преди 6 години

Напишете Dr Robert Willner в youtube ще разбере всичко.

28

Анонимен

преди 6 години

Световната здравна организация наскоро излезе с доклад, че хепатит В е много по заразен от СПИН.Милиони хора по света са зарани с него без дори да знаят.Хепатит В също се предава по полов път , но при този вирус и презерватив не може да те спаси.Една целувка и си готов.Колко от нас знаят ,че са носители на хепатит С или В? А ние само СПИН си знаем и това е.

27

Умник

преди 6 години

И този се изказва като последна инстанция...Тук не се говорело за СПИН, какво да се говори бе, момко, за щастие ние сме една от страните с най-малък брой на заболелите на глава от населението. И какво да правим, само за СПИН и за гейове да си говорим, ча да не сме като в Русия ли. Ако такава ти е мисълта, представям си колко глупост си събрал в 80-те страници "история на живота ми, дето правих секс пиян, говорете за това".

26

(-_-)

преди 6 години

Тоя едва ли не се опитва да обясни колко хубаво се живее с ХИВ? Наистина много трогарелно, но някак не само, че не се трогвам, ами просто ми се догади.. Оп, повърнах.

25

Анонимен

преди 6 години

А, така!Плюйте, плюйте...от кочинката, в която сте.

24

Хах

преди 6 години

Как е правил секс пиян ? Обикновено ерекцията е доста затруднена , когато си се наквасил. Сигурно партньорът му не е бил , ако зацепвате накъде бия ...

23

ПОРЕДНИЯТ

преди 6 години

*** СИ ПРАВИ РЕКЛАМА НА ***--ГНУС.

22

М

преди 6 години

До Ангел Ангелчо, много си елемент арен

21

Karina

преди 6 години

Нито един разумен човек не би си легнал с болен човек като него.И нито един човек не би премълчал подобно нещо,когато иска да осъществи сексуален контакт.Останалото са болни мозъци...

20

Ангел

преди 6 години

Ако беше правил секс с ЖЕНА с вируса на ХИВ ,вероятността да хванеш СПИН е едва 17% но теб понеже са те пръскали пениси отзад ,тогава вероятността за СПИН е над 50%.Извода от това е че Спина ходи по сексуално увредените хора!

19

Ginger cookie

преди 6 години

Най-сигурно е хората да се тестват преди секс.В днешно време не можеш да имаш вяра на никой.