24

Журналист

преди 6 години

Защо се показват не мюсюлмански гробища а християнски,при така ситуация се вика полиция и тя да действа а не хора заблудени и някакъв си измислен *** Ходжа Зеихан които всява смут в селата и прави кавги между съседи защо има заблудени хора и му вярват наи вече в тия села,а и от други места са го хващали в лъжа,а и тарифите му не са по джоба на всеки много хора е излъгал а сега деиства в други райони лъже богаташите.

23

Ризван

преди 6 години

До Анонимен 29Ами! Магии правят само тези които не си пият хапчетата! Доказано е многократно!:))))))

22

Анонимен

преди 6 години

Само ходжи правят такива магии.

21

Guner

преди 6 години

Ходжа Зеихан играе игричките си и му вярват тои такивa търси хора които ходят при него ги издирва и получава информация за даден човек слага глупости да ги плаши и да го търсят отърва големият си син от затвора при катастрофа по негова вина другиран е бил парите какво не правят а има доста богати и влиятелни хора с хотели които не се осъзнават че ги лъже знаем го какво представлява колко бои е понесъл и продължава с лъжите а простолюдието му вярва

20

Абдулах

преди 6 години

В Хвостяне ДПС враждува ГЕРБ кметът които не можа да стане кмет Баадин Хюсеинов още не може да преглътне загубата и доста е затънал в дългове нека ДПС му помогнат а всички преселници в Хвостяне гласуваха за Сеихан Ахмед и тои прави и клевети преселниците .Това са тяхна игра Баадин Хюсеинов е мерудия на всяка манджа комарджия от класа заедно с Асим Хавале бабаитите на това село големите бизнесмени...

19

Абдулах

преди 6 години

На клипове се вижда ходжа Зеихан наи големия мушеник в село Блатска и Хвостяне му вярват много нека разкаже в Дъбница как семейство го хващат да влиза от тях но тои не знае че имат камери и тои ги търси,дъщерите им са в Германия едната зъболекар а другата финансииска е такива всяват паника които с лъжи карат скъпи джипове.Това е умишлена паника а хората им се връзват и сами слагат такива неща и влизат по къщите а този Зеихан търси само хора с пари и бизнеси и ги лъжеа в Хвостяне ГЕРБ ДПС игрички

18

ООооо...ДА!!!

преди 6 години

УТРЕ СЛАГАМ СНИМКАТА НА г-жа ЛЪЖА ТАМ!!!ЧУДЯ СЕ , ОЩЕ КОЙ ОТ ПОСИРАНО-20 , ДА ВКЛЮЧА !

17

Бау

преди 6 години

Опит за магия. Магиите работят само ако вярваш в тях и сам си причиняваш неприятности.

16

Анонимен

преди 6 години

всъщност от дпс пробват да сплотят електората си по някакъв начин!

15

Тъпанар

преди 6 години

...Безбожници! Мислещи си, че свтът започва и свършва с тях!

14

Анонимен

преди 6 години

Всеки които скверни покоя на мъртвите,те го посещават ...

13

чародей

преди 6 години

Проблема на злобните *** е,че се опитват с нещо,което не разбират,да вършат щуротии!Магията е нещо могъщо,и не е за всяка уста лъжица!Истинските магьосници не убиват,те просто не се интересуват от това!Целите им са други!А за да станеш наистина магьосник трябва да преминеш през т.н. ТРАНСФОРМАЦИЯ,която трае десетилетия труд и учение!А на тези "гробищни" простотии просто не обръщайте внимание!

12

някой

преди 6 години

Това на снимката гробище ли е?Трънище, изоставено и буренясало място.Всъщност почти всичките ни гробища са в такова състояние, дори и в големите градове.Така че спокойно, тези изоставени и запустели места магии не ги ловят.Пълни глупости, магии на гробове.

11

Феликс

преди 6 години

Ако снимките са от няколко различни сайтове , теоретически може да се открие кой ги е смъкнал посредством кръстосване на АйПи адресите на посетителите , но трябва разрешение от съда.

10

Анонимен

преди 6 години

до 12. Тази снимка е архив от долу под нея пише. Няма кой да се затърчи в някакви забутани селца да прави оригинална снимка на безмозъчни!

9

МожеДа е глупаваШега

преди 6 години

Но е възможно и някой да се прави на магьосник.Искам да успокоя хората от това село. Предполагам, че някои от тях ще четат в този сайт.Преди близо 30 години, една жена от градче близо до София, която по онова време дори все още не е била пенсионерка, отишла рано сутринта на гроба на наскоро починалия си съпруг. Била ужасена, когато видяла, че на пресния гроб е закрепена изрезка от снимка, на която се виждало само малкото й внуче. Нищо лошо не се случи на това дете. Днес е вече семеен, с деца.

8

Анонимен

преди 6 години

До 9То политиците за съжаление тях не ги лови. Имунизирани са сякаш

7

Анонимен

преди 6 години

Ами има някои дето целия живот си го слагат във фейсбук и то не скрито за определени хора а така че и непознати дето не са им приятели да видят. Ако може цял свят да разбере какво правят със собствения си живот

6

Анонимен

преди 6 години

Това не може да е снимка от гробището на с.Хвостяне.Там жителите са мюсолмани а това е християнско гробище.

5

Анонимен

преди 6 години

Има магии които само по снимка може да ви навредят. Това дело е на някои от новите *** и си отмъщават затова че не иската да им приемете ИК. Колко ли народ са късметлиите които ги чака зловеща година? Затова не си качвайте снимки на ляво и на дясно щото ще патите. Има индивиди които само с това се занимават а не знаят че ще горят в ада.