77

Анонимен

преди 6 години

Това с еврото го забравете! Който докъдето стигнал! Европа отсега нататък ще си работи на няколко скорости и това е повече от ясно, освен ако нещо грандиозно не се случи.Еврозоната ще си остане, само желание, пък и казано честно при тези наши политици, самото прилагане на еврото в началото направо ще ни убие!И наистина, като почнат с тази фискална дисциплина! Не ни трябват счетоводители, а финансови стратези, иначе то и аз мога да ви казвам - толкова е бюджета, толкова са разходите и т.н.

76

П.Петров

преди 6 години

Независима съдебна система, отговорност на главния прокурор, борба с корупцията, ефективно работещи държавни институции! Чак тогава еврозона и Шенген !Европейските политици може много неща да казват, но важното е какво правят!Докато не се изпълнят горните условия, няма да ни приемат в Шенген и евтозоната, защото дори да се правят на наивни, пълни ***.оти не са ! Втора балканска мотика като гръцката няма да настъпят!От муто-олигархията - БСП+ГЕРБ+ДПС=БКП_ДС друго освен мизерия не очаквайте!

75

Анонимен

преди 6 години

Това е голяма простотия с еврото.Та цените на стоките са европейски,а заплатите български.Хляба,сиренето,лютеницата,горивата, всичко е с европейски стандарт.Направете сравнение и кажете не може ли и заплатите да са като европейските.Трябва да има РЕФЕРЕНДУМ по този въпрос.ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

74

Питане

преди 6 години

Защо не питат народа, а сами решават? Трябва референдум! Не ни питаа за НАТА, не ни питаха за ЕС, поне сега да ни питат за еврозоната! Иначе оставка!

73

Анонимен

преди 6 години

НЕ СТИГА ЧЕ *** ОТ ГЕРБ ИЗГОНИХА 30 % ОТ ПОПУЛАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ САМО ЗА 9 ГОДИНИ И НИ ПРЕВЪРНАХА В НАЙ ГОЛЕМИТЕ БЕДНЯЦИ НА СВЕТА,НО И СЕ ГОРДЕЯТ ЧЕ СПАЗВАМЕ НЯКАКВА ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА,ДОКАТО ГОРАНОВ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА СИ ПОНЕЖЕ НЕ МОЖЕШЕ ТОГАВА ДА КРАДЕ ПОД ПРЕТЕКСТА ЧЕ НЕГОВИТЕ СЪУЧЕНИЦИ СА СТАНАЛИ МИЛИОНЕРИ А ТОЙ БАЧКАЛ ВИДИШ ЛИ ЗА НЯКАКВИ 5 000 ЛВ,,,И ТИКВАТА НЕ МУ Е ПРИЕ И ГО УВЕРИ ЧЕ И ТОЙ ЩЕ СТАНЕ БЕЗУМНО БОГАТ,.РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН,-КЪЩА ЗА 4 МЛН,КЕШ ДО ТУК 100 МЛН В ОФ

72

СРАМ И ПОЗОР

преди 6 години

Фискалната дисциплина е нещо като религия в България", заявява финансовият министър Владислав Горанов. ТАКА Е -- А РЕЗУЛТАТА НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСЕН : 237 МЯСТО В СВЕТА ПО РАЖДАЕМОСТ --КОЕТО НИ НАРЕЖДА НА 2 РО МЯСТО НА ПЛАНЕТАТА ПО ТОТАЛНА ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА,,3 ТО МЯСТО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ --ТОЕСТ САМО ЛИБЕРИЯ И ЛЕСОТО ( АФРИКА ) СА ПРЕД НАС...НАЙ БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА СМЕ НИЕ,ТОТАЛНА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ..ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ ДИСЦИПЛИНАТА,А ГОРАНОВ СТАНА МУЛТИМИЛИОНЕР И СЕ ГОРДЕЕ

71

свинщина!

преди 6 години

Първо : " София била убедена" , кво е тва бе хора .. да София ни е столица и по избор и по икономически показатели .. ама айде с теа изказвания дето София решавала , София мислила ... самозабравихте се.Второ: Незнам как ще се отрази на страната погледнато статистически и само на цифри от хартийки ... но ако трябва да погледнем реално как се е отразило на народа в други страни приели еврото ( като Испания да речем) ... двойно обедняване и двойна миграция след първата година на приемането!

70

Трак

преди 6 години

Боко и Цеко не искат Еврото , защото после не БНБ а ЕЦБ ще ги контролира и далаверите ще секнат.Вярно е че първите две години ще е трудно , но после ще имаш лихви под един процент и стабилно покачване на доходите.А Гърците дай боже да ги стигнем , 600 евро социална пенсия у нас 100.Горките те.

69

Ми не.

преди 6 години

С ?, ще фалираме по-бързо и от Гърция. Уолстрийт не са критерии за доверие. Икономика базирана на дълг и война,а след изхода на бившата финансова столица (Англия) бих препоръчал да проверите ограничаването на великите евро проекти, поради Брекзит и на Меркел нерегистрираните.

68

Овца

преди 6 години

Защо не го кажат право. Политиците в България искат да въведат Еврото за да окрадат за пореден път народа. Превалутирането винаги носи огромни облаги. Ще се изкарат милиарди и народа ще вие от глад. Това ще е бърза смърт и го правят само алчни и глупави хора. Жалко че ние ги избираме. Сега се сещам Унгария защо не приема Еврото? В центъра на Европа, близо до Австрия, не далеч от Брюксел а си пазат националната налута.Лева си е лев и стига поръчкови статии. Колко човека четат Уолдстрийт Джърнал?

67

Анонимен

преди 6 години

БСП дойдат ли,първото нещо което ще направят е да ни откачат от Валутният Борд.И тогава пак ще е Лято/за тях разбира се/.Руският цар не иска стабилна България,със стабилен курс.,,Дядо Иван знае как се лови риба в мътни времена.Иска Дядо Иван договори само с рубли и хвърчащи левчета.

66

Анонимен

преди 6 години

Точно обратното - ние не го искаме, а от Европата гледат да го пробутат.

65

Анонимен

преди 6 години

Всъщност ЕС много искат да ни вкарат еврото, ама така ги представят нещата, все едно те се дърпат, а ние се натискаме. За какво ни е еврото като тъй или иначе сме бетонирани за него с фиксиран курс, който не е мръднал 20 год. Когато датчаните приемат еврото да го приемем и ние, а те няма да го приемат никога. Интересно какви са им мотивите?

64

Как ще сме

преди 6 години

най-бедната страна? Е оня ден една лелка от провинцията си купи ЕРП. Това даже и в Германия го няма, да не говорим за Франция

63

Pilot

преди 6 години

Искат евро,за да може откраднатото по-лесно да го изнасят на вън !!!Народа никой не го пита , той така или иначе духа супата !

62

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДания имаше референдум, на който 53% казаха, че НЕ искат евро и това е причината, еврто да не се приеме.

61

Анонимен

преди 6 години

До даахВсъщност, на чистачката, това и е заплатата след данъците и стига напълно, да си изкаращ месеца ...

60

Анонимен

преди 6 години

...и по-добре

59

даах

преди 6 години

Защо Дания със супер висок стандарт не желае еврото. Заплата на чистачка там е над 2000 евро, но не стигат да изкараш месеца. А в Белгия това е прилична заплата, която стига.

58

АНТИ до герберУшеви

преди 6 години

Ние ние ние сме ГЕБригада,стига стига стига нитази награда,да ви ограбим най-щедро,в левове, както и в евро.