23

Анонимен

преди 6 години

Краварската политика на вечните интереси и принципът - договорът е врата в полето доведе до това. Не може да им се вярва. Как се преговаря с "държава" /а всъщност - бандитско обединение още от създаването си/, която погазва всякакви човешки, междудържавни и международни норми? Става наистина много забавно, понеже заради кеелепирджилъка трайно и сигурно изпадат в изолация. Няма как винаги да си отгоре за сметка на всички останали.

22

Манафф

преди 6 години

Рано нещо днес са се разгонили софииските гейове ! Сигурно са се дрогирали с двойна доза .

21

До 26

преди 6 години

Какво си са развикал бе со росои ден джендар ? Ти и останалите джендари нямате право на дума. Аи сиктир.... Между другуто моди ратура да спре да блокира ИПта че ше го е.. у джендъръ.

20

Анонимен

преди 6 години

алоу, днес, ясно ни е, е тр. да заработите рублите, ама поне малко приличие! Как може тия *** руски тролоев да не ги цензурирате с цинизмите им? Повръща ми се от вас! Бяхте ме баннали, но сега вече аз ще ви банна! Сбогом!

19

Анонимен

преди 6 години

На дебилната русофилска червена *** не й идва на акъла, че ако онова червено дрисне в Сев.Корея му прищрака ядреното копче, загиваме всички.

18

Анонимен

преди 6 години

Прасчо Ким няма да успее да удари Америка - американците ще го препекат преди това, но ще удари и заличи Ю. Корея.

17

Анонимен

преди 6 години

Страхът е за всички ни, драги. Започнат ли едните, започват и другите, третите и четвъртите, и т.н., докато се опечем всички. Накрая ще оцелеят само *** и швейцарците, щото си имат бомбоубежища. А! И *** в Африка никой няма да ги бомбардира, защото не са заплаха, пък и тях радиация не ги мори - много са и са свикнали на мизерия. В крайна сметка, земята ще се насели с много *** и малко швейцарци - планетата на маймуните.

16

Анонимен

преди 6 години

САЩ ги е шубе здраво от Северна Корея. Вледеняващ краварски страх.

15

Гост+

преди 6 години

Всички знаем, че това беше театър за Олимпийските игри. Лицемери

14

Анонимен

преди 6 години

Не му се отвори парашута на Прасчо

13

Да

преди 6 години

САЩ са държава терорист и подлежът на унищожение за благото на хората...

12

Анонимен

преди 6 години

До Факт"Севера и Юга сами да се разберат и да изолират САЩ иначе мир няма да има никога..."Кой световен конфликт е разрешен без САЩ след 2СВ? Няма такъв конфликт, няма и да има. Русия само може да си мечтае да бъде като САЩ.

11

Burzum

преди 6 години

Е ,че то за какво ще си говорят след това за вноса на айфони ли?

10

Факт

преди 6 години

Севера и Юга сами да се разберат и да изолират САЩ иначе мир няма да има никога....

9

Анонимен

преди 6 години

Последната теория:Тактическа ракета с малък заряд в Ю. Корея, изстреляна от Американска подводница, като повод за начало на масирана атака с официални американски ядрени ракети.

8

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Най -новата теоритична постановка! Севернокорейски лидери си вдигат цената!А южнокорейците си плащата за да запазят същото положение ! Съществъването на Севера е гаранция за привилгированото положение на корейските стоки на САЩ пазарите!!

7

Хм

преди 6 години

Ако Кимчо издържи още 4-5 години,може и да не му се наложи да се разправя с Щатите-тогава те вече няма да са решаващия световен фактор...Ама севернокорейците може да не издържат дотогава,ха-ха.

6

до 5

преди 6 години

Значи САЩ също трябва да унищожи ядрения си арсенал да докаже мирните си намерения.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Интересно че има хора които си вярват на глупостите които пишат. Ако СК иска помирение единственият път е унищожаване на ядрения си арсенал. Ако не иска помирение да продължава както до сега.

4

Анонимен

преди 6 години

Двете кореи си подават ръка, а САЩ издига нова стена между тях.