49

!

преди 6 години

Видиш ли феминистка, бягай надалече!

48

Реалист

преди 6 години

Жените са по-добри от мъжете в едно единствено нещо - т.нар. multitasking. Признавам си, че ние мъжете повече от 2 неща едновременно не можем да правим. Жените могат 3 или повече. Което в повечето случаи не води до никакъв резултат, защото когато вършиш няколко дейности едновременно, не свършваш нито едната както трябва. Истината боли.

47

до 44

преди 6 години

Въобще не си прави труда. В днешно време всичко е феминистка пропаганда. Да ми дадат една жена успешен политик също така. Маргарет Тачър не се брои.

46

Анонимен

преди 6 години

в фирмата ми , трите най - големи отдела се ръководят от жени!

45

ЧЕЗ

преди 6 години

ЖЕНИТЕ ИМАТ БИЗНЕС КАЧЕСТВА- НАЙ-ПРЕСНИЯ ПРИМЕР Е ГИНКА ВЪРБАКОВА- ЦЯЛ ЧЕЗ КУПИ. АКО ТОВА НЕ СА КАЧЕСТВА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!!ДА ПРАВИ МИНЕТИ НА БОЙКО НЕ Е МАЛЪК БИЗНЕС!!!

44

До алфа тъпанаря

преди 6 години

Като говориш за затлъстелите българи вярваш ли си?НИКОГА до сега не е имало толкова назобени мъже по улиците.Накъдето се обърнеш виждаш татуирани батки с мускули.

43

Анонимен

преди 6 години

Я гледай?Покажете тогава една жена постигнала нещо като Роберт Бош, Хенри Форд, Акио Тойода, Соичиро Хонда, Вилхелм Даймлер,Илон Мъск, Бил Гейтс, Стив Джобс,Акио Морита и т.н. няма да ми стигне цял ден да ги изброявам мъже освен предприемачи и иключителни бизнесмени постигнали едва ли не всичко, което може да бъде постигнато.Посочете една такава жена..

42

Китайче

преди 6 години

До Анонимен 47Крим ваш, Сибир наш

41

Анонимен

преди 6 години

Масларова и Фидосова не са корумпирани значи :))) Аз пък не знам за жена на ръководна позиция, да не е корумпирана, а познавам доста ;)

40

Анонимен

преди 6 години

Българите имате всички черти на един лузъp - липса на самочувствие, неспособност за справяне с проблеми, раздразнителност, слаб тecтостерон, неудачи винаги в живота

39

Анонимен

преди 6 години

ежедневието на българския "мъж"-плюcкане на сланинa-филoсофстване във форумите-тотално лузъpcко поведение-цeлия свят му е виновен-липса на каквато и да е aгресия

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Спри с тая дрога че си изпушил.И *** на лекар.

37

Анонимен

преди 6 години

Жените не стават за нищо и това не е тайна за всеки с IQ над средното.Всичко останало са празни приказки.

36

Браво на Ани

преди 6 години

Абе бизнес качества, дойде онова време от месеца и всичките бизнес качества отидоха та се не видяха...Всичките ми шефки жени,лакоми и алчни за пари до не май каде,не могат нито да разпределят времето нито задачите,ама претенции оле майко иначе едно им признавам многодобре се мазнят на шефовете ама то очи се връткат то един весел смях маани мани.И при мъжете има мазници ама не им идва отръки.Аа и още нещо така и не чух досега някоя ако се издъни нещо да поеме отговорност и да каже аз съм виновна

35

Анонимен

преди 6 години

В България мъже няма, има лyзъри. Кaтo чyкaм българки имам чувство че за първи път виждат мъж. Аз съм алфа мъжкар, 6% подкожни мазнини, целия изтъкан от мускулна маса, обичам да ги доминирам. Жените ми казват че 99% от българите са с наднормено тегло, кореми, тлъcтини, че caмо мрънкат и се оплакват. Казват ми че това ги отвpъщава, казват ми че харесват самоуверени алфа мъжкари, лидери, които могат да ги защитят при обир, нападение, които могат дa ги чyкaт яко!!

34

Анонимен

преди 6 години

Жените много се дразнят от това, е мъжете винбаги ги побеждават. За това гледат да изменят правилата в своя полза. Основното правило им е, че 'жената винаги печели". Е, никой не очаква от некадърни претенциозни тутурутки да бъдат и справедливи и реалистични. Мъжете сме свикнали и с това. Специално за тях в Канада сеят по - малки дръвчерта с по - лека дървесина за да може да има и жени - дърводекачки. И се разкриват специални рудници с по - лека руда... А задачите по математика се правят по...

33

Анонимен

преди 6 години

След като имат бизнес качества да правятр бизнес. Аз съм мъж и нямам бизнес качества и не правя бизнес.

32

Анонимен

преди 6 години

дисциплина ,връщане на заеми и така нататък говорят и цяло за качества на добри служители.Т.е. автора по бизнес качества разбира добър служител.По по различен начин стоят нещата за ръководители на бизнеса ,инвеститори и така нататък.Просто тяхната роля е доста различна ,основната им задача е да работят с хора, да могат да преценят кои служители могат да изпълнят целите, и как да извлекат максимума от способностите на своите служители(да ги мотивират правилно), и продадат този труд.

31

интересаклатикаката

преди 6 години

затова сека втора на фенерите в брюксел дортмунд и амстердам е българка или поне от украйна и румъния ...корупция интереси източна европа едва ли джъст кавали

30

Анонимен

преди 6 години

Мъжете сте бъгнати в главата от тестостерона, наричам го тестостеронова интоксикация.От вътре ви идва да се конкурирате, сражавате, да се подреждате йерархично, което има и друга страна-да се подчинявате на по-големия пр-ъч без да мислите.За доказателство-всеки бабаит с бодигардове били те с мръвки или с вратовръзки.