24

РОССИЯ

преди 6 години

те направиха същото с бивша югославия на сащ не им трябват силни и мощни страни сеят си злото където си искат русия им дават упора

23

Анонимен

преди 6 години

Пхенян: САЩ саботират междукорейските отношения и не ни дават да нападнем и завладеем Южна Корея! Гaдни дoлни империалисти.

22

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 6 години

Ами естествено то и Китай са на същото мнение една обединена и силна Корея не е по вкуса нито на Китай нито на САЩ а и нито на Япония. Да не говорим за СССР.

21

Коко

преди 6 години

За пореден път САЩ доказва че е ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО

20

Анонимен

преди 6 години

САЩ да се побере в границите си и да не се увличат с агресия на чужда територия с оправдание, че се борят с производните си!

19

Анонимен

преди 6 години

До до пишещите тукСАЩ са полезени на пръв поглед за живеещите в рамките на държавата си, но много вредни за човечеството. Моят интерес е да живея в един мирен свят без САЩ!

18

до пишещите тук

преди 6 години

Умни и интелигентни писатели защо не се качите на един самолет до САЩ и да съберете българите да им обясните в каква лоша страна живеят.Ползата ще е голяма може да успеете да ги убедите да се върнат в България.Кой знае може да успеете.Само да се не изкушите и вие.

17

Анонимен

преди 6 години

САЩ по всякакъв начин ще пречат, защото в противен случай губят базите си в ЮК.

16

Анонимен

преди 6 години

Кой ги е разделил?

15

Kim

преди 6 години

Оранжевият клоун не харесва това :)))) Защото като вземе да се зъби на дебеличкия Ким, излиза, че косвено се зъби и на Южна Корея, следователно и на руснаците, а от там и на китайците. А то не е здравословно.

14

Анонимен

преди 6 години

Гледах клип с купените от Ю.Корея няколко десетки руски танка Т-80. Самите те правят великолепния танк К-2 "Черна пантера", но ето, купуват и руски. Отделно, руснаците им помагат в тежкото ракетостроене - първата степен на ракетата "Наро" е с руски двигатели.По всичко изглежда, на корейците им писна от американската "опека".

13

Азиатски вестник

преди 6 години

"До есента на 1952 г. нямаше останали ефективни цели за американските самолети. Всеки значителен град и индустриална зона в Северна Корея вече беше бомбардиран. През пролетта на 1953 г. Военновъздушните сили се насочват към наводнителни язовири по река Ялу, за да унищожат севернокорейската оризова култура и да окажат натиск върху китайците, които ще трябва да доставят повече хранителна помощ на север. Пет язовира бяха засегнати, наводниха хиляди акра земеделска земя, наводниха цели градове

12

Азиатски вестник

преди 6 години

Едва половин десетилетие след ядрените бомби над Хирошима и Нагасаки САЩ бомбардира Северна Корея до пълно забвение, унищожавайки над 8 700 фабрики, 5000 училища, 1000 болници, 600 000 домове и в крайна сметка убивайки 20% от населението на страната. Както отбелязва Азиатско-тихоокеанския вестник, нападателната страна хвърли толкова много бомби, че в крайна сметка те нямаха повече цели да ударят, като се обърнаха да бомбардират напоителните системи.

11

Анонимен

преди 6 години

САЩ са най-големите терористи в историята, факт!

10

САЩ=престъпници

преди 6 години

Не разбраха ли хората по този свят че държавта САЩ е един вреден вирус който има нужда да напада нови и нови организми (държави) за да може да съществува. Развитие на планетата ще има тогава когато този вирус бъде унищожен.. Вируса са олигарсите които управляват САЩ.Няма държава която да е пречинила толкова смърт и разрушения колкото САЩ

9

Анонимен

преди 6 години

Американците да внимават в картинката, защото Великият Ким е приготвил ядрени подаръци за САЩ.

8

До 8

преди 6 години

Едвали ще могат краварите защото преди това няколко големи градове на САЩ ще получат ядрени подаръци от Ким.

7

Анонимен

преди 6 години

Сългасен съм с корейците. Корейците са прави. Американците да си обират крушите от Корейския полуостров. Нямат работа там.

6

Анонимен

преди 6 години

скоро ще ви саботират хубаво с томахавки.

5

Анонимен

преди 6 години

Зрасти, целият свят го знае това - "Разделяй и владей!".Защо бе разделена Германия след Втората световна война? Да не би да го е искала СССР?По - старите сме свидетели на много събития. Няма нищо ново.Това е като еничерството - да възпиташ едно същество да убива майка, баща и братя.Няма по-гнусна политика!Аз вярвам във възмездието, не съм вярващ, не формулирам как изглежда то, но го виждам и то е ужасяващо!