11

Щерю

преди 6 години

Изключителни кравари...

10

Анонимен

преди 6 години

До А беКак да последва осъзнаване,че са само една от многото държави в света, като ежеминутно са подложени на втълпяването, че са изключителни. При нацистите мантрата беше, че са "арийци", а при тях, че са "изключителни".

9

А бе

преди 6 години

Това е все едно инициативата Me Too да спре сек.са в Холивуд!Американците имат нужда от оръжия точно по същия начин,както от сек.с за да напреднат в живота.Оръжията и насилието са пропити до мозъка на костите в американското общество,те са маниаци на тая тема.Външната им политика е същата-арогантна и нагла!Всичко друго е лицемерие.....Оправянето е само по един начин-"пукане на гумите" и осъзнаване,че са само една от многото държави в света!

8

Анонимен

преди 6 години

ееее, няма ли плюшени мечета, свещи, молитви?!? какви са тия спирания на специални отстъпки за NRA, ами те като ще вземат да се трогнат сега...

7

Анонимен

преди 6 години

Тромпетов направи поредният си *** коментар и пусна поредната си олигофренска идея. Учителите да носят оръжие за да защитавт даскалото. Е това трябва наистина да си много прoст за да го предложиш. Само и само да защити оръжейното лоби (финансирали кампанията му) е способен на изключителни глупости. Те тези учители са учили също и за барети нали. Ако бях даскал там бих вдигнал протест поради тъпa идея.

6

аз

преди 6 години

Разликата между тях и нас е от земята до небето. Първия си подаде оставка, сега и другите трима ще го последват. Търва ще се разследват и вероятно осъдят заместниците. Хареса ми отговорът на шерифа, трябвало е да влязат, намерят, изправят се и убият убиеца. У нас викат полиция, защото дядо вика за помощ, полицията идва и си отива защото не и отворили. Кой е викал, защо е викал за помощ, не е важно.

5

к

преди 6 години

пак ви мият мозъците !убиецът от кубински произход си е купил 10 пушки и боеприпаси за една година !Хората питат: как така е минал 10 пъти проверка, защото в САЩ за всяко оръжие се прави проверка на досието и от куде е намерил пари за 10 пушки - това са 15-18 000 $ а въпросния срелец е бил безработендемонстрациите се оказаха организирани с пари от Сороса докато жертвите са издъхвали от раните си пред училището са стояли 4 шерифа !!!

4

тръмп

преди 6 години

бизнеса с оръжие е по важен от живота на хората ...това е грозната истина

3

NRA

преди 6 години

Оръжията не убиват хора . Хората убиват хора . А щом сте толкова загрижени за човешкия живот , нека поговорим за наръганите с нож . Някой ще се позаинтересува ли колко са убитите с НОЖ в Америка тази година .А убитите , блъснати от кола ? От лекарска грешка ? Наркотици ? Алкохол ? Рак, причинен от пушене на цигари ?

2

българина

преди 6 години

супер, сега ще продават без посредник и без отстъпка, директно до крайния клиент с безпилотниците на амазон, направо за 5 мин ще им карат пушките, докато тече стрелбата, сащ най великите ***, мисля че ще доживея края им. това да изтрепеш 100 млн индианци и не знам още колко млн по света след 1958 след създаването на израел, няма как да им се размине ей така, с не бях аз а руснаците и китайците

1

Анонимен

преди 6 години

A дружеството на застреляните индианци? Или те нямат членове?Сега е момента НПО да започнат да посрещат всички бежанци от Мексико и Латинска Америка и да им строят центрове в МАЩ.