10

АМАН от терористи

преди 6 години

МЕд мафиотите събират на БЕзплатни семинарчета лекарките и ги тровят с пси активни спец наркотици.Новост са биологично активни импланти контролирани през лични телефони..НАпомнят че нарко мафията контролира вече над 70% от тн фармацефтика..Даже в аспирина има опасни спец съставки..една безвредна туршия не можем да направим

9

МЕД МАфия ЦАКА ЯКО

преди 6 години

БЯлата мед мафия краде милиарди от народа годишно след отравяне на населението с хлор токсична канцерогенна вода течаща от чешмите.Колкото повече отровени и по тежко ХРОНИЧНО БОЛНИ ,Толкова повече милиони крадат годишно белите мафиоти от дребните мижави заплати и пенсиики.

8

ангел

преди 6 години

Повече пари в джоба на лекарите , не ги е срам !

7

бивша сестра при джи

преди 6 години

На тези крадци и лъжци не трябва да се дават пари!Те и без това си крадат като за световно без да лекуват пациентите си,те отдавна са се усетили че могат да бъдат само едни диспечери на направления и болни и спокойно с откраднатите пари да пътуват по света къде на екскурзийки къде на семинари богато платени от фарм фирми ,пласиращи *** им!Но народът вече знае, че нищо няма да се направи защото трябва да се гради нова класа с мноhо пари и собствeническо мислене.Жалко за народа.

6

Анонимен

преди 6 години

Дали пък не съчиниха скандала, за да отложат подписването, т.е. за да не дадат парите? Знаем как му се къса сърцето на Чичко Скруч когато трябва да дава.

5

Анонимен

преди 6 години

Колкото и пари да се наливат, все ще ги откраднат и за осигурените ще има среден пръст.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3За източването на НЗОК се обърни към "специалиста" - др. ДянкОFF!Toя нeщастен кaстрат.

3

Анонимен

преди 6 години

Източването на НЗОК да започне !

2

Пашата

преди 6 години

До АнонименИ да не останат пари, дрогарите от SIC ще ни нахранят...със вера!

1

Анонимен

преди 6 години

То хубаво подписахте ама не се знае дали ще останат пари след като се разплатят с чуждите болници