172

ognyanz

преди 6 години

До Ха Ха: От какво ще се издържа тази телевизия? Ако частните телевизии нямаше от какво да се издържат, щяме да имаме само 1-ви канал на БНТ.

171

24/7

преди 6 години

Снимката направо кърти мивки...все отбор юнаци начело с Корнелия войвода...

170

До бати Руси

преди 6 години

Ти най-глуупавия вБългария :)

169

Анонимен

преди 6 години

И скакво ще се издържа телевизията След 12 часа Нинова и Мая ще се събличат за пари ли ?

168

Анонимен

преди 6 години

Ами гледайси е бе руско кой ти пречи току виж си видял и светлото бъдеще на комунизма Въобще събирате си парички в Карлуковци площате си и си гледойте на всеки километър от душа

167

Руси

преди 6 години

До Анонимен 175По добре да гледам Червената телевизия на Корнелия, отколкото мазната мутра на слагача Хекимян по Btv с 12 000 лева заплата или тъпата физиономия на мръсницата Гала от NOVA с ...15 000 лева месечно възнаграждение !

166

Анонимен

преди 6 години

Червени бо клу ци

165

Анонимен

преди 6 години

От комунист и ч.п за зеле не става

164

Ха Ха

преди 6 години

И от кскво ще се издържа раз телевизия - от членски внос ли ?Или от платени късни канали с горещи каки :)То става ама сърцата на електората им може да не издържат .... мдааа

163

Анонимен

преди 6 години

Препоръчителен родителски контрол - телевизионният канал не се препоръчва за лица под 70 години.

162

Коминтерн

преди 6 години

Кремъл да спусне директива за закриването на тази партия.Докато тази партия съществува ще изникват спомените за общите им престъпления спрямо Българския народ:Атентата в църквата Света неделя,избиването на икономическия и интелектуален елит на нацията след 9.09.1944 г.,опита за помакедончване на Пиринско,лагерите на смъртта,ограбването на всички частни призводствени активи и на граждани и на селяни.За да се забрави това,престъпната Партия трябва да се закрие,а не да се репчи нагло!Не е късно!

161

Анонимен

преди 6 години

И какво ще предва този канал? Жаблянов ще възхвалява народния съд, а Зарков ще издирва възрастни хора, които да истезава...Тази партия проповясдва радикален неокомунизъм и неосталинизъм и трябва да бъде забранена!

160

Анонимен

преди 6 години

просташка тъелевизия

159

Българин

преди 6 години

Какъв бесепе тв канал, ЛУСТРАЦИЯ!

158

ко

преди 6 години

Тези на снимката ли са лицето на бесепето ? Буаааааа.....

157

Един от Северозапада

преди 6 години

До Дарукар . Няма да е рошо да се чуе и другата гледна точка, освен американската, която ние като папагали повтаряме. Също няма да е лошо да дадат малко по-различен тип филми от тези, в които сам *** спасява света от не знам какво си. Филмите за войната поне бяха реалистични, а не както Рамбо-сам човек да трепе цяла дивизия...

156

пенсионер

преди 6 години

До ognyanzСигурно си много млад и не помниш че по времето на СССР беше създаден''Съюз за икономическа взаимопомощ''(СИВ)едно недоносче което беше в услуга на СССР.Та в този съюз,всяка страна членка изпълняваше БЕЗРОПОТНО нарежданията на''големия брат''Та за да угодим на''големия брат''беше спрян от производство автомобила''Бул,гар Алпин''за да напълним страната с''Москвичи''и''Жигулита''.Така че ако говорим за колонизация,вие по-добре си мълчете.

155

радио Христо Ботев

преди 6 години

радио Христо Ботев - новата Свободна Европа!!!!!!!!!

154

Хубаво

преди 6 години

Кво му е лошото?Крайно време беше. Няма независима ТВ в БГ.Бяха две, едната я спряха.В момента гледам само един новинарски канал, другите не са телевизии дори, а някакви платени пропаганди, будещи съжаление в аполитизирания зрител.

153

Дарукар

преди 6 години

В петък ще дават ли директно Время от Останкино в 8 часа вечерта? А веднага след това съветски филм за ВСВ??!