70

гост

преди 6 години

Тази сума от 300 милиона за ЧЕЗ, съответства на 300 милиона недостиг в НЗОК, дето си ги търсеше Плочев. #Кой купи ЧЕЗ?

69

Олеле!

преди 6 години

На бат Бойко дадоха ли му противозмийска отрова?

68

Анонимен

преди 6 години

Сега Бате трябва да си бие ваксина против бяс.

67

АввА

преди 6 години

Злобария Нинова....

66

Пацо

преди 6 години

До Откровен комунистКажи нещо за задния двор на Нинчето

65

Анонимен

преди 6 години

Не го хапи ***, како!Кой знае какво ще си помислят хората. Някои са с цинично подсъзнание!

64

Нов

преди 6 години

Дали го сърби бат Бойко там, дето го хапе шашавата лелка

63

Червен глад

преди 6 години

Червените си мислят, че всички са крадливи като тях и сега ги тресе страшна злоба, че са на сухо от 10 г. Само при Орешарски успяха да гътнат КТБ и Ю.поток, но трябваше да делят с ДПС, та останаха неудовлетворени.

62

Анонимен

преди 6 години

Тая е луда! Махленски бабаитщини от Факултета!

61

Откровен комунист

преди 6 години

За съжаление другарката Нинова ще остане в историята(ако изобщо остане) само като неприятно крякаща жаба в задния двор на Борисов. Обречени са на забвение комунистите!

60

ГНЯВ

преди 6 години

Нинова , това е тактиката на б б -за да не се разлаят кучетата, за да се замете под килима , за да спаси кожата си, той реже клона . така си отиде невинен предишният министър на здравето . Б Б НЕ Е НИКАКЪВ ДЪРЖАВНИК , ТОЙ Е ВЛЮБЕН ВЪВ ВЛАСТТА СТРАХЛИВЕЦ

59

Г

преди 6 години

Мисля си,че тази купувачка с тази съвсем новичка фирма е перачница на Вожда.....Нима мислите ,че Нинова знае малко?

58

Хе-хе

преди 6 години

Нинова била по умна и с по голям капацитет от Бприсов. Добре, ама то е все едно да вземеш в нациналния отбор играч от В група вместо от Г. Аз досега не съм чул умно предложение от който и да е от другарите, а това че вие им се радвате че казват неща които са очевадни за всеки показва че разсъжденията ви са плитки.

57

?!?

преди 6 години

Бушон беше Ореха Той събори КТБ, Той спря Южен поток, той издигна Пеевски, на него спряха Евро фондовете, а вие го издигнахте Нинова. А къде е сега? Никой не е чувал за него.

56

Анонимен

преди 6 години

До ВИНАГИ ИСТИНАТА 18БЛИЗКИТЕ НА УБИТИТЕ АНТИФАШИСТИ ЩЯХА ДА НАКАЗВАТ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА УБИЙЦИТЕ , ДА ОТМЪЩАВАТ , ДА УБИВАТ ВИНОВНИ И НЕВИННИ.----------------- Сериозно ли, бе! Такива идьоти ли сте антифашистите? Диваци и варвари?

55

Анонимен

преди 6 години

И после ни довършиха гербавите алчни милионери...

54

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

53

Анонимен

преди 6 години

Малииии дего захапа курнелка за чадъра ли

52

Анонимен

преди 6 години

Не че нещо да защитавам Борисов, ама Нинова досега сливи ли имаше в устата, че не попречи този скандал да се случи? Нали уж всичките сме ги сложили там, че да добруват за благото на народа? Не е редно все само контри да са. Ако стане нещо хубаво, викат "ние заедно допринесохме", ако стане нещо лошо всяка партия вика "другите са виновни".Абе, писнало ми е вече от политици. Всиките са едни и същи!

51

Анонимен

преди 6 години

Както народът се усети за "ония" 80% , и е убеден, че професора е прав, така почва да се усеща и за народния съд. Нещо повече-мисля, че народът вече иска нов Народен съд.