164

Анонимен

преди 6 години

До Су 34и да искат и да не искат техен проблем. Турция си гледа собствените интереси. Нито Йурк, нито Джон нито Иван могат да променят това

163

Турчин

преди 6 години

Не Ердоган а Брюксел има интерес от тази среща, зелките пак се правят на ощипани моми. Но явно на феса не му пука много

162

Анонимен

преди 6 години

ЯЗЪК! БОКО ТЪКМО СЕ НАУЧИ ДА ПРАВИ ХУБАВ ШЕРБЕТ И СРЕЩАТА ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ.

161

Внимателно

преди 6 години

Много внимателно подават от Анкара пазители на региона..АКО ИСтамбул бе столица на Турция сега там щеше да е по зле от Сирия..Проникналите извънземни масови убиици не можаха да декодират анкара ..В ИСтамбул имат тежка военна черно терористична техника ..В Анкара нямали..НЯма нужда ЕС да приема Турция..Внимателно..

160

Анонимен

преди 6 години

Тоя Ердоган ми е супер гнъсен. Да ходи някъде другаде тоя ислямист, няма място тоя в България. Да ходи в Берлин, Париж, Лондон, там да ходи. Тоя няма работа в България.

159

Alaka

преди 6 години

Nisto neka se po kolebaiat...ama kilimchetata da ne si zabraviat...oti nemame takiva drebni razmeri...

158

Анонимен

преди 6 години

"Европейският съвет ще прецени на 22 и 23 март дали има условия за провеждането на срещата ЕС Турция във Варна на 26 март.---Ясно е, че НЯМА да има "условия за провеждане на срещата: Ако на 23 март се прецени, че има условия, КАК за два дни ще се организира такава среща? Банкянската тиква пак ще получи "kick in the ass"(шут в г*зЪ).

157

No comment

преди 6 години

Shte chaka.Ako Im e kef,shte govorqt s nego.Ako ne-shte site govori sam.

156

Анонимен

преди 6 години

Тоя вмирисан козелюбител никой не го иска. Само путин и нашия *** му се мазнят.

155

Су 34

преди 6 години

До АнонименАми ЕСлидерите са разколебани. Не е лесно да излезеш лице в лице със султана когато те е разобличил в двуличие. Султан е това, не е някой наведен васал.---------------------Не, просто не искат да легитимират политиката един уахабит!

154

българина

преди 6 години

високата порта въобще не трябва да идва тука, да си ходят почифутски в берлин или константинопол

153

Ердоган е диктатор и

преди 6 години

Само *** като Борисов ще му се подмилкват, защото с приятелчето Пеевски контрабандно изнасят цигари за Турция. Но това че Борисов е затънал до гуша в ... не се отнася до другите в ЕС.

152

Анонимен

преди 6 години

Sreschtata v varna na bg nama da donese visoki dohodi da nama korupzia dalaveri ubiistva tn junker da otide v turzia ne v varna erdogan da go pokani

151

Анонимен

преди 6 години

Бацето след срещите с Ердоган лекува колнете във ВМА! Основателно се страхуват!

150

Анонимен

преди 6 години

И сега, какво ще прави Боко Шербета?

149

Анонимен

преди 6 години

Ами ЕСлидерите са разколебани. Не е лесно да излезеш лице в лице със султана когато те е разобличил в двуличие. Султан е това, не е някой наведен васал.

148

к

преди 6 години

До АнонименКурнелия, овчо мозъче, е ЕВРЕЙКА !!!точно като евреите Кристалина (световната банка), Жан Виденов, Сергей Станишев и Филип Димитров, а именно те ни записаха 100 милярда дълг от които и 5 милярда не влезнаха в бедна България

147

999

преди 6 години

Истината е тази ,че ЕС вече не разполага със силни доводи с които да шантажира Турция . Най-вероятно Ердоган се сдоби със сериозни материали , сега Европедофилите не смеят да седнат на масата !Всеки ден четем за Турция - да бяхте публикували едно от последните изявления на Ердоган,че "Ислямска" държава се състои от "християнски" бойци!Защо никъде не публикувахте през изминалите дни за убитите терористи от ПКК,които не само с гражданство но и по потекло се оказаха,французин,холандец и испанец !

146

Анонимен

преди 6 години

че има ли шербет или нема да има, и кой ще го сервира Волен, Валерката или Шкембо нали все пак си сте коалицийка трябва заедно да посрещате гостите , но може и Магарешки да го пуснете дегизиран като мазна ханъма

145

Анонимен

преди 6 години

Отговорете си логично без пристрастия,дали Турция би била толкова "силна"без икономиката и да е на това състояние?!Дали когато се конфронтираш с ЕС,САЩ и Канада можеш да бъдеш някои, или поне някои за дълго време?!Всичко е мижи да те лажем!