34

Анонимен

преди 6 години

Като забраниш оръжието само престъпниците имат такова защото те тъй или иначе не спазват закони. Просто и ясно.

33

Анонимен

преди 6 години

А защо не и по-големите ученици с оръжие? Жив уестърн братче!

32

Анонимен

преди 6 години

Глуупак

31

КДК

преди 6 години

А откачен учител с оръжие какво ли би направил?

30

Едно ченге

преди 6 години

Тук всички пишат срещу САЩ и Втората поправка, но имайте в предвид, че в щатите с по свободен режим за притежание и носене на оръжие е опасно само в гетата и в центъра вечер. Денем в кварталите на средната класа хората не си заключват къщите. Там като си караш и желязото ти е на кръстта не ти пука, стига да спазваш закона, а тук като не искате да носите оръжие, нека ц..те и мутрите да се гаврят с вас, всеки си решава сам дали иска да е човек или овца. А, и звънете на 112, чакайте да дойде Михаля

29

Анонимен

преди 6 години

Да им раздадат служебни пистолети-показалки. Лазерният прицел ще служи за показалка. Сега са модерни.

28

анонимен

преди 6 години

значи учителите да стрелят а зам шерифьт да чака пред учлището да спрепукотевицата това са им англо сакс ценности

27

Кротко

преди 6 години

Това с а проникващи остри убиици..Перфектно са показани как обсебват каубои с пистолети и правят показни убииства в близкото минало.Сега с а обсебили този утре ще обсебят хиляди учители с пистолети в джеба.

26

Бачо Гичо

преди 6 години

Основното правило в САЩ е, че последен се смее този, който стреля пръв!

25

Анонимен

преди 6 години

Егати и свободата! Болна нация! Значи, където и да отидеш, трябва да очакваш някой да започне да стреля и да се започне една малка война! То, не може всеки да е б'ат Рамбо на тоя свят!

24

Гост+

преди 6 години

Остана както ги учат, така и да ги отстрелват отвреме-навреме, особено най-непослушните

23

Анонимен

преди 6 години

Въоръжен учител..... ами ако изперка той, кой би защитил децата.... А на мястото е имало зам. шериф с оръжие и какво .... не е спрял стрелеца.... Разговор с родител след време:- Какво правихте днес в училище?- А нищо особено, спретнахме си един Counter Strike в коридора с учителя по физика. Много cool беше а утре половината клас няма да идва на училище......Този свят се управлява от наистина много "болни хора" А кога ще въоражат и децата в яслите.....?

22

Тръба

преди 6 години

"Светът се управлява от много-много... мнооооого болни хора." (Дейвид Айк)

21

Паметлив

преди 6 години

Навремето на всеки учител се полагаше по една дървена показалка(варен бук),която за доста от тях си беше направо консуматив-издържаше няколко дни.Ама вкараха ни в пътя,де,хи-хи.Сега Тръмп не предлага нещо по-различно,само че съобразено с американската действителност.Като за временно решение-става,докато чипират всички.

20

Анонимен

преди 6 години

Лобито е голямо на оръжейните производители, някакви си детски животи са без значение, нали трябва да правят мангизи! С една дума ще продаваме още оръжие на учителите за да правим още мангизи! Алчноста и парите ще погубят човечеството

19

haha

преди 6 години

interesno kakwo shte stane ako uchitelia izperka i pochne da strelia po uchinicite, i uchinicite li da nosiat pistoleti?

18

Анонимен

преди 6 години

Хубаво ще е да има по един шкаф с оръжие в училище и обучение за точна стрелба

17

Andreshko

преди 6 години

До сега изперкал ученик намерил от някъде оръжие и стреля по съучиниците си,защото някой му се подигравал. Тръмп сега ще въоръжи учителите и когато някой учител изперка и започне да стреля по учениците със законно притежаваното си оръжие,Тръмп какво ще направи? Много просто ще въоръжи и учениците и тогава каква ще стане...Най-накрая ще видим как Тръмп ще се защитава,когато родителите грабнат оръжията и тръгнат срещу него.Това ще е последната сцена от екшъна.

16

bravo trumpu6ko

преди 6 години

Sega sl0zi i edin 3akon 3a psih0patite, da stanat p0dsudimi! kato vsi4ki h0ra. tuk k0lqt majkite si, te3i ot k0ito mlqk0 sa sukaliMajzeubijzi!!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Защо не е предложил всеки ученик да има оръжие за самозащита? Кога ще чакат даскала да си сложи очилата и да си види сметката?