8

ЕМ

преди 6 години

До Анонимен 7 Ердо_ганьовия аскер с един Африн вече месец не може да се справи. Къде ще тръгне срещу ЦАХАЛ?! Великият султан обезглави армията си, а сега се чуди как да се оправи...

7

Анонимен

преди 6 години

Може в Април Ерусалим да стане столица на Турция тй както е тръгнал аскера !!!

6

Апел

преди 6 години

Дайте ракети на арабите. Те защитават мира и справедливостта!П.П. Даже испанците са ИЗГОНИЛИ евреите от Испания.Не вярваш?Ми то го пише черно на бяло: " .... указ на Фердинанд II Арагонски и Изабела I Кастилска, издаден на 31 март 1492 г., " Само САЩ ги подкрепя.Терористите се надушват и през девет баира!

5

до пионката

преди 6 години

Именно. Дори те не са толкова ***, знаят че ако бяха сложили оная лудата отивахме към Трета световна. Но и той е не е по-малко слуга.

4

Анонимен

преди 6 години

Тези 2 държави са най-големите терористи в света и който още не го е разбрал, толкоз по-зле за него.

3

муспи

преди 6 години

Излиза че българското посолство още не е в Ершалахем?! Другари, на борба да сме първи в тази акция на справедливоста! Ако беше Станишката това отдавна да е станало, но този ром е фашист! Докога?!?! 60 милиона не стигат ли! Че то тогава да се преселим в България като бежанци по султанския Ердоган Аутобан. НДК ще е американското, от българско няма да има нужда, а Бойко ще си го държим докато умре от дълбока старост. На борба другари - бой последен е този... Аъ, и - алах абкар но яхве таман!

2

пионката Тръмп

преди 6 години

И неговият нос покафеня силно. То си беше ясно де, иначе нямаше да го изберат за наместник на Израел в Jewnited States.

1

Анонимен

преди 6 години

От уредения Тел Авив ще идат във врящия Ерусалим?!?!? Таралеж в гащите