153

Анонимен

преди 6 години

Румънците напреднаха много последните години.У нас рфинственото нещо, което видимо напредна рязко, е на Боко шкембака.

152

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха!Голям майтап,"Борисов иска!!!Слугата не може да иска,той само изпълнява,каквото му наредят господарите!Той може да врещи,че "иска",само пред подопечните му роби,т.е,всички ние!В този смисъл,онуй "ха-ха" се отнася за нас робите,които стоим и чакаме колониалните администратори да благоволят,да ни отпуснат нещо!Абе,умрял "народ",умряла работа!

151

Навигатор

преди 6 години

До поздрави от влашко, а за заплатите им да не говорим- правят ни дубъл вече (от вчера официално), а беха 50 години зад нас...........долу банския селянин и цялото елит.

150

Ohaml

преди 6 години

Holandcite nemat nikakav interes ot bg v shengen. Daje naprotiv, mnogo im e komfortno v offshornia bg haos da pecheliat offshorni evra...

149

Ама това

преди 6 години

преди или след като напазарува EРП-тата го иска?

148

Анонимен

преди 6 години

ЗНАМ ОТГОВОРА:ОЩЕ МААЛКО РАБОТА НАПРЕДВАТЕ.:)

147

Xaxaxa

преди 6 години

Той посочи, че по-изгодното за България е да се увеличи вноската в бюджета на ЕС, защото сме сред нетните получатели - средно на едно евро, внесено в бюджета на ЕС, страната ни получава обратно три евро. БУДА ПЪК ПОЛУЧАВА ЕВРАЦИ ЗА КЪРДЖАЛИ

146

Анонимен

преди 6 години

Междувременно стана ясно, че собственикът на Енерго Про (чешкият милиардер Яромир Тесарж) е загубил битката за сделката за ЧЕЗ от никому неизвестно семейство, разполагащо 90 000 лева фирмен актив!

145

боц

преди 6 години

Доколкото имам информация, има само две държави в света, в които вождовете на управляващите партии се избират с пълно единодушие - 100%.Ииии това са държавите Северна Корея и.... България, управлявана от самодържеца Борисов.

144

поздрави от влашко

преди 6 години

Преди 20 години се смеехме на румънците колко са изостанали и спрели в развитието си, я сега минете от другата страна на Дунав мост - дори и в най-забутаното село - пътища като стълко, с марикировки, тротоари, бордюри, светофари, библиотеки, паркове , РПУ и патрулки във всяко село, частни ферми, къщи като прогимназии, няма срутени запустели къщи, сметища и каруци с железо, обърнати турски тирове...Кога ще ги стигнем румънците бе, Боко ?България не е само Софето , Слънчака и Бансо

143

BOC

преди 6 години

Абе 160, не виждаш ли, че всеки който има мозък и интелект в главата си, е антиГЕРБЕРАСТ.Само плиткоумните и кариеристите гласувате на вашите конгреси за Борисов, личния слуга и бодигард, както някога се гласуваше за неговия учител Т. Живков!

142

Анонимен

преди 6 години

На БКП-БСП всичко им се изплъзва. Енергетиката не е в тяхни ръце и разни енергийни експерти търкат банките в парламента, но никой не ги брои за живи. Вижте червения *** как се пени от злоба, това значи , че ГЕРБ са на правилния път.

141

боц

преди 6 години

Абе Бойко, не ни искат в Шенген, не защото не охраняваме границите си, а защото БЪЛГАРИЯ е инкубатор на престъпници, корупция и безнаказаност на ГОЛЕМИТЕ С МНОГОТО ПАРИ!!!Ако в България имаше прокуратура и съд, половината ти правителство и 100 % от гербераските кметове, трябва да са в затвора!!!

140

BGN

преди 6 години

Тоя взе да го тресе, че ще ни откачат от Румъния.При гадния Станишев бяхме против да ни обвържат с тях, сега сме против да ни разделят. 10г Герб!!!!

139

ВУЮ

преди 6 години

ЗАРАДИ ТОЗИ НИ СЕ СМЕЯТ СЪС ЗАДНИТЕ СИ ЧАСТИ.ГОЛЯМ ШУТ.АБЕ ПОЖАРНИКАР БЕ.

138

Анонимен

преди 6 години

Абе то поне да си бяха направили труда едно АД с капитал 10-20 милиона да открият , а сега отдалече мирише тая сделка.

137

Александър

преди 6 години

Айде да й е честито на Гинка ЧЕЗ-а!!!

136

ТАКА ДЕ

преди 6 години

Нинова: Борисов да не се крие зад полите на Гинка и Теменужка, а да дойде в България да отговаря

135

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

до 152Румънски турист - добър турист.Докарва прилична печалба.

134

Анонимен

преди 6 години

По какво Румъния е пред нас с километри - по борба с корупцията, стандарта на живот, сигурност на гражданите икономическа и физическа, имат сериозна икономика, законите действат с пълна сила за всички и най вече за крадливите политици и пр. Къде бяхме ние до 1989 г. и за 28 г. до къде ни докарата да сме много назат и след румънците.