11

От Германия

преди 6 години

Какво значи "обещали"? Не пише ли в договора?! Договорът е с българска фирма, нали? И като не сте си получили първите заплати защо сте продължили да работите за тия? Вижте, има си много начини да работите като германци за германци. В Германия има работа за всички китайци. Тъпо е да продължавате да тъпчете гушите на български фирмаджии, посредници и хрантутници. Безнаказани са! Работете за германци. Германското законодателство ще ви закриля и е желязно.

10

Ризван

преди 6 години

Не пишете обаче кой най-често стои зад тези измами - това са "българи" с постоянно жителство в тези страни! Виждате ли сега колко сме задружни и сближени! Отиваш в "български" склад за хранителни стоки и плащаш 2-ва пъти по скъпо отколкото в турски - български стоки! Така сме си в България - така сме си и извън нея! А сме седнали да се кахърим за някаква конвенция, памтници на Левски, плочки и попове!? Моля Ви РЕДАКЦИАТА, не скривайте истината за тези измами защото са си пак от - НАШИ!

9

Анонимен

преди 6 години

То това робство колко да е "модерно" не знам. Думата е съвременно, а не "модерно", но те "редакторите" тук освен нашенски и влашки друг не език не вдяват... Толкова могат - толкова правят. А на въпроса, картинката е ясна. Евроатлантическа България прилича на разграден двор и обран бостан, с щъкащи повсеместно "берачи". Но скоро ще вземем гьосата пак и тогава ще хвърчат глави...

8

1

преди 6 години

До Krom,не са спали,като него,по германските паркинзи,сега щяха да си имат,къщи на Халкидики,или деси банова,щеше да бъде с тях.расим плевнелиев,е един от измамниците.

7

Krom

преди 6 години

М да, тези двамата нямат късмета на Роската Плевналиев. Е, може би пък, куфарите им са били по малки или дънките по закърпени?

6

Анонимен

преди 6 години

Докато има телета ще има и касапи. Българска поговорка.

5

Анонимен

преди 6 години

Ако на 1500 евро в Германия се платят данъци и осигуровки ще останат под 1000. И тук идва БЪЛГАРСКОТО. Да измамни. Осигуровки на 520 лева. Другото под масата. А сега плачат. Нищо им няма.

4

Анонимен

преди 6 години

Телеком сервиз! Те сигурно ще купят Летище София! Имат опит как да не плащат.

3

Анонимен

преди 6 години

Поуката е по-скоро, ако някой иска да работи в чужбина да учи езици. Посредниците винаги ще намерят начин да измамят хората

2

Анонимен

преди 6 години

модерно робствпр се нарича БАНКА !

1

Анонимен

преди 6 години

Аааааа, още бягайте на запад, че тука било много лошо.