252

скаут

преди 5 години

Труповете на вагнеровци са при тези на отряд дивите гъски от ФАЩ,а труповете на американските съветници къде са?

251

Анонимен

преди 6 години

Къде са телата на убитите руски наемници от "Вагнер" в Сирия?при тези от Донбас

250

асен

преди 6 години

Там , където са и на американските !

249

Щирлиц

преди 6 години

Преди няколко дни бяха...стотици,вече намаляха на...десетки.Интересно след една седмица колко ще останат?

248

Анонимен

преди 6 години

Дойче веле, като американска медия не се разглежда, като коректен подател на информация. Американците да вият до небесата - няма лошо

247

Картечар

преди 6 години

Ми ся кво? Загинали са "руските освободители" . Те постоянно "освобождават" - скоро бяха в Украйна да "освобождават".

246

Анонимен

преди 6 години

Русофилството е перфидна форма на национално предателство. Съветвам русофилите да се замислят за мрачното си бъдеще покрай несретника Русия прогонена от всякъде.

245

Анонимен

преди 6 години

Руска организация ще се кръсти Вагнер,любимия композитор на Хитлер.Да не би социализма в Русия да е преминал към следващото ниво национал-социализъм.

244

Анонимен

преди 6 години

В действителност, американците просто се стремят да получат от ситуацията максимален пропагандният ефект да докаже на всички способността си да даде решителен отпор на Москва и в същото време да се упражнява в Русия информационна провокация разпространение на лъжа за "огромни загуби на руснаците в сирийската война".

243

хохолите капут

преди 6 години

До Анонимен 246,247 и дрИзточниците на тази информация са в основата на някакви мътни постове в украински социалните мрежи, който е дешифрирането на определена запис, върху която двама непознати обсъждат (цитат) "направени пацанами загуба".

242

Анонимен

преди 6 години

Така, на 20 септември 2016 г. ракетата "Калибър", изстреляна от руски кораба, унищожени щаб на оперативното управление на сирийски терористи, в състава на което, според съобщения в МЕДИИТЕ, са влизали около 30 препод. от САЩ, Италия, Великобритания, Турция, Саудитска Арабия, Катар и Израел.

241

Reptile

преди 6 години

Странно, пълно е с *** квичащи от кеф и изпълнени със злоба и злъч, че са загинали руснаци в битка с колячите от ИДИЛ! Същите идииоти отричат героизма на освободителите ни, били окупатори, и колко време сме били част от Русия?! Пассмина!

240

Анонимен

преди 6 години

Nali parite sa vajni? Za tiah robuvat v tozi sviat...I umirat ..

239

До 245

преди 6 години

Нали?! Нали лъжеш пак ***?...Ако дадеш тук пример за поне един преносим крематориум, ще те предложа за Нобелова награда за открито научно чудо.Но ти няма да го направиш, защото много добре знаеш, че такова нещо няма.Ти просто заработваш едни парици, под формата на усвоени грантове от Сорос.Всъщност има мобилни крематориуми и те са патент на армията на САЩ. Сега от бившите републики на СССР ги използват само украинците, щедро дарени от САЩ, за да не оставят трупове в Донбас.

238

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 247 Там поне един месец няма да престъпи никой от страх.Кой да прибере телата?

237

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 212 Айдеее, де е Сирия , де са американските училища? Не падата по гръб , ей!

236

Анонимен

преди 6 години

Руснаците не са си направили труда да приберат телата на падналите си другари.П О З О Р !!!

235

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ Ростов на Дон има голям център за съдебна медицина (обработка на всякакви трупове от Южна Русия), където винаги е имало и ще има стотици трупове.---------------------Така си е.Докато има държава ***, ще има заблудени отпускари, ихтамнети, вагнеровци и всякаква ***, която тероризирасвета от името на Кремъл. И ще има мнооого груз 200.

234

Анонимен

преди 6 години

Къде да са... нали руснаците въведаха преносими креваториуми ...официално да изгарят бок,луци ...а и слет като сащ ги натроши едва ли е останала кой знае колко лещ 20...30 кила от ватенка макс

233

Нема ги

преди 6 години

Руските наемници са вече при Св.Петър.Давайте следващите тарикати.