62

Анонимен

преди 6 години

мухобойко жалък засрами се ти си срам и позор

61

бай ПЕТКО

преди 6 години

"Мъти вода да не стои бистра" Някои се чудят как да имитират много работа с тези налудничави идеи за сметка на живота на водачи на МПС-та и пешеходци. Спрете се най после !

60

Стамат

преди 6 години

Ха-ха, света се променя в посока, която изобщо не се харесва на "собствениците"

59

Анонимен

преди 6 години

До ПешеходецЗаслужават си по една книжка.Основно образование като имат достатъчно е ! Без курсове и изпити!Че това и сега важи за малцинството, дори и без основно образование.

58

Ризван

преди 6 години

А защо някои с книжките *** като гъби? На запад хора от 16 нагоре имат право да карат с придружител като изкарат провижънал книжка, необходимата застраховка и необходимата лепенка/маркировка за нов шофьор.

57

Форо

преди 6 години

Ако искат да намалят ПТП -тата по пътищата трябва да удвоят часовете и да върнат полигона!

56

Пешеходец

преди 6 години

Ами защо направо не им дават и по една книжка бакшиш като завършат 6-7 клас.Така де трепали са са да учат толкова години.Заслужават си по една книжка.Основно образование като имат достатъчно е ! Без курсове и изпити!!!Те дечурлигата по тези курсове и така нищо не учат,само да харчат пари.

55

зевзек

преди 6 години

До зевзектия сега без книжка , намалиха още часовете по кормуване , после що стават катастрофи ... пускат всякакви да карат коли , всякакви коли . дават на деца 18-22 годишни мощни автомобили да карат после олеле божке . айде като се утрепа сам на никой не му дреме , ама взимат със себе си и чужди и невинни хора . нещо има сбъркано в цялата система ...

54

зевзек

преди 6 години

значи малкия ми брат го записах на шофьорски курс , платих още 10 часа допълнително кормуване още в началото и казах на инструктора че искам да си ги изкара с него независимо какво смята той . после 6 месеца САМО с мен в колата , минали сме сигурно 10 хил. километра преди да го пусна сам да кара , обиколи с мен държавата : нощем , дъжд , магистрала , второстепенни пътища . от тогава 10 години минаха не е правил ПТП , наскоро се возих при него - ами спокойно , без нерви , няма изцепки ...

53

===

преди 6 години

И ако убият човек на пътя, следствие на *** - по кой закон че ги осъдите???

52

681

преди 6 години

Редно е в 21 век шофьорска книжка да се изкарва в родните училища - семестър след или около навършването на нужната възраст и готово. Стига с тия шашмаджийски шофьорски школи...Но както вървят нещата, поповете по-скоро ще въведат вероучение в училищата, отколкото държавата шофирането... А с това ще отпаднат и *** шофьори, никога не стъпвали в училище.

51

Anonimen

преди 6 години

Леле тези направо ще счупят ***. Не стига, че ги правят шофьори за 20 дни, взимат книжки напълно неподготвени без никакви реакции и преценка на пътя, без да могат да паркират /защото вече няма полигон/ ами сега и това. Това не е истина просто...или по точно казано това не е държава...

50

Анонимен

преди 6 години

Аве кой болен мозък предлага младежите да шофироли без изпит т.е без курс и свидетелство за правоуправление? Напротив трябва да се увеличат часовете, и с нощно курмуване с паркиране и пр.

49

Анонимен

преди 6 години

Преди да вземе книжка ли? А ако не вземе книжка до кога ще кара? А ако направи катастрофа и не дай боже убие човек , какво ща правим тогава и кой ще е виновен?Аман от простотии. Герберите имат акъл колкото три годишно дете.

48

Анонимен

преди 6 години

Със всеки изминал ден тия стават все по нагли

47

Ако

преди 6 години

Бойко прилапа ЕРП с придружител, всичко е законно. От ден на ден обществото ни изпростяв а все повече.

46

+++

преди 6 години

Всички, които познавам шофираха нелегално преди да си вземат изпита и никой не направи нищо опасно на пътя. Най-нормалното нещо е да се узакони и сега съществуващата практика, както отдавна са направили в нормалните държави, иначе е корупция и некадърност.

45

МaйМyнaтa

преди 6 години

Щом са решили с придружител, нека така да бъде. Но кво правим със студентчетата, ще учи пет години икономика, и накрая нищо не научил!! Щото ходил да се вози с колежките, а и те нищо не научили. И държавата, със слаба икономика...примерно!Студентите и те с придружител, до факултето и обратно.

44

666

преди 6 години

Просто е невероятно с какви неща се занимават тези индивиди в парламента. Имаме толкова големи проблеми, закони и министерства за реформиране и толкова проблеми за решаване, а тези си измислят нов проблем от нещото. Просто НЕВЕРОЯТНО.

43

Анонимен

преди 6 години

Реално и сега кандидат-шофьорите шофират с придружител. Придружител е инструктора, придружител е и изпитващия на изпита. Каква е разликата в уменията на някой един ден преди и един ден след като си е взел изпита? Няма разлика.