12

Fake news

преди 6 години

Съучениците на убитите, които ги въртят по ТВ-то да искат промени в gun control-а се оказаха, че работят в CNN, иначе казано по американски crisis actors.

11

Анонимен

преди 6 години

Не всеки човек е достатъчно откачен, за да се прави на герой. Аз също не бих отишъл там, където се стреля, дори да имах танк.

10

анонимен

преди 6 години

зам шериф бил на мястото гмо мозькьт защо не се е намесил много му дреме че се стрелят в училището тя цялата дьржава наречена сащ се стреля навсякьде посвета

9

Анонимен

преди 6 години

Защо не се напомня в статията че лицето извьршило убийствата е било член на националистическа организация! Убиецьт на невинните си сьученици е бил сьщо много уважаван от тази националистическа партия и има вероятност някой да го е сьветвал или да го е накарал от тази организацията наречена бели братя да извьрши жестокото убийство!

8

Анонимен

преди 6 години

До сега не съм чул някъде при престрелка, някой от случайните хора на местопрестъплението да е изкарал пищоф и да е гръмнал нападателя. И да има - по-скоро е случайност.За мощните им лобита е далеч по-важно $$$$$$ да текат, отколкото живота на хората.

7

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа започва да намирисва на целенасочена операция на демократите, за създаване на хаос с цел сваляне на Тръмп. ФБР си затваря очите. Местната власт пасува и изведнъж се появяват някакви комсомолски секретарчена да протестърстват. Който следи изкъсо скандалите във ФБР, вече е научил, че бюрото се е превърнало в хранилка за демократорски "калинки".

6

Анонимен

преди 6 години

До Гробокопачхей гробокопач, заеми се с уборката на труповете у нас, че отдавна се търкаслят навсякъде разложени и много смърди тук! остави щатите, сами да се оправят!

5

ined

преди 6 години

Шерифа е бил там да си събира процента от наркопласьорите, а не да участва в престрелки

4

Гробокопач

преди 6 години

*** СЕЩ Се разпада отвътре. А пък имат претенциите, да оправят целият свят и особено руснаците. Кухи, западни алкохолици!

3

Анонимен

преди 6 години

Ченгенцето явно е било на специализация при милю рушвета.

2

Анонимен

преди 6 години

Ченгето леко е снесло в гащите при мисълта, че и за него може да има куршум. Объркал е професията.

1

Анонимен

преди 6 години

При клането във Флорида ??????? не беше ли стрелба ?