92

Анонимен

преди 6 години

KOGATO RATIFICIRAT USA KANADA QPONIQ KOREQ KITAI I OSTANALITE 180 DYRJAVI V SVETA TOGAZ I NIE AIDE DA SME POSLEDNI NE PYRVI

91

Филм

преди 6 години

Изгледайте в ютюб филма "Войната срещу децата" и вижте какво са приготвили за дечицата ни в "духа" на конвенцията... Филмът е потресаващ.

90

Браво

преди 6 години

нагли престъпници ползват камери и обемни скенери за трайни увреждания на милиони дец а и жени.десетки хиляди деца са обсебвани снова педофилска техника с цел да станат пасивни гейове..Стотици хиляди жени са тровени с цел пси обсебване и последвало набеждаване на мъже вкл за ухажване с цел лечение..

89

Анонимен

преди 6 години

КОЙТО ПОДКРЕПЯ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

88

до 666

преди 6 години

Те нямат интерес да имат деца. Щото някой ден ако децата им разберат какво са направили с Европа по заповед на господарите си, ще се отрекат от тях.

87

Анонимен

преди 6 години

Размисли върху един джендърен проект, действащ в училищатаotizvora/2018/02/9510

86

666

преди 6 години

а сега нека си припомним статията "Бездетните лидери на Европа"

85

Сладуранка

преди 6 години

Пазете и обичайте децата си и съпругите си!

84

.

преди 6 години

Все още има някаква надежда за Източна и Централна Европа. Западна е безвъзвратно изгубена. Но връщането на нормалността в Източна и Централна минава не само през отхвърлянето на тоя позорен документ, ами и през излизане от ЕС.

83

Българин

преди 6 години

Много ясно, че няма да я ратифицират, да не са улави... ГЕРБ ако все пак се опитат да го направят, народът трябва да ги измете!

82

Василев

преди 6 години

Когато се окраде КТБ всичко се потули, а сега голям вой за една конвенция, която с нищо не застрашава живота на хората, напротив защитава пострадалите от насилие!Кражбата на КТБ за малко да срине държавата и финансовите институции, вдигна се малко пара, Цветан Василев го покриха и всички плеснаха с ръце и се прегърнаха, даже тези които ограбиха банката сега същите внасят закон против фалита на КТБ!Българина е евтин когато трябва да си брани брашното, но за триците се скъпи!Проста работа!ЦРУ!

81

Един

преди 6 години

Удри, бай Фицо, тая мачка не е наща!

80

Анонимен

преди 6 години

Браво на Словакия!

79

Анонимен

преди 6 години

боко, не се ослушвай като пр,ъднал заек в люцерна! Излез и като мъж кажи - НЯМА ДА РАТИФИЦИРАМЕ КОНВЕНЦИЯТА, ОТХВЪРЛЯМЕ Я!!! Това очаква от теб цялата страна! Не го ли направиш, пробуташ ли конвенцията, си пътник!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ще излезе че не си никакъв мъж, ами абсолютен ***!

78

Анонимен

преди 6 години

Последно - слочачките раждат деца, българките - не! Хайде лек ден, че започваме работа!

77

Анонимен

преди 6 години

Правилно! Джендърите да се оправят в САЩ и Канада!

76

Анонимен

преди 6 години

Всички умни хора са против конвенцията, защото са я чели и знаят страшните последици, ако се ратифицира този коварен документ.

75

Анонимен

преди 6 години

Ние сме НАЙ-БЛИЗКАТА страна до поляци, чехи и словаци, но Тиквеника се е залепил за лудата крава от Берлин, която и австрийците прнебрегват! Много е прот Боко! МНооооого!

74

Анонимен

преди 6 години

Словакия - Шенген и евро, БГ - Евразия и лев. Словакия има подкрепата и уважението на всичките си съседи, БГ - само македонците ни обичат, и то напоследък от лицемерие. Словакия - римляните са научени да работят иначе няма помощи, БГ - римляните крадат, изнасилват, плащате им тока и водата. Словакия - държавата ти отговаря и помага в срок, в БГ - само срещу рушвет. Словакия - съдът не се колебае да разследва който и да е, БГ - прокуратурата е инструмент за рекет. Честито Българи!

73

Анонимен

преди 6 години

е това е премиер не тиква като нашия