11

Юрист

преди 6 години

Повдигнатото обвинение не означава НИЩО. След повдигане на обвинения се чака решение на първа инстанция, после се обжалва на още две. Да ви светна: всичките тия обивнения, арести и разкрити престъпления най-често са "дилъри", хванати с 0,5 гр. амфетамин или хлапета, хванати да пушат канабис в някоя градинка. Празни и изкуствени статистики за пред баба ви Меркел. Дебелите герберасти, които колят, бесят, крадат и се разпореждат безнаказано с човешки съдби съд не ги хваща.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Да бе защото Бойко твърди че бил зелен! :))))))) А кой вардеше фараона - червенио! :))))Не беше ли чичо Бойко!? :))))))

9

Анонимен

преди 6 години

Айде да видим кметовете с "патриотичните" държавни поръчки! Къде изчезна Васил Иванов с неговите разследвания? Пак си потомците на фараоновата семка успяха да го заглушат като едно време Свободна Европа и Гласа на Америка!

8

П.Петров

преди 6 години

И колко са обвиненията в корупция от общо 860 ? 1,2,3 ?

7

Стамат

преди 6 години

А колко са осъдените, но тези които си излежават присъдите ???

6

Анонимен

преди 6 години

Когато БКП-БСП са толкова нервни и злобни значи Правителството е на прав път. Въпрос на време и др. Нинова да влезе в затвора. Сега се пече постепенно този въпрос . Никой не и възразява на празните приказки и плюенето срещу ГЕРБ , но тя постепенно влиза в капана. Накрая- хитрата сврака с двата крака.

5

Анонимен

преди 6 години

Никой не очаква от червения *** да похвали правителството на Борисов. Иначе в този мандат Борисов е ефективен на 100 % във всички ключови задачи за борба с престъпноста . На червените не им харесва защото 100 % са в нарушение на законите.

4

Ко?...Не!

преди 6 години

Нелепа статия...повдигнали обвинения...разбили...а накрая когато повечето обвинения от тая стъкмистика след 5-6 години отпаднат какво става...лъсват лъжите и некадърността на милицията, но назад никой не гледа и никой не помни...жалка история...

3

Анонимен

преди 6 години

То разни "рекорди" имаше и при Цвъки, а после присъдите бяха равни на нула и отделно дето държавата трябваше да плати обезщетения.

2

ареееее

преди 6 години

Почна се с милиционерската стъкмистика !!! Не само колко са ефективните, какви по вид са престъпните групи в йерархическо отношение и до какви резултати са довели тези акции по съответните линии на престъпления. Сериозните структури на МВР трябва да се борят със сериозни неща, не със статистика !! Това не е ли ясно ?

1

zeus

преди 6 години

Интересува ме колко са ефективните присъди сам ;)