48

Анонимен

преди 6 години

афтършока. ?.....о, неразумни юроде, поради что се срамиш ?

47

Лечението е:

преди 6 години

След всеки афтършок - по един шот за кураж

46

Военен писар

преди 6 години

Сеизмично оръжие. Тестове.

45

АЗ

преди 6 години

ТРУСЪТ ИДЕ ДА НАПОМНИ НА ПУТИНОВИТЕ СЛУГИ ДА СПРАТ ПРЕЗ ДЕН ДА НИ НАВИРАТ БЕЛЕНЕ В СУРАТА... АКО СЕ СЛУЧИ, ТИЯ НОВИНИ ТУКА ЩЕ СА ПИНИЗ В СРАВНЕНИЕ... А ПОМНЯ СВИЩОВСКОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ - ИМАШЕ И СМЪРТТНИ СЛУЧАЙ... АБЕЛЕНЕ Е НА 10 КМ... ТА ТАКА....

44

Богат беден

преди 6 години

Е и хапчетата за сън ли не помагат. Едно заметрисение ги уплаши.Като лъжат крадът и оставят дори хора да страдат за те да са добре не ги е страх.Замислете се. "Операцията мина успешно но пациента умря." Ървин Ялом

43

Православен патриот

преди 6 години

Че е работа на Шорош е ясно. Но искам да попитам : Защо Путин не спря земетерсението?Нали той се грижи за обикновените хора?

42

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

думата е на хората: заглавия, жълто, автори....потече ни кръв от очите!!!

41

Shark

преди 6 години

Хайде да спрете с тези истерии, а? Кой знае какво станало. Вече стресирани, не спали, малиии страх. По-добре бъдете благодарни, че стават такива малки земетресения и стига сте хленчили. За всичко истерии - сняг през януари, жеги през юли..... каквото стане все истерии и стрес. Не разбирате ли че нарочно медиите ви втълпяват този страх. Да бъдете благодарни че сте живи, и да не мислите за управници, кражби, корупция и т.н

40

Анонимен

преди 6 години

По-добре АФТЪРШОК - осем букви, отколкото вторичен трус - 12 букви. Прагматизъм!По-добре мерси- 5 букви, отколкото благодаря- девет букви. По добре k отколкото "хиляди"- 6 срещу 1 в полза на второто. Истината е, че езикът ни е страшно тромав, с прекалено дълги думи. И руският е такъв, но те си ги съкращават - например теракт,медсестра и т.н. Чао е три пъти по-кратко от довиждане. На кантонски 22 е и-сап-и(5),на бг - двайсеидве(10), 50% по-кратко.

39

Анонимен

преди 6 години

Айде стига с туй землятресение бе, японците с такова земетресение си пият чая сутрин. Аман! Да друсне малко и вдигате олелия до небесата, чак Нефритеният император ви чу!

38

Гражданин

преди 6 години

Аз като един европейски гражданин протестирам срещу афтършоковете.

37

11

преди 6 години

До до АвтораАфтършок си е научен термин, както теорема и аксиома. Това, че някои хора не го знаят, си е техен проблем и е признак за ниско образование. А и на псевдопатриотизъм. Сигурен съм, че на телефона си пишеш на шльокавица.

36

Анонимен

преди 6 години

От земетресения най малко да ги е страх,майка българия е това което ще ги довърши.

35

до Автора

преди 6 години

Обяснете на тези които не са уяили английски език какво означава АФТЪРШОК. Няма такава българска дума. Срамота !

34

Целта е постигната

преди 6 години

С потока новини за т.н земетресения хората забравиха че джобчетата им са празни.

33

Цецо

преди 6 години

Спрете с тия афтършокове, бре!!!

32

Анонимен

преди 6 години

На Мартин жената се славата с кървавите си вендети. Вечните оригии пиянство. Пари да има. Луд скандал заформяше на Мартин, ако се прибере без пари. След като я напусна и си намери по- котка и мила жена той се прероди. Но жената на Мартин правеше всичко възможно той са се мъчи, изпадане в състояния на умопомрачение искаше да го бута от пътя. Пикаеше му пред черджето на двора. Драска му колите с ключ и му пука ще гумите, докато не получи своето. Пари... Пари!

31

Доктор по Философия

преди 6 години

Aфтършок означава шокиране което е дошло афтър. След като вече един път сте се шокирали първият път.

30

Анонимен

преди 6 години

До 30На чужд гръб и сто камшика са малко. Колко точно казано! Не може да живееш на чужд гръб години наред и да се бъзискаш, подиграваш с хората и цели семейства и обвързани хора.Онзи горе всичко записва всяко действие, бездействие, лоша дума обидно, оскверняване на нечий-чувства и мислисли и той си знае работата! Никой не ти е длъжен! Никой!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Беше страшно.ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ!А,на присмехулниците да се молят да не почувстват земетресение в техния район,защото на чужд гръб 100 тояги са малко....