6

АМАН от Борисов

преди 6 години

ЗА тн ЕКО ПРОЕКТИ са похарчени десетки хиляди милиони живи левове ограбени от народа. В северна БЪлгария тов а означава фалит на всички общини вкл малки и големи..КОрупционните ненужни канцерогенни заразни обекти вкл "Водни цикли",сметища."пречиствателни станции" набутаха общините с милиарди кредити.до 30 % за СЪУЧАСТИЕ..НЯма кой да плати..НАселението ГО НЯМА>.

5

Армията няма обувки

преди 6 години

Борисов и досега не може да разбере какви бели е направил на народа с ограбването на десетки хиляди милиони насочени към нагло корупционни обекти.НА 10 000 000 000 ограбени от народа за ВИЛИ и палати по Оперативна програма"Развитие на селските региони"с яхти,хеликоптери,басейни ,пристанища за сметка на народа/ лихвата е над 100% годишно.. Даже 12 % да е това са още 1 200 000 000 живи лева годишно ..за сметка на народа..

4

аман от мафиоти

преди 6 години

Една от най нагло престъпните мафии у нас е ФИНАНСОВО СЧЕТОВОДНАТА..Заради тая нагла мафия такива като Борисов и други са финансов унес. ХАрчат бадева милиарди ограбени от народа само за нагло корупционни обекти..Закона за счетоводството стимулира ликвидацията на страната ни от години..Вместо едностранно счетоводство даващо на ръководителите 100% информация з а бизнеса или министерствата те замъгляват данните тотално.Бизнеса харчи милиарди з а издръжка на ненужни счетоводители..

3

Анонимен

преди 6 години

Хах че те са корумпирани до един питам аз ядене и пиене и банкети и ти бие цените и е евтин костов така се прочу така се става бизнесмен

2

Анонимен

преди 6 години

Хаха. Че коя фирма ще напише в доклад, че не осигурява служителите си на реалните доходи, че подкупва политици и кметове и че замърсява околната среда?

1

Анонимен

преди 6 години

Още глупави задължения за фирмите, свързани с глоби и санкции!С любов от Гроб!