24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Англичаните си знаят работата! Не са балами и не чакат да падне тавана като нас! Икономиката им се вдигна след гласуване на брексит и се очаква още повече да скочи! Паунда си е сравнително силен до толкова до колкото тенденциозно бе намален за да им копуват стоките. Ед ние българите да бяхме поне 5% проницателни колкото ингилизите щяхме да сме много по-добре.

23

Анонимен

преди 6 години

Ако ЕС се лиши и от английския пазар, хептен ще я закъса!

22

Анонимен

преди 6 години

До м..да 24Едни пари ама за нас - цяло състояние! Ама само гледайки у английските джобове няма да ни докара до 'извора'! Хванем ли се здраво/силно/истински за ръце, махнем ли тези наши дембели от парламенто, ще ни доведе до истински просперитет! Гледайки само у чужди делви няма как и твойте да се напълнят! Зависта не носи нищо положително освен скръб и падение! А ние сме доста паднали че да се кахърим за Англия!

21

м..да

преди 6 години

Пак става дума за едни пари

20

Тоя дълг

преди 6 години

Да не стане като при Гърците още пари още пари а мерси ние сме си от ЕС -то вервайте ни. Който изска златна ябълка плаща!!!!

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Вярно е! Не си плащат сметките защото са им платени ако са на ниски доходи. Ето това е истинска държава която се грижи за гражданите си. А българския пурко си остава такъв защото не е в състояние да овладее наследственото си тесногръдие и дребнавост! А и родолюбивите му оправници го оправят та пълни потурите! Не съм чувал гражданин на Англия да търси вересия от хората за да си плаща лечението камо ли да ходи в чужбина поради липса на такова в Англия! Българското ни величие.......

18

Тарикати

преди 6 години

От БГ студенти в Англия, който не си плащат заема ли черпят Know-How ? :D

17

Анонимен

преди 6 години

по принцип всички тайни и явни планове на лондон и на всички англичани се ограничават то това да не си плащат сметките, второстепенните им планове са как да крадат

16

Владо

преди 6 години

То затуй Хитлер добре беше намислил да ви начука наглите ингилизки канчета, ама...

15

Анонимен

преди 6 години

Тайния план е да станат американски щат или китайска провинция... който плати повече печели.

14

Дришлио

преди 6 години

Ба си тайния план дето го четем между зодиите на Мишето и медиума дето си говори с Майкъл Джаксън.

13

Анонимен

преди 6 години

До Unnamed 12И аз така викам ама като отида в английско село и след това в българско веднага ме шляпва реалността за свинското ни благополучие!

12

Анонимен

преди 6 години

Кон боб яде ли?

11

Unnamed

преди 6 години

Пф, тия пък са едни прасета, нямам думи..Свинска нация.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Ние българите си търсим безплатно шиене ама все удряме на камък! На фона на по-малко от 7 милиона умопомрачени 7 милиона английски шушомиги е нищо! Сядай да смяташ пропорцийте за 7 и за 63! Ще ти стане много тъжно като драснеш калема!

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Aко беше България щяха да я ритат без проблеми! Самите българи се ритат по между си. Но Англия не се рита лесно! Ще видиш! :))))))))))))))

8

Факт

преди 6 години

До Анонимен"А 50% мито за внос от UK към ЕС."Няма такива мита в страните членки на СТО.

7

Факт

преди 6 години

Брекзитът не е дело на смахнати пенсионери,а на евреите от Ситито!А тия са толкова хитри,че едва ли брюкселските *** ще се справят с тях.Няма такъв случай в историята-някой да успее да излъже евреи!

6

Анонимен

преди 6 години

А 50% мито за внос от UK към ЕС? :) щото ако не е ЕС половината от суровините и над половината от производството в UK загиват.

5

Анонимен

преди 6 години

"...ако ЕС се опита да се откаже от бъдещия си ангажимент към сделка за свободна търговия..."EС не е поел ангажимент в никакъв случай. Нещо повече - ЕС заяви, че за да има свободна търговия, трябва да има свободно движение и на капитали и на хора. Също, че ако няма свободно движение на хора, то не може да има свободно движение и на капитали и на търговия.Инглизите пак си измислят удобни за тях неща, ама не са познали...