212

Анонимен

преди 6 години

През последните 8 години нещата са много зле. Не са били токова зле даже през Жан-Виденовата зима, защото тя беше кратка- няколко месеца, а сегашната "зима" продължава с години. Не виждам изход от ситуацията.

211

гост

преди 6 години

Промени се - стана много по-зле. Но ББ чувам, че е станал много по-богат. Да му пожелаем здраве, както и да похарчи всички парите за посоченото.

210

Невъзвратимо зле

преди 6 години

Да промени се. Към невъзвратимо лошо от лошо. Народът обича Борисов. Измъчвай ме, но ме обичай трета серия. Прокопиев върлува, Сорос също, както мизерията, обезлюдяването, демографския срив, сривът в образованието, науката, здравеопазването. Невъзвратимо вече. Да живее Борисов.

209

Анонимен

преди 6 години

Вижте какво,който и да е все ще краде.Важен е размера.Такова крадене като при ГЕРБ не е имало.

208

от221

преди 6 години

Гледам нацвъкали сте ми минуси.Ама кажете кое не е вярно.БВП не е ли 100 милиарда(даже е повече, но с тази сива икономика е така)Средната заплата не е ли 1100лв(поради сивате икономика и тя реално е повече)?В Язаки не скочиха ли заплатите от 600 на 940?Северозапада не правят ли протести с искане за магистрали?Кажете бе, кое не е истина?

207

Анонимен

преди 6 години

До До 220Винаги е имало корупция, но такава, в такива големи размери както при ГЕРБ не е имало никога.Имам приятел управител на земеделска кооперация.За да му мине европроект за покупка на нова машина казва, че дава 4% от стойността на машината като рушвет и проекта му минава.Когато дойде Орешарски му искаха 48% от стойността на машината и тогава щяха да му пуснат проекта.Та не разправяй глупости.Няма по-***, гнусна, граблива партия от БСП.

206

Анонимен

преди 6 години

Да ! Промени се дълга на България и българския данакоплатец. Когато народа е избрал Борисов, е мислил, че избира по малкото зло.

205

Анонимен

преди 6 години

Да , промени се . Правителството и Политиката се стабилизираха , но огледал се Илия , пак все в тия , не може да построи проста килия .

204

Владо

преди 6 години

И защо депутатските заплати се определят спрямо средната заплата,а не спрямо минималната,която се знае винаги точно колко е?!Средна заплата е много относителна величина,която зависи от много фактори...И ще ме извиняват управляващите и деПУТАТИТЕ,ама 1100лв средна заплата за цялата страна е много оптимистично пожелание...измислиха я за да си двигнат заплатите (деПУТАТИТЕ) с още 300лв....това е

203

Я гледай....

преди 6 години

До Shark 216 Съгласен, но дай предложение кого да изберем .Че то освем ГЕРБ, БСП и ДПС други няма. Само ДПС не са били самостоятелно във властта. Дали не е дошъл техния ред ? Какво ще кажеш ? Ама и те комунисти-проруска партия.Няма отърваване.

202

Анонимен

преди 6 години

Как ще продължим по- нататък... и учителите на децата ни са станали алчни , бездушни , и с хиляди трикове за пари и само пари.

201

Анонимен

преди 6 години

Корупцията е генно увреждане формирало се в продължение и в резултат на повече от шест и половина века владение на България от Рускотурската империя.През всичкото това време над българина е висяла заплахата да бъде изтрит от биологичното богатство на природата, заради което той е бил принуден непрекъснато да се откупува от поробителите си за да оцелее, използвайки невероятна креативност, стигаща до познатите ни от литературата ганьовщина и андрешковщина.

200

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 221Средната заплата къде???В София може би

199

Анонимен

преди 6 години

Има алтернатива . В момента Борис Четвърти изучава науката за управление на изостанала държава пълна с ненормални хора и ненормална икономика , нищо че Професорите ще се опитат да докажат противното . Предстои ни да тръгнем по пътя на Германия и кой маже да ни попречи да тръгнем след това по пътя на Англия . 72 годишната проба в момента върви на пълна пара .

198

Анонимен

преди 6 години

Промени се да!Слепи ли сте?БВП вече е 100 милиарда.Средната заплата 1100лв.Дори във фирми като Язаки, които плащаха по 600лв когато стартираха заплатата вече е 940лв плюс ваучери за храна.В Северозапада вече искат асфалт !Това ако не е промяна то не знам кое е.На фона на всички неуредици макар трудно и бавно България върви напред.

197

Анонимен

преди 6 години

Не. Няма и да се промени. Какъвто е народа, такива ще са и политиците. Няма как да са по различни при този материал.

196

Анонимен

преди 6 години

До БръчковДругарю, ние много добре помним кой създаде корупцията навремето.Ми то в ресторанта за да ти донесат луканка трябваше да бутнеш нещо на сервитьора бе, за каква създадена от ГЕРБ корупция ми говориш ти?

195

Аз

преди 6 години

До SharkСъгласен съм за БСП и ГЕРБ, че са от едно котило, но аз не виждам алтернатива - други партии реално в България няма всичко друго е патерици на едната или на другата. ДПС е от същото котило.

194

Анонимен

преди 6 години

Не става въпрос за управление и още по-малко за това кой ще управлява .Искаме нормални доходи и нормални цени поне на хранителните стоки . Нали гърнето с магиите щеше да ври до 2015 г. Вече сме 2018 , а магиите още не са се сварили .

193

Shark

преди 6 години

До Питам ви. А само БСП ли е алтерантивата? Докога ще делите нещата на бели и черни и докога ще повтаряте мантрата, че всеки, който е против ГЕРБ е комунист? И няма ли най-сетне да разберете, че ГЕРБ и БСП са едни и същи, пръкнати от едно и също котило на БКП. Да започвам ли си примерите- пазач на бай Тошо ни е премиер, партийна секретарка е министър на правосъдието......още искате ли??