124

Анонимен

преди 6 години

За съжаление на америгуанофилите войнане се печели само с промишлено производство .Може да си на първо място по производствона тенджери с компютърно управление идр. нещица и губиш 3СВ .

123

Анонимен

преди 6 години

Меркел успешен политик? За кого бе? За евреите и плана Калерги може би. За германската нация обаче не е.

122

Наско

преди 6 години

До Анонимен 122Искаш истинска статистика - много умни станахте ***. Ръст на индустриалното производство в САЩ за миналата година 3% и 20% от БВП. БВП - 18,5 трилиона - около 25% от световния БВП. Около 40% от световните патенти са техни. А за любимата ви Русия - ръст на промишлеността - 0%, промишленост - износ на суровини и материали - 80%. Технологии, освен военни - практически нямат. Стопен валутен резерв. Бразилия има по-голям БВП - с около 35%.

121

Анонимен

преди 6 години

Цитирате "Взгляд" - каквото и да е, е руски източник. Каквато и да е, Меркел е (демократично избраният) политик с една от най-успешните и дълги кариери. Лесно е да се критикува, но да водиш Европа през толкова кризи не е лека работа... Респект!

120

джо

преди 6 години

Какво ви става бе хора? Цялата статия е пълен бълвоч. Просто истината е ,че Меркел се изхаби. Политиката на отворени врати за имигранти и изигра лоша шега. Особенно след новогодишните събития . Когато една държава има сериозни вътрешни проблеми , нормална практика за демократичните общества е да се сменят управляващите, ако нямаш възможност да управляваш сам, правиш коалиция. Тук обаче трябват отстъпки които са вредни за всички участници. Примери много. Стига смехотворни обяснения с таз Русия .

119

.

преди 6 години

То оставаше и да има деца тоя ***. Иначе Германия ако не изберат Алтернатива за Германия възможно най-скоро, за да им изхвърли ***, скоро ще умрат като нация.

118

Анонимен

преди 6 години

МЕРКЕЛ ЩЕ УПРАВЛЯВА ДО ГРОБ КОЛКОТО И ДА НЕ ИМ СЕ ИСКА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РАШКА ГО...НАШКА!!!МЕРКЕЛ НЯМА ДЕЦА ВСИЧКО И Е РАБОТАТА ТЯ НЯМА ДА Я ПУСНЕ ДОБРОВОЛНО :D

117

Анонимен

преди 6 години

Паднат ли санкциите срещу Русия това значи затягане на примката околко Реджеп.

116

Анонимен

преди 6 години

СССР ще пребъде!

115

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 117Знаеш ли, ако някой ден побликуват ИСТИНСКАТА СТАТИСТИКА на краварската "икономика" ще се шашнеш!!!! Там 80%(!!!!!!) са услуги.........финансови и други!!!! НИКАКВО ПРОИЗВОДСТВО (то отдавна е в Китай, Индия и др)! ТОВА ЗНАЧИ....НИЩО!!!!Затова и през 2008, само с фалита на една фанка се повлече ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!!! Я си размърдай малко мозъка (ако го имаш!) и си отговори на това! ВСИЧКО Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ! А в Русия ВСИЧКО Е ИСТИНСКО - И РЕСУРСИТЕ, И ПРОИЗВОДСТВОТО И ХОРАТА!!!!!

114

Анонимен

преди 6 години

До Анонименда прав си Аспарух идва от изток , от този изток в който живееха стотици хиляди Българи - Вложки Българи ...и нека те светна и аз - точно тези Българи които ги изби твоя господар Сталин! Ако не бяхме ние Българите , Русите никога нямаше да са това което са днес.. най - вероятно те щяха да са измрели от алкохол ! Добре, че ги научихме да четат и пишат ... и вяра им дадохме ..за благодарение ни изклаха и избиха и продължават! такива като вас трябва да бъдат изселени!

113

Анонимен

преди 6 години

много национален предател тука брат , много продажници и неверници ! много анти-българи и анти-европейци ...много миньони и служители ! аз не разбирам какъв човек трябва да си за да слагаш интересите на чужда държава , поробила те , избила най - видните хора в собствената ти държава , пред тези на твоята собствена майка ! Това него разбирам , това е болест , болестно състояние ! но татко беше прав , комуниста не е човек , той е АНТИ ЧОВЕК!

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 112Дааааа........че сте СВОБОДНИ от мисъл, логика, знания и трудолюбие....това вече ни е известно!!! Да те светна...........КОГАТО хан Аспарух СЪЗДАВА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА........НИКАКВА еуропка няма и помине!!! Има остатъци от една Римска империя!!! А, и още да те светна...хан Аспарух ИДВА ОТ ИЗТОК!!! А по това време Лондон е било едно село и едно блато! И ако ти харесват.....разкарвай се натам, нямаш работа тука! КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА!

111

мазепа

преди 6 години

До АнонименОстава да разбереш разликата между това да печаташ левове или долари. Ако купиш танкер с нефт през 90-те и предложиш на продавача левове, ще ти откаже. Доларите ще ги приеме, в това е разликата. Светът вярва на долара, и докато вярва, САЩ ще ги печата с трилиони. Разбира се само САЩ - всички други печатници са конкурентни. Сега ясно ли е?

110

Анонимен

преди 6 години

До Анонименда на тях викам целия свят. Гледай сега. Най - големия търговски блок в света са точно тези 28 джафкащи пуделчета... в тази класация Русия не заема място в ТОП 10! Знам , че вие сталинистите , доказаните убийци на мънички дечица мразите когато ви се натрапва фактология , но пред фактите и господ мълчи ! Така, че недей да ставаш смешен ..защото ако почнеш да се образоваш ще разбереш , че икономиката на Русия е маааалко по - малка от тази на България , една от тези 28 джафкащи!

109

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 114Ооооооооо..........какъв смех!!! "Целия свят"......това вече даже не е и смешно!!! На един краварски обор и 28 джафкащи пуделчета (уж охрана) им викаш "целия свят"!!!! Я се разкарай с тия глупости, които ВЕЧЕ ДАЖЕ НЕ ПРАВЯТ И ВПЕЧАТЛЕНИЕ!!!

108

Анонимен

преди 6 години

До мазепа 111Ха-ха....ти явно не си живял през 90-те години на миналия век.....Тогава и ние си печатахме левчета, пулучавахме хилядарки.........НО НЯМАШЕ КАКВО ДА КУПИМ С ТЯХ!!! Печатницата затова е машина, защото се чупи и защото пълни пазара с непотребни хартийки! Че защо тогава се стараят да хванат тия с фалшивите долари......нали пак са долари.....нека да има.....колкото повече, толкова по-добре, а??? Ама май не си учил икономика (не че това е наука, де) ЗА ВСИЧКО ИМА КРАЙ!!!

107

Анонимен

преди 6 години

как целия свят не може да работи само с една държава (Русия) , как само тя ? Целия свят си кооперира и работи заедно , но само Русия трябва винаги да е на ръб ! Нека да кажа защо... защото Руснака иска само да краде , поставиш ли го в конкуренция той губи козите и прави всичко възможно да те очерни за да може отново да мързелува ! Целия свят има проблем с Русия и Русия има проблем с целия свят ..войната е Свободата срещу Робството и Русия е новата Отоманска империя ! Русия , не руснаците !

106

мазепа

преди 6 години

Германската икономика е достигнала исторически връх в производството, изхоса, работните места. Германия е работодател на армията на САЩ, които са наети да седят в Рамщайн. 1/3 от газът в ЕС от Сибир минава през немско-руско дружество - от находището до немския бряг. Никой в Германия не се сеща са руски въпрос, защото с вземането на Украйна, той е решен.

105

Анонимен

преди 6 години

на който не му харесва да живее в Европа да си събира багажа и да заминава на изток ... стига сте подривали България! България е ЕВРОПА вече 1300-400 години , който иска нещо друго да си ходи при господарите ! Който смята , че мястото на България не е в Европа , той тогава е лу.д или просто платен национален предател! Вървете си и ни оставете на мира , престанете да ни дразните ...скоро ще ядете дървото и няма на никой да му хареса! Свободните хора почваме да се изнервяме и няма да свърши добре!