15

Цецо

преди 6 години

Браво на младежа, точно така трябва да действаме всички! Иначе престъпността ще ни затрие!!!

14

Анонимен

преди 6 години

"Един престъпник по-малко", но само за 24 часа. Традиция е да се пускат.

13

Анонимен

преди 6 години

Golqm praz.

12

ахахаха

преди 6 години

видя му лицето и ще го рня ся ахахах

11

Анонимен

преди 6 години

Ако днес отиде при баща си да провери , ще разбере че престъпникът сигурно е пуснат на свобода вече и няма да е толкова горд

10

Христофорис

преди 6 години

Все още явно има нормални деца в тази държава. Като ги гледам масово са надрусани, пияни, разголени (все още говоря за момчета).........за момичетата да не говоря.

9

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

Тя "Наградата" още не си я получил, сигурно скоро оррките ще му я уредят, но тогава няма да го пишете по весниците щото не е политически коректно. Както се казваше в рекламата, хубавото предстои. Младежа да се готви

8

Анонимен

преди 6 години

И защо му показвате снимката бе???Да го пребият ли искате? Това ли е целта на статията?

7

Катя

преди 6 години

Браво и на това момче! Днес се видя, че децата ще засрамят много от наричащите себе си "мъже". А смешниците, дето се гаврят по форумите с хора, способни на такива достойни постъпки, да си го нанана нали се сещат какво и къде!!!

6

Коментатор

преди 6 години

Рамбо Джуниър

5

Млад Българин

преди 6 години

В коментарите се виждат, как най-големите мишки и *** пишат ли, пишат.Браво бе, майките ви сигурно се гордеят с вас.Такива като вас, да се изселят от Родината, за да може да вървим напред.

4

Пандизчия

преди 6 години

Е такива *** ги сцепвам!

3

мики маус

преди 6 години

браво на детето ам с тея очилца в бг нема да успее много и сиг кат порасте ше фане терминал 2 щот ше разбере че системата ще го н.***

2

(-_-)

преди 6 години

Що за новина е това? Тоя пръдльo никого не е заловил, ами просто е звъннал на тате...Точно след няколко часа крадеца ще го пуснат, защото държавата не работи, а този герой защо гледа през прозореца вместо да се учи.. Това се питам аз. Какво точно тръби битиви с тия гoвняни новини? Абе пълна скръб..

1

Анонимен

преди 6 години

Щеше да е добре да не му разказвате майчиното мляко с имена, снимки и родословно дърво. Все пак живеем в държава със смешни... пардон, еврохуманни присъди. Примерно според Брюксел трябва да отменим доживотната без право на замяна, защото не било хуманно спрямо подсъдимият.