113

БГ

преди 6 години

Абе от Фащ да не описват собствените си действия като само са сменили името.

112

САЩ винаги са прави

преди 6 години

САЩ винаги имат мнение.. и никога нямат доказателства...такива са си от малки - какво да ги правиш, ***

111

Феликс

преди 6 години

Интересно защо мене не са ме включили в този списък?! Аз плюх Хилари наляво и надясно по интернета.(абсолютно безплатно , просто ме е страх от вещици)

110

Анонимен

преди 6 години

"Само в Москва компанията е спечелила договори на стойност 1,6 милиарда рубли (27 милиона доолара) за осигуряване на храната за държавни училища".Само в Казанлък компанията печелеща договорите за осигуряване храна за държавните училища е спечелила повече.

109

Иван Пешев

преди 6 години

Не мога да разбера какъв им е проблема на тези, използвани са съвсем законни и демократични механизми или вече демократично значи "Да е изгодно на САЩ и на Хилъри" ?

108

Анонимен

преди 6 години

Русия дори и да е участвала,положението за нея не се променя особено,независимо кой щеше да е президент,но за други държави щеше да се промени.

107

Анонимен

преди 6 години

Като четем новините какво се случва по света,мисля,че има руска и не само руска намеса,дори руската намеса е по-малка.Не само по другите континенти,но и в Европа имаше разстройства.Кой има изгода от това?

106

...

преди 6 години

Повече няма какво да се напише "прокурор Робърт Мълър" - "директор на ФБР след атентатите от 11 септември 2001"трябвало да е прикрие този срамен ден за американците които за 500 милиарда си взривиха кулите които трябваше да платят десетки милиони за да ги премахнат.

105

Гост+

преди 6 години

"Фабрика за ***" - А как да бъдат наречени многобройните соросовъдни организации? - "фабрики за атлантически мекерета", "фабрики за лицемери" или по-добре "фабрики за атлантски дураци".................Дайте още предложения!!!!!!

104

Анонимен

преди 6 години

Току що се убедих че по дeбилен народ от руския няма. Изгледах предизборен клип за Путин в който нагледно е описан какъв апокалипсис ще настане в русия ако редовия руснак не отиде да гласува. В дома ти ще настанят гей по някакъв нов закон, ако гея не си намери партньор до седмица ти си длъжен да спиш с гея. На вратата ти идват от армията и ти носят призовка да дослужиш още 4 години, а призовката я носи нeгър. Сина ти идва и ти иска 4 милиона рубли за охраната в училището. Пълна малоумщина.

103

haho

преди 6 години

Голема работа...голема конспирация..за чушки.

102

Анонимен

преди 6 години

Мълър бавно и сигурно се приближава до Путин. Днес е обвинен готвачът на Путин, следващият обвинен в углавно престъпление логично ще бъде консуматорът на ястията на главния готвач.

101

Анонимен

преди 6 години

То пък голяма "секретност",бе?"Фабрика за ***" и "Главния готвач на Путин",по-секретно от това няма накъде,хахахаааа!

100

Анонимен

преди 6 години

И тука тролят тролеите, нокои ли са те. От 198 коментара са видими само 102. Нещо като изтрити 50 процента или допуснти 50 процента. Изберете сами забавлявайки се.

99

грешка в превода

преди 6 години

Всъщност бащата на Путин е бил главен готвач на Сталин

98

Хаха

преди 6 години

2016 Обама - Русия е западнала регионална държава2017 Обама - Русия манипулира САЩ и избра Тръмп за президент2018 ?

97

Ясно

преди 6 години

ако някой руснак иска да добива петрол, без да плаща рекет на САЩ, значи ще го санкционираме. Не може друг освен Вашингтон да цока от петрола. Особено пък някакъв долнопробен руснак.Първо Наполеон така разсъждаваше, после Хитлер, сега кой ли е наред?

96

Анонимен

преди 6 години

Доклкото успях да разбера " Готвача" изпращал войс ка против " умерините джихадисти с техние хамерикунски инструктири" които са в война с християните и Асад в Сирия! Аууу...Ауууу ..от това разбирам или не разбирам сега тва България ли е или османохамерикунски вулгаристан???

95

реконтраадмирал

преди 6 години

Анонимен деанонимизиран служител от ФБР, участващ в неуточнено точно разследване, със съдействието на известни неизвестни, именити, безименни, ненаименувани детективи и ха-ха-хакери, под неприкритото прикритие на явни тайни служби, с незабележимо забележими методи, съобщил, че има неустановено установени, скрити покрити, рационално ирационални, теоретични предположения, за намеса на Русия в изборите в САЩ. И изобщо по целия свят и извън него.

94

Анонимен

преди 6 години

Разумните хора разглеждат тази "новина" с една снизходителна усмивка.